Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Druhy indoor , COB-LED 242w, BIO-pest, Super-Skunk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Madical, jj dá se udělat 1,7 g na watt,ale těch kytek bys tam měl mít tak 8-10. Na kytce +- 40 g. Hodně záleží na genech. Světlo je jen součástí celého pěstu. Zatím jedeš dobře, ale někdy to moc hrotis.

Old Post 07-11-2016 v 16:34 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 178

Odo- Neni tam bohuzel komin, leda ze bych nechal probourat zed a udelal vetraci otvor ale to bohuzel nejde.

Fikus- jo,diky, zatim jo......ale jen ZATIM ....
Ne,doufam ze snad dojedu dobre. Kez by.

Vrta mi hlavou stale ten "Main-Lining" pisu si s jednim americanem a on ma v boxu 100x100 neustale jen 4 kytky a prave ze me stale presvecuje na ten Main-Lining. Tvrdi me ze prave timhle zpusobem dela v prumeru 70G na kytku. Samozrejme geny.

Pral bych si aby se podarlio alespon 200G.
Ale jsem v tomhle pripade pesimista, spis verim 100G ,no ale uvidime zatim je to predcasne a hrozne daleko.

Old Post 07-11-2016 v 17:39 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Uvidíš sám. Máš dobré vybavení a i ty semínka vypadají dobře.

Old Post 07-11-2016 v 18:59 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

Myslím, že si sám vytvoríš vlastnú metódu, ktorá Ti bude vyhovovať a stan Ti půjde non-stop na ten najlepší model, čo Ti bude pomáhať. Gramy by som teraz ešte neriešil....

Old Post 07-11-2016 v 19:20 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 181

Ted jsem byl zkontrolovat kyticky a na jedne sedela tahle svine a mela sosak v listu, zatrepal jsem ostatnima holkama a poradne je prohledl a vyletly jeste dve.
Tak blbe litaj a trepotaj se.
Tak ted uz me je jasny proc maji kazy na listech protoze jim oziraly korinky jako cervi kdyz byly jeste v zemi ,pravdepodobne.

Nemuzu to nikam zaradit. Hledal jsem fotky skudcu marihuany na netu a nicemu se to nepodoba. Nejvice snad bile mouse ale ta ma byt jen 3mm a ne pres pul cm.
Mozna je to nejake stadium smutnice ktera casem zcerna.
Zna nekdo tuhle svini konkretne ?
Poradi nekdo?

Zitra rano kytky postrikam i ze spodu listu.
Myslite ze muzui BIOOLem prolit i hlinu ,nebo znate lepsi BIO na proliti substratu proti larvam ?

Fikus- A nerikej ze to ted hrotim, zatim jsem uplne v klidu :-D

Naposledy upravil Madical-Strains 07-11-2016 v 22:25 PM

Old Post 07-11-2016 v 22:02 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bTCZECH
Nový Člen

Karma uživatele bTCZECH - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

[účet odstraněn]

Old Post 08-11-2016 v 05:30 AM
bTCZECH je offline   Profil uživatele bTCZECH   Find more posts by bTCZECH   Foto galerie člena bTCZECH   Click here to Send bTCZECH a Private Message   Add bTCZECH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Příspěvek č. 183

Medical,co to je? Parkrát jsem to viděl ve skleníku ,ale v in to vidím poprvé.

Old Post 08-11-2016 v 06:44 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 184

citace:
Původní příspěvek od bTCZECH
Super Skunk - sensi seeds 400wats
1st to 67th day of the growth 400w philips greenpower, box 90 x 90 x 180, 9 flowers in the dirt, 10.7 liters container, 270g

Hm, sodik 400w 270g z 9 kytek v hline a stejnej kvetinac ....
Nerozumim tomu proc si vkladal jen 5kytek kdyz pises 9 kytek ???

Zacinam se pomalu smirovat s temi 100-150g a kdyz bude vic tak jedine dobre.
Jesli me to teda ty svine driv nesezerou !!!

Tak vi nekdo co to je ?

Naposledy upravil Madical-Strains 08-11-2016 v 07:42 AM

Old Post 08-11-2016 v 06:51 AM
Zefram Cochrane
Stálý Člen

Karma uživatele Zefram Cochrane - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Tedy vzhledem je ten hmyzák nejblíže zlatoočku.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Zlato...Dka_obecn%C3%A1
http://www.ireceptar.cz/zahrada/cho...y-pred-msicemi/
Ale ruku do ohně bych za to dal leda cizí.

Old Post 08-11-2016 v 07:55 AM
Zefram Cochrane je offline   Profil uživatele Zefram Cochrane   Find more posts by Zefram Cochrane   Foto galerie člena Zefram Cochrane   Click here to Send Zefram Cochrane a Private Message   Add Zefram Cochrane to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 186

Jo ,zrovna jsem taky na to koukal, byl si rychlejsi ale jsem moc rad ze si mi to neprimo potvrdil ,to bude asi ono ,stavba tela zcela odpovida akorat barva nesedi, ty moje jsou vsechny zluty a zlotoocko je zelene a vyskytuji se vsude tam kde jsou msice svilusky atd. kladou mezi skudce vajicka a jejich larvy poziraji skudce, je to uzitecny predator neco jako slunecko.
Chudinky a ja je nekompromisne zlikvidval. :-( Ted je mi jich lito.
Utikam prohlednout poradne kytky i ze spoda jesli tam nejsou ty msice nebo neco podobneho.

Diky Zefram Cochrane!

Old Post 08-11-2016 v 08:15 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 187

Vsechny kyticky jsem vyndal z boxu na denni svetlo.
Prohlizel jsem je dukladne i listy i ze spoda ale nic jsem neobjevil.
Vyletly jen dalsi dve zlatoocka.
Zatim jsem je tedy nestrikal BIOOLem (mozna az vecer) protoze se mi zda ze tahle kytka je opravdu o proti ostatnim dost svetla, ostatni jsou znatelne o mnoho tmavsi.
Potreboval bych to jeste s vami PROSIM prokonzultovat,protoze je krasne rostla bez kazu a nechtel bych ji zase zbytecne ublizit tim ze bych ji nakrmil.
Zde posilam fotku jedne holky.

Mozna uz bych je mohl trochu nakrmit vsechny alespon 1 ml na litr.

Vim ze se jsem asi otravnej tak prosim koho to snad pohorsuje ze rad veci konzultuji se zkusenejsimi tak ja uz proste jiny nebudu.
Komu je zatezko napsat nazor na danou otazku nemusi odpovidat.
Clovek aby se bal na neco zeptat ve svem vlakne , Ha ha.

Moc dekuji vsem kterym kterym tato kozultace nevadi !!!

Old Post 08-11-2016 v 09:01 AM
bTCZECH
Nový Člen

Příspěvek č. 188

[účet odstraněn]

Old Post 08-11-2016 v 09:28 AM
bTCZECH je offline   Profil uživatele bTCZECH   Find more posts by bTCZECH   Foto galerie člena bTCZECH   Click here to Send bTCZECH a Private Message   Add bTCZECH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bTCZECH
Nový Člen

Příspěvek č. 189

[účet odstraněn]

Old Post 08-11-2016 v 09:29 AM
bTCZECH
Nový Člen

Příspěvek č. 190

[účet odstraněn]

Old Post 08-11-2016 v 09:33 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 191

Zajimavy a kyti na videu moc hezky akorat nedovedu pochopit proc nebylo alepson tech 350g. Ty si nezastipoval nebo neco podobnyho?
Nepostrehl jsem to na tom.

U me ty kyti vyapadaji uplne jinak, bohuzel rostou mnohem pomaleji a na druhoou stranu jsou sirsi listy a jsou kosatejsi a hustejsi (aspon me to takk pripada) , tomu taky nerozumim, mozna to je bonus te Ledky ze se to vice kosati na ukor vysky.

Od kdy si je zacal hnojit?
A mel jsi predhnojeny substrat?

Ja jeste nehnojil to muze byt taky jeden z duvodu proc mam holky tak nizke.

Byl bych moc vdecny prosim kdyby se do vecera nekdo vyjadril k te me svetle kyti.

Predem srdecne diky!

Old Post 08-11-2016 v 10:07 AM
Zefram Cochrane
Stálý Člen

Karma uživatele Zefram Cochrane - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Tedy pokud bych si mohl tipnout, tak lístečky vypadají na nedostatek železa (Fe) nebo hořčíku (Mg). Častokrát to bývá důsledkem špatného pH.
mrkni do zdejšího FAQ nebo třeba sem:
https://www.semena-marihuany.cz/cs/...estovani-konopi

Old Post 08-11-2016 v 12:24 PM
Zefram Cochrane je offline   Profil uživatele Zefram Cochrane   Find more posts by Zefram Cochrane   Foto galerie člena Zefram Cochrane   Click here to Send Zefram Cochrane a Private Message   Add Zefram Cochrane to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás