Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12
Autor
Téma 
*SMOKETHATSHIT*
Nový Člen

Karma uživatele *SMOKETHATSHIT* - 0% Pěstitelská

Re: ganja a policie Příspěvek č. 177

citace:
Původní příspěvek od _SCHRANZ_
hej lidi taky sem měl dobrou haluz,jedny velky prázdniny tak cca 2-3 roky z5 sme jezdili s kamosem do brna pro ganju za svejma zdrojama a vozili sme to k nam na prodej na vesniččce šlo to krasne bez problemu,ale jednou sme tak jeli do brna šli sme za borcama všechno domluveny klasika ,pořešili sme cca 50g v batohu smrad jak cip lampec jak bič,a jeli sme z urcite ctvrti na nadrazi a jedeme a jedeme samozrejme obadva sme byli jak papriky,a najednou sem chytl schýzku že tam nastoupil borec a že je to určitě revizor, klasika jakovzdy sme jeli na černo tak 2 zastavky pred nadrem sme vystoupili ze si dame cigarko a dojdeme cca to byl kilak a deme deme,a divam se prechod a rikam tam sou benga (policie) pico,votocil sem hlavu dozadu na ten svuj batoh smrad na sto metru rikam a kua,tak rikam to projdeme tak sme sli pohoda prvni prexhod bez problemu nic policajtnecejtil a u druhyho prechodu nas zastavil ten policajt co tam stal s tim ze nam zkontroluje doklady a rikam sme v prdeli ,a v pohode mel sem schizu ze sem byl spocenej snad vsude ale pohoda prohlidl v pohode a sli sme :-)

nejdulezitejsi je byt v klidu...

grow it , smoke it , love it

Old Post 01-03-2009 v 10:38 AM
*SMOKETHATSHIT* je offline   Profil uživatele *SMOKETHATSHIT*   Find more posts by *SMOKETHATSHIT*   Foto galerie člena *SMOKETHATSHIT*   Click here to Send *SMOKETHATSHIT* a Private Message   Add *SMOKETHATSHIT* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

ja som raz siel s kamaratmi vyhuleny a len tak sme sa prechadzali...zrazu oni chceli ist na take miesto a ja som tam vzivote nebol...a bol tam taky mensi les...pozrel som sa na oblohu a bolo este dost vydno...potom som sa pozrel do lesa a strasna tma ako v noci a siril sa z tade strach...potom zase na nebo ci sa zatial nezotmelo (za tie 3 sekundy ) a stale bolo pekne svetle...a z toho lesa sa siril strasny strach proste bal som sa ho strasne...a odrazu zacalo nieco ovladat cele moje telo okrem hlavy...a zacalo ma to tahat do lesa...snazil som sa tam neist ale nedalo sa...proste ono to ovladlo moje telo...ale hlavu nie takze som sa citil fakt strasne bo ja som sa toho lesa velmi bal...a pocul som taky sepot co ma nutil aby som tam siel...bolo to strasne...si skuste predstavit miesto ktoreho sa strasne bojite a je tam tma a nechcete tam ist a nieco ovladne vase telo a v mysli pocujete sepot a nuti vas to tam ist...to neprajem nikomu...som sa bal ze ma tam daco zabije...ale nie nieco realne ako vlk alebo clovek ale daky duch alebo satan alebo ta temnota co bola v tom lese ......... ...............

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 01-03-2009 v 21:27 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Kámošovi se stala fakt hooodně trapná situace. Byli jsme na jednom plese a byli jsme tam s jedněma holkama. Tu jednu kámoš sbalil a šli spolu k tý holce domů ještě než odjedem z5 k nám. Nutno dodat, že byl víc než hodně zhulenej a ožralej a v tom jejich domě je to celkem slušnej labyrint (byli jsme tam ještě ten den na návštěvě). Tak se dostali do jejího pokoje prej a žepůjde ještě před "tím" na záchod.
Vykonal potřebu a že teda pude z5, otevře dveře do domnělýho pokoje, kde je tma, tak se tam nějak neorientoval. No napadlo ho si rozsvítit. Rozsvítil si a najednou se mu naskytl pohled na nic nechápající babičku a dědu tý holky, tak se začal omlouvat, že si spletl pokoj a tak...pak už teda trefil do jejího pokoje, ale to prej přiběhla ta její bábi a že co tady kurva děláte?! A začala na ně řvát a milýho kámoše vyhodila z baráku :-)))

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 11-03-2009 v 17:08 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernobyl
Stálý Člen

Karma uživatele cernobyl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

my sme se s kamosem odpalily a vyrazili sme na nas flek osefovat kytky a meli sme zrovna nakej super odpal tak sme vyrazily a museli sme jit 2km kukuricou a pak se jeste prodirat takovejma tema vyoskojema bambusama co rostou u reky. tam sme se dostali v pohode a nez sme vyrazili zpet tak si kazdej jeste parktrat potahnul a my sme se nemohli vymotat ven s toho bordela u te reky(sli sme tam uz 100x a vzdycky o.k)a naraz sme nemohli najit cestu ven zacalo se stmivata vsude behali divocaci a nebylo videt skoro na krok tak to sem si vazne rikal proc sem se tak odpaloval. proste psycho.

Old Post 16-03-2009 v 14:13 PM
cernobyl je offline   Profil uživatele cernobyl   Find more posts by cernobyl   Foto galerie člena cernobyl   Click here to Send cernobyl a Private Message   Add cernobyl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lasko666
Stálý Člen

Karma uživatele lasko666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

dal som si 4 sluky afgana cez klas. fajku a mal som stavy 10 minut potom som sa zobudil o 6 hodin v grckach a bolo mi napicu riadne uz nikdy viac sa nexcem prehulit BLEE

Old Post 16-03-2009 v 20:01 PM
lasko666 je offline   Profil uživatele lasko666   Find more posts by lasko666   Foto galerie člena lasko666   Click here to Send lasko666 a Private Message   Add lasko666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lasko666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

Zdarte, vyzeralo to ako nevinný piatkový večer... Však to poznate. mali sme nejaku vec, ktorá rychlo padla. Bola to lampa z CR dost po pic... zakalili sme a v celku dost sfajcený sme si sli nekam sadnut. Tam som zacal aj s kamaradmi pomaly pit. Priblizne asi tak po 7vodke som vysiel von ze sa idem poprechádzať po čerstvom vzduchu s mojim novym kamaradom. velice sme si rozumeli, bavili sme sa o ganji a takych veciach, vymenili sme si čísla ze ked niekto z nas bude volačo mať tak sa pojdeme zhulit... Pak prisiel zamnu tipek z partie pyta sa ma či mi nejebe? Prečo by mi malo jebať? On mi hovorí- však ty uz 4 hodiny sa bavíš z vlastným tienom. Vtedy som sa uvedomil ale neveril som tomu. ukazal som mu jeho čislo ktoré znelo takto**178625*-/;, a vtedy som sa začal brutalne smiat. odvtedy sa mi nic take nestalo(škoda) pijem pijem a ziadny kamarat len vždy zaspim za stolom. Žeby to bolo tou lampou? to sa nedozviem

Old Post 18-03-2009 v 07:25 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Žvejka
Nový Člen

Karma uživatele Žvejka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

Možná, že není nejhorší, ale podělím se Měla jsem na stole stávu a koukám- utopila se mi v ní moucha... Tak si říkám fajn, to už pít nebudu a šla jsem ven pohulit. No, ale tu stávu sem nechala na stole a jak sem se vrátila spálená, tak mi vůbec nedošlo, že už z toho nemám pít a napila jsem se Mnam, ale jediný na co sem se zmohla, když mi to docvaklo byl strašnej výtlem

Bez práce není THC...

Old Post 21-03-2009 v 20:15 PM
Žvejka je offline   Profil uživatele Žvejka   Find more posts by Žvejka   Foto galerie člena Žvejka   Click here to Send Žvejka a Private Message   Add Žvejka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wladisss27
Nový Člen

Karma uživatele Wladisss27 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

moj zazitok sa stal na vianoce08 ked som siel do kostola na polnocnu omsu... bolo to stastie v nestasti ..radsej by som na to zabudol ale aj tak bola to dobra skusenost okolo 9 vecer sa nas stretlo celkom dost ludi..mali sme 2l domaceho vina(20%) a dost vela sluku... po 2hodinach ako sme to vsetko skonzumovalivtedy som zistil ze som na tom dost zle.. a teraz prisla ta otazka ze ci pojdem na tu omsu alebo ne... no nakonec sa rozhodlo asi 6 ludi ze pojde tak som isel s nimi.. ako sme vosli do kostola vsetci po nas volako pozerali asi to bolo tim ze sme sa smiali a mali sme pekne rozbite ockaa sadol som si do zadu kde som videl na kazdeho...no ako zacala omsa zacalo my byt volako zle.. zdalo sa my ze stojime nejako dlho a tak som si radsej sadol.. kamarati sa ma pytali ze ci my neje zle bo som bol celi biely,smrdel som tym vinom a ostatny dofajceny typci sa iba ujebavaliradsej som uz ani nevstaval bo som sa bal ze tam dostanem fleshno postupom casu sa my to radne roztocilo v hlave a zacal som rozmyslat o tom ze co spravim ak by som sa dogrcalmusel som to spravit tak aby ma nik nevidel tak som rozmyslal ze ak to vypustim na podlahu bude kazdy pocut splech,otoci sa a zisti co sa deje..to som nechcel zrazu som zistil ze je vedla mna na lavicke miesto a tam by to bolo idealne nemal som na to mysliet .. bolo my strasne.. uz som sa psychicky pripravoval na to co sa stane kamarat co vedla mna sedel ma povzbudzoval ze to vydrzim ze uz len 10 min do konca.. ale ne zrazu to na mna prislo a tak ma strihlo a drzal som si ruku na ustach aby to nevislo von islo my roztrhnut usta a tak som nevidrzal ten tlak a jebol som to tam tym zvukom(bleee) ked som sa pozrel dookola videl som ako sa na mna pozeraju a kamarati sa strasne ujebavaliaz potom som zistil ze o tom nik nevie bo akurat ked som to tam jebol zacali ludia spievat a nik nic nepocul este aj potom ked som uz isel domov som nechapal co sa vlastne stalo a bol som s toho dost v pici od vtedy som povedal ze uz nikdy nepojdem taky dojebany do kostola je to velke riziko..tolko ludi .. ale nakonec to vsetko dobre dopadlo ..to je vsetko

Old Post 22-03-2009 v 10:16 AM
Wladisss27 je offline   Profil uživatele Wladisss27   Find more posts by Wladisss27   Foto galerie člena Wladisss27   Click here to Send Wladisss27 a Private Message   Add Wladisss27 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

To já se jednou strašně dojebal. Bylo to pár týdnů po našem výletě do amstrdamu. měl jsem ještě hulení tak 40 eur, dva gramy WW, nějakýho Jacka Herrera Thai, a dva gramy velice dobrýho hašiše, všecko pěkně daný v energitce. Vzal jsem kámoša že půjdeš zajezdit na fechtlovi do pol. Když se nahulím tak tomu dávám docela zabrat a tak jsem jezdil chvílemi i obilím, to se jede pekně na dvojku, je to jako ve skůtru. NO to není podstatný, jenže jsem někde v poli tu energitku ztratil.

Nikdy si to neodpustím

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 18-12-2009 v 08:05 AM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás