Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Hakan
Stálý Člen

Karma uživatele Hakan - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hakan - 84% Pěstitelská

Ještě jeden problém Příspěvek č. 201

Ještě mě znepokojuje jedna věc. Mám v boxu ještě 8ks Eda Rosenthala a na všech mám takovýhle trojlisty. Všechny ostatní kytky (C4 a POG) mají listy normální? Tušíte čím to může být? Předem díky

Old Post 22-10-2009 v 20:27 PM
Hakan je offline   Profil uživatele Hakan   Find more posts by Hakan   Foto galerie člena Hakan   Click here to Send Hakan a Private Message   Add Hakan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

Pořád mě zajímá můj problém, to se s tím nikdo nesetkal? nebo už tohle nikdo nečte?

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 23-10-2009 v 16:36 PM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

zkušeností toliko nemam, ale co už sem pochopil, že najít problém je občas velice těžké. Pokuď je to jen u jedné kytky a ještě out, moc bych to neřešil. Prostě občas se jim nedaří a takhle v květu už bych s tim nic nedělal, je pozdě na to něco zkoušet. zdar a ať sklidíš...

2009-Pozdní pole náhod Shutdown kámo, nebo prostě touchdown zlato.
2010-Brzká pole náhod Slepotou raněn je tento svět a jen málokdo prohlédne.
2011-Review 2011

Old Post 23-10-2009 v 18:26 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

Samozřejmě mně nejde o to, abych s tím něco udělal, to už sem zkoušel. Ale o to jestli někdo poradí co to je, abych se tomu vyvaroval v případě pěstění i příští rok. A nejednalo se pouze o jednu kytku, nýbrž o poměrně rozsáhlé políčko...

Spíš mi jde o to, aby se potvrdilo či vyvrátilo pH?

Twilight
Passion
Shivas Joy
GWS + Chronic

Old Post 24-10-2009 v 11:33 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

to kamil:

jo tohle jsem míval na kytkách taky, ale neřešil sem to. Lehká nekroza pravděpodobně způsobená častými změnami ph, jak říkáš .

show must go on

Old Post 24-10-2009 v 11:50 AM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pantata knedlik
Nový Člen

Karma uživatele Pantata knedlik - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

Oliwer: Ruku do ohne bych za to nedal, ale ja si myslim, ze jsou prehnojene

Old Post 24-10-2009 v 18:50 PM
Pantata knedlik je offline   Profil uživatele Pantata knedlik   Find more posts by Pantata knedlik   Foto galerie člena Pantata knedlik   Click here to Send Pantata knedlik a Private Message   Add Pantata knedlik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pantata knedlik
Nový Člen

Příspěvek č. 207

to Kamil a Hakan: Nejsem zkuseny grower, ale nevypada to, ze by mnoho zkusenych groweru na otazky odpovidalo, tak vyjadrim svuj nazor utvoreny na zaklade zkusenosti a toho co vim.

Kamil: Co se tyka tve kytky v kvetu, tak si myslim, ze je to nedostatek fosforu nebo nejake jine latky zpusobeny bud spatnym hnojenim a nebo spatnym ph, kdy rostlina dany prvek neni schopna prijmout.

Hakan: Tvuj problem vypada na neco podobneho, nedostatek nejakeho prvku / spatne ph. Jinak to ze maji tve kyticky trojlisty bude zrejme geneticke a nic spatneho na tom neni. Mejte se a pestujte uspesne...

Old Post 24-10-2009 v 19:01 PM
Pantata knedlik je offline   Profil uživatele Pantata knedlik   Find more posts by Pantata knedlik   Foto galerie člena Pantata knedlik   Click here to Send Pantata knedlik a Private Message   Add Pantata knedlik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pantata knedlik
Nový Člen

Příspěvek č. 208

Kazdy mluvi o jine hodnote ph, zarucene ozkousene. Ty hodnoty se pohybuji od 5,5 do 8 a jak si ma potom clovek vybrat? Po delsim tapani na internetu jsem narazil na ruzne grafy, podle kterych jsem si spravnou hodnotu urcil priblizne na ph 6,6-6,9, coz jsou idealni hodnoty. Graf se da na groweru najit, ale prikladam...

Old Post 24-10-2009 v 19:08 PM
kamil
Stálý Člen

Příspěvek č. 209

Co se mého problému týče, tak si myslím, že sem letos nevhodně použil substrát se sklony ke kyselení, což na začátku vegetace za velkého přispění dešťů vedlo ještě k většímu okyselní. Posléze přišli sucha a trocha vápence a jak již Morgan píše změny pH, což vedlo k tomuto problému. Ovšem dle mého pozorování to mělo spíše vliv vzhledový než produkční, takže bych čekal spíše nedostatek nějakého kovu, atd... Samozřejmě sem hnojil zhruba jako každý rok, Bcuzz, Biobizz, Enzymy, Root+ apod...

Toť můj názor, ale taky se to vyskytovalo na různým modelech různě, což nádherně zobrazje různou citlivost modelů na kultivační podmínky. No každopádně, kdyby někdo věděl víc, rád se nechám poučit, protože tohle už na kytkách vidět nechci... všem díky

Twilight
Passion
Shivas Joy
GWS + Chronic

Old Post 25-10-2009 v 08:42 AM
Rastafara
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafara - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rastafara - 91% Pěstitelská

Dotaz kroucení listů Příspěvek č. 210

Zdravím všechny growery.
Mám problém s listy.Podivně se kroutí, vytváří se na nich hnědé flíčky a zežloutnou .Mám 250w sodík, kytičky rostou v coco substrátu (čistý s ničim jsem ho nemíchal), prozatím nehnojím ale dával jsem jim Advanced hydroponic enzymes (pro všechny druhy substrátů).Teplota se pohybuje okolo 28 °C.Vlhkost neměřím, PH papírky byly na faktuře, ale ne v krabici, takže PH zatím taky ne. Přikládám fotku je to strašná kvalita, ale nemám foťák .Slouží spíš pro představu, jak se lístky kroutí.
Ještě poznámka : začalo to u kytek, ktery jsou přímo pod lampou (pro jistotu jsem ji dnes o pár cm zvedl) . Prosím o pomoc, je to můj první indoor, nechtěl bych, aby mě to odradilo.

Old Post 26-10-2009 v 09:02 AM
Rastafara je offline   Profil uživatele Rastafara   Find more posts by Rastafara   Foto galerie člena Rastafara   Click here to Send Rastafara a Private Message   Add Rastafara to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Rastafara! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joan
Nový Člen

Karma uživatele Joan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

Čágo, zdá se, že se Ti to tam pálí...že jsi dal lampu výš, je určitě dobře!
Vlkost by si měl měřit...malý rostlinky potřebujou hodně vlhka. Často ji postřikuj, uržuj vlhkou zeminu a poroste jak z kokosu:-)

Old Post 26-10-2009 v 09:33 AM
Joan je offline   Profil uživatele Joan   Find more posts by Joan   Foto galerie člena Joan   Click here to Send Joan a Private Message   Add Joan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joan
Nový Člen

Příspěvek č. 212

Ještě k těm enzymům...proč? Když nepoužíváš hnojiva? Enzymy pomáhají lepšímu vstřebávání živin a pokud tam žádné živiny nemáš tak asi není třeba je dávat...a cocos jako takový je pokud se nepletu úplně bez živin...čistý substrát.Místo enzymů bych dala raději AH root stimulátor. A enzymy až s živinama...

Old Post 26-10-2009 v 09:38 AM
Joan je offline   Profil uživatele Joan   Find more posts by Joan   Foto galerie člena Joan   Click here to Send Joan a Private Message   Add Joan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rastafara
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafara - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rastafara - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

Díky moc

Old Post 26-10-2009 v 09:39 AM
Rastafara je offline   Profil uživatele Rastafara   Find more posts by Rastafara   Foto galerie člena Rastafara   Click here to Send Rastafara a Private Message   Add Rastafara to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Rastafara! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Azachyel
Stálý Člen

Karma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

zdravím, nevim ale zda se mi ze neco neni v poradku. jsou to rizky z vidne,(byly sme tam v sobotu, takže kvalita řízků asi taky nic mc nebude) 2xjack herrer, 2xG13 hashplant, bublegum, hashberry, chronic a ak-47. ted na svítím 5 den rustovkou a jeste je pod ni chci nechat tak 9 dní a pak prepnout mam, silver box120*120*200. 600W, teplota mezi 23-30stupni vhkost mezi 50-80% podle toho co je zapojeno kdyz jede odtah vlhkost je daleko mensi.
no zdá se mi že kytičky nerostou dobre, spodni listy zloutnou a u G13tek a Chroniku sou i hybridni a kulaty a jako by vyschlí nevím nu poradte pls. fotky tu

Old Post 29-10-2009 v 06:40 AM
Azachyel je offline   Profil uživatele Azachyel   Find more posts by Azachyel   Foto galerie člena Azachyel   Click here to Send Azachyel a Private Message   Add Azachyel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Azachyel
Stálý Člen

Karma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Azachyel - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

a jeste nejaký foto pro predstavu

Old Post 29-10-2009 v 07:00 AM
Azachyel je offline   Profil uživatele Azachyel   Find more posts by Azachyel   Foto galerie člena Azachyel   Click here to Send Azachyel a Private Message   Add Azachyel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rastafara
Stálý Člen

Příspěvek č. 216

čau, začal jsem vlhčit stěny a květinky...nejstarší kytka je už pěkně fosforově zelená, ale ty menší zatím nic Doufám, že o ně nepříjdu

Old Post 29-10-2009 v 10:52 AM
Joan
Nový Člen

Příspěvek č. 217

čágo..jak vysoko máš tu výbojku? :-)) a proč vlhčíš stěny? Bacha ať tam pak nemáš plíseň na zdech, to bych nedělala...stačí rosit ty kytičky.
A o kolik Ti vyrostly? To je otázek coo?

Old Post 29-10-2009 v 10:59 AM
Rastafara
Stálý Člen

Příspěvek č. 218

čau, kytičkám se moc nechce...téměř nerostou, ještě se plně nevzpamatovaly

Old Post 30-10-2009 v 11:08 AM
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

semena do kokosu nejsou pro začátečníka správnou volbou

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 30-10-2009 v 11:20 AM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

citace:
Původní příspěvek od Azachyel
zdravím, nevim ale zda se mi ze neco neni v poradku. jsou to rizky z vidne,(byly sme tam v sobotu, takže kvalita řízků asi taky nic mc nebude) 2xjack herrer, 2xG13 hashplant, bublegum, hashberry, chronic a ak-47. ted na svítím 5 den rustovkou a jeste je pod ni chci nechat tak 9 dní a pak prepnout mam, silver box120*120*200. 600W, teplota mezi 23-30stupni vhkost mezi 50-80% podle toho co je zapojeno kdyz jede odtah vlhkost je daleko mensi.
no zdá se mi že kytičky nerostou dobre, spodni listy zloutnou a u G13tek a Chroniku sou i hybridni a kulaty a jako by vyschlí nevím nu poradte pls. fotky tu

Co tam máš za substrát ? přihnojuješ ? hybridní listy = stres+genetická mutace (dedičnost po matce)

show must go on

Old Post 30-10-2009 v 13:08 PM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás