Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mám podobný odber. 660 svetlo + oddťah a ofuk, spolu max. 860W. Vysokým odberom to nebude. Prúdový chránič sa dáva ako písal fedousek plus niekedy kuchyňa. Zapečatenú rozv. skriňu som nemal, možno mimo bytu. Hlavný istič na chodbe a tie v byte musia byť prístupně aby sa dali nahodiť. Výmenu zvládneš aj sám na tých v byte, ja som ich menil zopárkrát. Je smola riešiť takýto problém, navyše cez víkend, ktorý sa vyskytne raz za X rokov. Navyše keď si skoro pred koncom slušne rozbehnutého kola. Držím palec a sledujem.
Zdarec hoši, prouďák už podle nových norem se dává jako první a pak zbytek bytu musí být přes proudový chránič, ale on bude mít starší rozvody, takže tam buď nebude vůbec prouďák nebo bude před koupelnou, kuchyní a zásuvkami na spotřebiče jako např myčka, pračka, bojler atp....ale řešil bych prvně ten jistič....link: http://www.emat.cz/modulove-pristro...jednofazovy-16a
tady to ABBčko je jeden z lepších jističů a mají ho větší elektrosklady....popřípadě ti poradí jaký koupit. Peace
Jo a určitě jsi chtěl odkaz na jistič a ne na rozvaděč jak jsi psal že?
joooooooo ty jsi myslel rozvaděč co mám v boxu.....tak ten jsem si vyrobil sám, je tam hlavní vypínač, 3x jistič B10 a je to v malé rozvodové skříňce.....ale to je složitější....popřípadě pokud máš zájem tak bych ti to nafotil a nějak zkusil upřesnit jak na to když tak PM
Techem: jo zacnu u jistice,ale mam jeste ten starsi typ a tenhle novej tam urcite nedam,to by se musela menit cela ta vec z jisticema Takze musim sehnat ten starsi typ,bydlim ve starym baraku,elektrika uz je v medi,ale rozvadec je starej. Jinak sem chtel link na ten rozvadec, sem tak pochopil ze mas nakej mini rozvadec ze 3 zasuvkama a jisticema.
Krobak: Bydlim v baraku a mam to zapeceteny,k jisticum se dostanu abych je nahodil ale nevymenim je.Tam uz je plech a 2xplomba, musim EONaky aby mi to odplombovali,kdyz bych to udelal sam daj mi flastr az pridou zapisovat el.
Tak zitra by mel prijet elektrikar,odplombovat rozvadec a vymenit jistic ,tak snad to bude jen jisticem Dnes nejsem doma a nevim jestli mi bezi el.,takze nevim jestli svitim,kdyby ne muzu holkam promenit den a noc? Doted sem svitil prez den ,a ted bych zacal prez noc??nebo je mam nechat do rana po tme a svitit klasicky jak doted?? Diky
Fedousek : 660w svetlo ,40w ufo ,3x 30w ofuky nevim jestli mala spotreba. Jo mam to zapecetenny.
co se týče spotřeby, tak pořád to není vůbec nic, co by ti mělo dělat problémy :-)
s tou pečetí je to teda pěknej provar... v bytě je to pěknej poděl :-(
citace:
Původní příspěvek od senssistar Tak zitra by mel prijet elektrikar,odplombovat rozvadec a vymenit jistic ,tak snad to bude jen jisticem Dnes nejsem doma a nevim jestli mi bezi el.,takze nevim jestli svitim,kdyby ne muzu holkam promenit den a noc? Doted sem svitil prez den ,a ted bych zacal prez noc??nebo je mam nechat do rana po tme a svitit klasicky jak doted?? Diky
každopádně nic neměň a sviť jako do teď... prostě jim jen na neurčito prodloužíš tmu a začneš svítit, až bude mět zase svítit :-) kytkám to takhle na konci nijak extra neublíží... nejspíš to na nich ani nepoznáš...
Tak jistic vymenen a zatim to vypada ze problem vyresen,zitra dodam naky foto Pride mi ze moc nekynou ale furt maj skoro 20dni do kosy,tak snad to teprv pride
Původní příspěvek od senssistar Tak jistic vymenen a zatim to vypada ze problem vyresen,zitra dodam naky foto Pride mi ze moc nekynou ale furt maj skoro 20dni do kosy,tak snad to teprv pride
největší boom je 2 až 4 týdny před koncem, takže teď ti to začne kynout před očima :-)
Jinak nekdo kdo ma zkusenosti s Biobizz top max a vlastni EC metr??Zveda hodne EC??Matkar mi rekl ze Bloom a Algamic s EC moc nehybou ze jim muzu prat 6ml/l ,ale ze s Top maxem nevi. Tedkom sem daval 6ml/l Bloom, Algamic (grow sem uz vyradil) a 4ml/l Top max a holky vklidu, myslite ze jim mam taky dat vic Top maxu nebo to takhke nechat?? DIKY
Jesti si to dobre pamatuju topmax je hlavne na chut a vuni. Neprislo mi ze by to nejako nafukovalo palice popr pridavalo EC. Jeslti si vzpomenu tak doma zkusim namichat litrovku a pridat tam 1ml topmaxu jestli to neco udela z EC.
ZOO68: Mam jeste ted koupit ? nebo doporucujes az na dalsi grow? A jestli ted tak to davat i s Top maxem bo bez?? koukal jsem je i nejakej zelenej ,prej 100%Bio ten ne?Musi byt fialovej jo?
Mam dovolenou stejne se mi pro to asi nebude chtet jet do mesta Tak to dojedu s Top maxem a pristi kolo zkusim ten Blooombastik dnes sem nestihl vyfotit,tak zitra
Up: Hmmm ale docela ranec stoji ten Bloombastic ,funguje to aspon????
Naposledy upravil senssistar 01-07-2015 v 20:17 PM