Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevim,nevim,když se pokoušim něco ULoadnout,tak mi to hlásí pořád nějaký chyby....
Command:> stor saosin.mdg.tc.xvid.avi
Reply:> 501 Unknown error
Error:> Socket is not connected.
State:> Force close data connection.
Nevim,jestli je to tim,že jedu přes firemní proxy.Je to možný,ale krom malejch souborů tam nic nemůžu protlačit....
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
prenda - Mam uplne stejnej problem od samyho zacatku takze jsem s uploadingem skoncil..
A nejhorsi je kdyz to uploadnes blbe nejde to uz prepsat coz je chyba..Nejhorsi to je v pripade adresaru s hudbou kde zustane soubor o velikosti 0 a je vymalovano..
K tomu filmu HITLER - Rise Of The Evil , je tam 2CD verzia ale v skutocnosti je to len na 1 CD!? Ak ma k tomu niekto titulky bol by som moc vdacny (nexce sa mi moc bavit s prerabanim 2CD titulkov na 1 ) vdaka Ak by bol zaujem o nejake KVALITNE HORRORY (aj tie menej kvalitne ) som k dispozicii
nekromantik
hod tam nejaku brutalitu medzi horormi dacos si s tade stiahnem...
a nechcxe sem niekto nejake special albumy v mp3 treba povedat pozrem sa na to...
lakladno - Jasny to ja chapu a je mi to jasny.Ale neslo by udelat kdyz tam neco uploaduju abych si to moh treba i smaznout?Alespon do ty doby dokavad je to v tom adresari upload sem.Jinak tda kdyz mi vypadne pripojeni a mam tam uploadlou pulku tak jde to pak navazat a nebo ne?Me se totiz prave tohle stava docela dost casto..Kdyz stahuju a vypadne to tak to navazu znova a pohoda ale pri uploadingu nevim..
-Mno nic jdu vam tam uploadnout jak se dela original hash..To neco teprv uvidite ..Nikde jsem to zatim nevidel..