Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
joooooooo mazáci..
cyjo já chci taky takle akční kočky..
bys mohla prodávat vstupenky k vám domu na světovou :Crazy Cats Show: já bych přišel stopro..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
tohle je nevetsi kocici socka.. Garfield.. jen porad zere a bojuje z jinyma kockama je to dost tezka vaha do baraku uz ho skoro nepoustime protoze to vsude znackuje, nejspis asi pude pod kleste
noo a tady mame slecnu Vypicenou nerada huli, ale stejne je porad nejaka nafetovana...
Tak máme novej přírustek do rodiny
+moje nubijská fena
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Ale pánové můj kocou je zásadně proti kouření marihuany preferuje spíše marihuanu jako hračku nebo poze konzumaci čerstvích listů Kocourek se takhle smeje porad ani nevim proč ale nezhuluju ho tlemi se takhle od prirody
Ahoj kaktusi k tomu plyšakovy mam jeste kočičku micinku ktera se pred dvema dny ztratila bydlim v panelaku utekla na chodbu a zmizela nechapu vešim letaky píšu odměny běhám po baráku a nic záhada to ti nepreju zažít jinak máš boží Můrynku
tak to je hrozne skoda urcite ji nekdo zavidel a privlastnil si ji hlavne kdyz ji nebudes muset seskrabovat ze silnice, coz ja obcas delavam. naposledy do byl modry rusak, v zime se ztratil, a na jaro jak roztal snih se konecne nasel na krajnici. kocky sou fakt nepouzitelne porad musi pokouset osud :/
jinak toho kaktuse ti odpoustim
taky pridam moje mazlicky
prvni je zesnula (odpocivej v pokoji) jmenem Pišta...dozila se krasnych 23let.
druha je 1lety kocour Sebastian, ktery me sleduje kamkoliv se hnu. Chodi s nama kourit na chodbu v ponalaku.Teda on nekouri, ale prozkoumava teren. Jednou sme na chodbe sedeli celkem dlouho(par nabiti do vodarny) a Seboš sesel do prizemi, kde ho nacapala sousedka se psem. Jen sme slyseli štěkaní a po par sekundach kocour skrabal na dvere, ze chce dovnitr .
Jakykoliv zvire doma je paradni oziveni a bez neho uz by to nebyl ani domov