Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotečky!!!!jooo...Teď pracuju a nemám moc času, ale zítra se polepším a donutím se tam zajet zničený po práci....
bylo by ještě fajn, kdyby to nekvetlo...Chci udělat ten dort, ale listí mám opravdu jen na mléko...a chybí mi na máslo.....Sakra..uvidíme zítra...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
moc se omlouvám, ale jak to tak bývá: " Sliby, chyby"...Rubal jsem jak drak, ruce mám k nepoznání...a nálada se projet nebyla...Ale opravdu chci ty svoje kočky už konečně vidět...
taaakže..Po dlooouhém pracování mám teď tři dny volna..Ráno jsem neváhal a vyjel jsem na kole za kráskama....Ségra je v Praze a má foťák, tak se s vámi o tu krásu nemůžu podělit...
Přišel jsem a první slova tety byly: "Rostou ti tam ty dva stromy.."Lehce jsem se pousmál a šel do skleníku..Zhrozil jsem se....Na šířku už není místa...nejvyšší větve se dotýkaly vrchních okenic..musel jsem šmiknou nějaké větve....Nějaké???Dost...Zreguloval jsem opět výšku....Co mám dělat se šířkou, to nevím..Bojím se...nevím, co mám dělat....
Superskunk??No marasek taky..nevím...Přerůstá to kukuřici a je to široké jak svině...Musím udělat fotky...Musíte se bát se mnou... to je tak vše...
Jooo....Mám táákovou kupu listí..Taaakže s mojím Miláškem ukuchtíme něco...něco dobrééého...Asi puding..Je to rychle a nemusím se o to starat...Tak se budu moct věnocat jen a jen mojí Lásce...mějte se...
cau...a co ten dort??a a toz bud este rad ze ti nekvetou ze to zatim muzes strihat protoze jakmile uz kvest budou tak uz ee...a to si kur ze se jeste maaastne zvetsi vsak vis..jinak je pak reseni ze je budes ohybat..vemes spagat zavazes o kmen a natahnes co nejvic to pude..pis men..