Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď mě dost zaujalo 28 days later... Teda hlavně ten začátek po tom probuzení v nemocnici (drobet jako Den Trifidů kdo čet), pak se to už nějak moc akčňácky rozjelo ale stejně to docela ušlo.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
ja som naposledy videl pan velryb ,alebo ako sa to volallo.akoze dost speceny som bol... reinkarnacie, haluze ,a tie zvukove efekty... myslel som ze mi ftom kine prepne , super,mozem odporucit.
Původní příspěvek od Filter Nezvratný osud 2: měl jsem z toho psycho v palici asi jěště 2hod.po skončení:-//////////
tak nezvratny osud 2 muzu jen doporucit, ale jen pro silnejsi natury...je to hodne realisticky natoceny a slabsi povahy na to budou koukat bud s rukama pres oci (vid Mellian) a nebo ze zachoda (aby to nemeli daleko az se jim udela blbe) :c)
videl jsem to asi 2x a jednotlivy useky tohodle filmecku i vickrat :c)
jinak pro pobaveni doporucuju Johny English... :c)
dobra komedie s Mr.Bean
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
na druhou stranu mi stavy zkazil Matrix Revolutions, kterej sem po několikadenním tvrdým shánění promítl známým (a i mě) doma. Tak natěšený, tak zklamaný....