Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trilobyte: já teď za cca 14 dní dovařím mast, takže pokud jsi z Prahy, můžeme se dohodnout a dát si scuka, anebo mi budeš muset napsat, kam to poslat. Jestli to k něčemu bude, to nevím, vařím ji teprve podruhé, ale zatím lidi říkali, že jim pomohla s lupénkou.
Původní příspěvek od Jedubabka Trilobyte: já teď za cca 14 dní dovařím mast, takže pokud jsi z Prahy, můžeme se dohodnout a dát si scuka, anebo mi budeš muset napsat, kam to poslat. Jestli to k něčemu bude, to nevím, vařím ji teprve podruhé, ale zatím lidi říkali, že jim pomohla s lupénkou.
do PHY se asi nedostanu, ale mužeme se domluvit bud na ICQ: 312647283 nebo writni na mejl: trilobyte@centrum.cz
díky
Carlos Mouka, 20.6.2005
HARINA!!!Koupím v lékárně(ceny jednotlivých prodejců se neskutečně liši)lékařskou vazelínu,vařím mírně dvě hodiny s většim množství vody a nechám louhovat v chladu a tmně jeden týden.Dvouhodinový mírný var potom opakuji a pak už následuje dělení=tukova báze-voda=KONOPNA MAST S PODÍLEM AKTIVNICH CANNABINOIDU.Na atopický ekzem fungují jen kortikoidní masti(fakt "mazec") a konopná mast,která neničí vaše zdraví jako státem uznaný Chemický jedy.PS:POMERY:Vazelina-voda-konopí=500gramů-5 litrů-listy+spodní palice 100 gramů 1:1.
Další recept na mastičku, lety vyzkoušeno, na revmatoidní artritidu (antirevmatika nepomáhala).
2 hrsti listí
1/4 l horkého sádla (vyškvařené, nesolené!, radši vyškvařit doma)
20 minut udržovat jenom horké, těsně pod bodem varu, nesmí se to začít škvařit
nechal úplně vychladnout, druhý den znovu zahřát, znovu 20 minut nechat těsně pod bodem varu
hotovo
kamarádka ani necedí, prý se to listí rozvaří
měla ošklivou bouračku, hodně ji sešívali - 4-5x denně poté, co už nebyly ani stroupky, jen nová hojící se kůže (nesmí to krvácet, takže fakt žádné strupy!) mazala - jizvy nebyly plastické, v podstatě nejsou skoro vidět, koukala jsem na to jako puk
Ja vařila mastičku už 2 krát,a fakt výborný na všechny boláky,uhráky,opary,ekzémy a plísně na nohách.Vše vyzkoušeno,mastičku rozdávám známým a nemůžou si ji vynachválit.Pro lepší vůni také přidávám nějaký vonný olejíček.Díky za recept tety Bushky,je fakt skvělej.