Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar
hej tak jak si nakonec vyřešil tu nízkou vlhkost jen tím rosením stěn? mě osobě se do toho nechce, mám boxík a v nem vlhkost 20% což je bída zavěsil jsem tam mokrej kapesník ponořenej do sklenice s vodou, ale nezdá se to jako něakej převratnej vynález koukni na to https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=61663
cau kamo aj to vyresil ze pred pritach jsem dal mokry rucnik na ten radiator a zvedlo se mi to pekne ale tet tam mam taky kolem 20 % a nevidim zadny negatyvni veci spis holky vic pijou kazdy 3 den dostavaji i 4 L zalivky
mam 11 L kvetniky ale ... jinak pristi kolo na rust kupuju zvlhcovacku za par korun nejakou jinak zkus jak me bylo receno vzit plech nasipat perlit za par korun a zalit vodou a pak na ten perlit normalne dej podtacky a kvetinace melo by ti to o neco zlepsit
jsme si asik nerozumeli das plech na plochu nebo nadobu ... na velikost tve plochy box una dno.. a tam das perlit s vodou a na ten perlit s vodo polozis podtacky a pak az kvetinace do pottacku aby podtacky byli suche ze vnitr aby ti neuhnivali korinky kybys to mel porad stale ve vode..
Jinak foto nestiham... jelikoz me ani nejdou makra nic asik to neumim ale o weeku postnu nejaky foto report jelikoz to zacina vypadat slibne hlavne ta hash berry kdyby sni mel nekdo zkusenosti post Dik
jinak ceho jsem si vsiml kyti se me jeste dost potahlo ty ze zacatku zakrsle spomalene 2 WW tak tet predbehly vsechny a Hashberry dela neskutecny paldy ma vetsi jak ww do zacatku dam pak report az bude casek jak je zmineno
Původní příspěvek od Yxolol Jinak prosim kdy mam odstranit ty spodky kterejm podle meho nesviti moc slunce
kdykoliv po dobu rústu a těsně před přepnutím na květ.
citace:
Původní příspěvek od xmalcolm 21 rostlin z perestalu jsem 5dnů před přepnutím zbavil spodních 2-3 spodních pater v rámci podpoření růstu primárních větví. V průběhu květu jsem se střežil obtěžkat své svěřence jakýmkoli chirurgickým zákrokem neb jsem nabil v uplynulých letech hlubokého přesvědčení o nesmyslnosti tohoto počínání. Hřímá mnou podezření že není třeba polemizovat páč každý svého štěstí strůjce a počítá se tak nějak pouze projevená, abych byl přesný vlastní projevená.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná