Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako uplně nejlepší je se na vhkost vykašlat. Já už jedu dva roky bez zvlhčovačky, vlhkost mám při růstu 40-60% a pod 600W v dripu sklízim do půl kila.
Ale rada nad zlato, klidně i zelené.
tak proste konce petky rozriznout, kelimky jsou moc male ? take jsem to chtel jako parak tak to zkusim stim (je to nejlehci) kdyz nepomuze tak tam povesim ty hadry jak rikas krasus.
chlape ja se nato vykaslat nemuzu uz jsem tam mel i 17%... a to dlouho neprezijou.
dotaz : kdyz jedou vetraky a porad foukaj na kytky (jemne se klepou) je to stres pro ne ? nejak uz mi 2-3 dny tak nerostou je to mozne ? nebo to muze byt i ta vlhkost nevim nevim
chlape, potřebuješ vlhkost jen "u kytek", proč vlhčit celej prostor...nejjednodušší je na každou kytku namrdat mikroteňák, samozřejmě úměrně velkej, ideálka je když se ti co nejmíň dotýká samotný kytky..vlhčit nemusíš kytka si udělá svý klima sama...a pak čas od času je nechat vydejchat
bez zvlhčovačky jsem takhle jel pár kol a bezproblému...tím neshazuji její funkčnost, s ní to jelo samo rychlejc, ale takhle jako nouzovka to jde taky
mikrotenak ? co to jako ma bejt chlape ? - ted jsem nane hodil ty pruhledny kelimky.. takze svetlo se tam dostane a ta vlhkost doufam udrzi... udelal jsem 2-3 dirky na dejchani.. tak to zkusim tak melo by to fungovat
hehe,všici hledaj způsob jak vlhkost zvýšit.....jenže ...co když má někdo jako já opačný problém? Mám tam při květu 60% (když je tma) ...náký ověřený způsoby na snížení? Napali mě blbosti jako noviny v přítahový rouře....dáky za všechny rady
zalezi do jakych prostor to mas atp...
-ale ja osobne bych tu prvni vypustil
-druha v pripade ze je to tak do 1x1m + jde regulovat davkovani [v kombinaci s vlhkomerem v uzavrenem prostoru mas vystarano o fajn klima;]
-treti pokud mas naky vetsi nevlhky prostor s mega odtahem a je ti jedno na jaky vykon to jede tak muzes co 15h dolevat;]