Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Madical, jj dá se udělat 1,7 g na watt,ale těch kytek bys tam měl mít tak 8-10. Na kytce +- 40 g. Hodně záleží na genech. Světlo je jen součástí celého pěstu. Zatím jedeš dobře, ale někdy to moc hrotis.
Odo- Neni tam bohuzel komin, leda ze bych nechal probourat zed a udelal vetraci otvor ale to bohuzel nejde.
Fikus- jo,diky, zatim jo......ale jen ZATIM ....
Ne,doufam ze snad dojedu dobre. Kez by.
Vrta mi hlavou stale ten "Main-Lining" pisu si s jednim americanem a on ma v boxu 100x100 neustale jen 4 kytky a prave ze me stale presvecuje na ten Main-Lining. Tvrdi me ze prave timhle zpusobem dela v prumeru 70G na kytku. Samozrejme geny.
Pral bych si aby se podarlio alespon 200G.
Ale jsem v tomhle pripade pesimista, spis verim 100G ,no ale uvidime zatim je to predcasne a hrozne daleko.
Myslím, že si sám vytvoríš vlastnú metódu, ktorá Ti bude vyhovovať a stan Ti půjde non-stop na ten najlepší model, čo Ti bude pomáhať. Gramy by som teraz ešte neriešil....
Ted jsem byl zkontrolovat kyticky a na jedne sedela tahle svine a mela sosak v listu, zatrepal jsem ostatnima holkama a poradne je prohledl a vyletly jeste dve.
Tak blbe litaj a trepotaj se.
Tak ted uz me je jasny proc maji kazy na listech protoze jim oziraly korinky jako cervi kdyz byly jeste v zemi ,pravdepodobne.
Nemuzu to nikam zaradit. Hledal jsem fotky skudcu marihuany na netu a nicemu se to nepodoba. Nejvice snad bile mouse ale ta ma byt jen 3mm a ne pres pul cm.
Mozna je to nejake stadium smutnice ktera casem zcerna.
Zna nekdo tuhle svini konkretne ?
Poradi nekdo?
Zitra rano kytky postrikam i ze spodu listu.
Myslite ze muzui BIOOLem prolit i hlinu ,nebo znate lepsi BIO na proliti substratu proti larvam ?
Fikus- A nerikej ze to ted hrotim, zatim jsem uplne v klidu :-D
Naposledy upravil Madical-Strains 07-11-2016 v 22:25 PM
Původní příspěvek od bTCZECH Super Skunk - sensi seeds 400wats
1st to 67th day of the growth 400w philips greenpower, box 90 x 90 x 180, 9 flowers in the dirt, 10.7 liters container, 270g
Hm, sodik 400w 270g z 9 kytek v hline a stejnej kvetinac ....
Nerozumim tomu proc si vkladal jen 5kytek kdyz pises 9 kytek ???
Zacinam se pomalu smirovat s temi 100-150g a kdyz bude vic tak jedine dobre.
Jesli me to teda ty svine driv nesezerou !!!
Tak vi nekdo co to je ?
Naposledy upravil Madical-Strains 08-11-2016 v 07:42 AM
Jo ,zrovna jsem taky na to koukal, byl si rychlejsi ale jsem moc rad ze si mi to neprimo potvrdil ,to bude asi ono ,stavba tela zcela odpovida akorat barva nesedi, ty moje jsou vsechny zluty a zlotoocko je zelene a vyskytuji se vsude tam kde jsou msice svilusky atd. kladou mezi skudce vajicka a jejich larvy poziraji skudce, je to uzitecny predator neco jako slunecko.
Chudinky a ja je nekompromisne zlikvidval. :-( Ted je mi jich lito.
Utikam prohlednout poradne kytky i ze spoda jesli tam nejsou ty msice nebo neco podobneho.
Vsechny kyticky jsem vyndal z boxu na denni svetlo.
Prohlizel jsem je dukladne i listy i ze spoda ale nic jsem neobjevil.
Vyletly jen dalsi dve zlatoocka.
Zatim jsem je tedy nestrikal BIOOLem (mozna az vecer) protoze se mi zda ze tahle kytka je opravdu o proti ostatnim dost svetla, ostatni jsou znatelne o mnoho tmavsi.
Potreboval bych to jeste s vami PROSIM prokonzultovat,protoze je krasne rostla bez kazu a nechtel bych ji zase zbytecne ublizit tim ze bych ji nakrmil.
Zde posilam fotku jedne holky.
Mozna uz bych je mohl trochu nakrmit vsechny alespon 1 ml na litr.
Vim ze se jsem asi otravnej tak prosim koho to snad pohorsuje ze rad veci konzultuji se zkusenejsimi tak ja uz proste jiny nebudu.
Komu je zatezko napsat nazor na danou otazku nemusi odpovidat.
Clovek aby se bal na neco zeptat ve svem vlakne , Ha ha.
Moc dekuji vsem kterym kterym tato kozultace nevadi !!!
Zajimavy a kyti na videu moc hezky akorat nedovedu pochopit proc nebylo alepson tech 350g. Ty si nezastipoval nebo neco podobnyho?
Nepostrehl jsem to na tom.
U me ty kyti vyapadaji uplne jinak, bohuzel rostou mnohem pomaleji a na druhoou stranu jsou sirsi listy a jsou kosatejsi a hustejsi (aspon me to takk pripada) , tomu taky nerozumim, mozna to je bonus te Ledky ze se to vice kosati na ukor vysky.
Od kdy si je zacal hnojit?
A mel jsi predhnojeny substrat?
Ja jeste nehnojil to muze byt taky jeden z duvodu proc mam holky tak nizke.
Byl bych moc vdecny prosim kdyby se do vecera nekdo vyjadril k te me svetle kyti.
Tedy pokud bych si mohl tipnout, tak lístečky vypadají na nedostatek železa (Fe) nebo hořčíku (Mg). Častokrát to bývá důsledkem špatného pH.
mrkni do zdejšího FAQ nebo třeba sem: https://www.semena-marihuany.cz/cs/...estovani-konopi