Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyžs e zmastím ja!tak sem klidnej vklidu vyřečnej někdy když je přepuk tak to toho moc nenakecá nikdo! ale proste kdyz se v poho zmastím tak je hned všechno pozitivní :-)
Keď zhúlený,tak zhúlený.Veď to každý hulič pozná,čo to vlastne robý .. Keď si dám silnú vzorku,nejakú indiku,tak som skor uzavretý a veľmy silno všetko cítim,neviem či pozná niekto taký stav.Vidím všetko s nadhladom a pozitívne, niekedy sa zaseknem, som zaseknutý, neviem vysloviť ani Ň ..Ale vačšinou keď sa nafajčíme s kamošmi,tak je zábava a ťažká haluz ..peace
U mě osobně se to odvíjí od psychického rozpoložení před samotným aktem. Při dobré náladě se dokážu občas parádně rozkecat, naopak při perném dni se spíš uzavírám do sebe a řeším nemožné a každé slovo vážím minimálně 3x. Taky na to má vliv jestli aplikuju Sativu nebo Indiku. Indika je energičtější a proto u mě i oblíbenější do společnosti, ke sportu, kdežto sativu si dám spíš na domácí relax s hudbou.
No po spálení si připadám,jako by mi mozek začal šlapat víc jak přetaktovaný procesor v PC. Stávám se fizlozofem a fyzikem Často se docela rozkecám,napadá mě plno šílených věcí,na které ještě nikdo nepřišel a nenechám nikoho mluvit Prostě při zhulenosti jak ty smysly všechno vnímají tak výrazně,tak jako by se jim mozek přizpůsobil a začal je víc a důkladněji prozkoumávat....pak vidím to,co nezhulený člověk nevidí (nebo neslyší,prostě to neví).
Myslím,že občasné hulení má blahodárný vliv jako občasná sklenka vína :P
Jak uz tady nekdo psal, zacnu uvazovat logicky,dostavam super napady, ktere jsou uskutecnitelne. Jinak jsem dost tvorivy, kutil. Nebo moc rad jdu ven s fotakem a fotim. To miluju. Jsem vstricny, klidny. Opada ze me veskere sobectvi. A co je zajimave ... kdyz sedim s partou nebo vice lidma, dame speka, do toho treba dve pivka, ktere me stoupnou do hlavy a potom uz muzu hulit jak chci, ale kdybych v sobe ty pivka nemel, rozsekalo by me to.
Celkove si pripadam uvolnene, ale mozna az moc premyslim, proto vytahnu treba ten fotak, nebo jdu kutit at mozek zamestnam i necim jinym nez filozofii. A hudba .... lahudka.
neviem preco aleja ked sa zhulim tak mam 20 minut taky pohodovy stav vis ze sedis a kukas vsetko dokola vsetko ti je jedno proste cisty relax ale po tych 20 minutach som taky jak ovaleny po hlave niecim velky a tazkym a som uplne zniceny moze to byt aj cigaretami
cuz, tak já jsem měl ještě nedávno dobrý high,vysmátej,ale teď je to nějaký špatný, když si zahulim tak na mě vleze neco jako depka a je to stav na *****.... snad bude lip
to ja si sednu k psp a myslím si že sem v te hře a to je hukot
minule sem po mlíku seděl snad celej den u toho a skoro to
dohrál je to fakt jak realne nebo sem na lesbickem chatu
je to luxus staf čus a na shulenou
autogen: jj já to samo, když si člověk zahulí jakoby mu najednou mozek začal fachat na 200% a vsecko je v pohodě.... jenze další 4 hodiny pak mozek maka uz jen na 60%
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !