Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koupis za cca 60-70 kc NESIRENOU Melasu za studena lisovanou, v BIO-prodejne , je to mala sklenicka jako od marmelady , ja kupuju tuhle.
A misto cisty vody fluhse das do kazdy zalivky dve polevkove lzice melasy na 5l vody a jen zalejes, nemusis pak tipicky flushovat s velkym mnozstvim vody.
Totalne se ti tam diky melase premnozej uzitecny bakterie ktere vsechny hnojky premeni na potravu pro kyti uz behem jednoho tydne.
Melasa odsoluje substrat a po 14 dnech cca 5-7 x zalivka mas hlinu 100% uplne cistou bez soli a posledni jednu nebo dve zalivky zalijes bez Melasy.
Je to fakticky prej znat silene na chuti !
Naplanuj kosu na rano , kdyz jsou kyti odpocate a ta posledni zalivka uz je uplne vychla.
Vyvaruj se toho abys kosil kdyz budes mit mokrej substrat.
Pak uz zbyva jen kvalitne ususit , to je nejdulezitejsi cast !
A potom si muzes uz jen vychutnavat.
Takhle....Kdyz jsem jel kolo , tak me to tu taky uz nekdo radil , uz si nepamatuju ale kdo to byl , zeptal jsem se na to amika a ten me potvrdil ze to presne dela taky u vsech kytek v hale co ma organiku .
Takze jsem to vlastne zkopiroval od toho myho amika ,tak verim tomu ze vi co dela.
Edit:
Ja leju melasu vlastne celej pest 1x tydne k hnojkam.
1-2 kavove lzicky na 5 litru vody + i postrik 2x za pest , 1x kdyz jsou semenacky vic jak 14 dni stary a 1x pak tesne pred prepnutim na kvet.
Sem se tam preklik v cislech , tak sem to opravil.
Naposledy upravil Madical-Strains 30-12-2018 v 19:15 PM