Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já právě myslel na ty kořínky, že nebudou tak háklivé na přesazení, když nejsou ještě rozlezlé po celém kelímku.
S těma ostatníma teda raději s přesazením počkám - i tak mi zůstane na růstu v boxe 6 kytek a do května je dost času na výběr matky na řízky pro další moje osvědčené pokračování pěstu na okně.
18.11.2011. - 18.02.2012
Vánoční první pěst v boxe mám za sebou - výsledek není na medaily , ale přibyl nějaký materiál do mastičky a hlavně mám další nové zkušenosti.
Když jsem začínal s prvním pěstem na okně , některý ze zkušených moderátorů předpovídal že se jednou pustím do pěstu pod žázovkou - měl pravdu a na tomto místě děkuju za všechnu podporu , rady a připomínky.
Přidávám nějaké závěrečné foto .