Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- > vojtaxxx
dik za upozornění, vím. a to si představ, že furt hulim záštipky i z čerstvě pohnojenejch kytek ) no, ale ty dva tejdny před sklizní vysadim, to je jasný.
ale stejně si myslim, že je to jedno, jestli chemka nebo bio, do kytky přecházej ty samý sloučeniny, ne?
protože bio hnojení se stejně nejdřív musí v půdě rozložit... No, já nevim, byla jsem sice i na ČZU, ale vzhledem k pokračující skleróze ) už si přesně nevzpomínam...
NO,kytky už krásně kvetou, dokonce i pwplanty začly..se těšim,až se budu kochat pořádnejma paldama..
jo mě už to taky začalo pěkně kvíst. přišel jsem na pole snad po čtrnácti dnech a docela mi nasrali dva dvoumetroví už trošičku knakvetlí samci, no alespoň budou semínka na další rok.
Avšak zbylé holky, paní Hawai, slečna Master Kushovámi a holčina jménem Swazi mi udělali opravdu velkou radost, už kvetou a moc moc jim to sluší. Bohužel mi to někdo trošičku zaštípává takže to musím v květu přesadit, snad to přežijou ale když je tam necham tak budu mít stopro hovno.
Nemáte někdo vlastní zkušenosti s Big Budem od sensi seeds a nebo s Early Budem od Nirvany a nebo s New Purplem Power od nirvány? Moc by mi to pomohlo, protože tyhle 3holky mi nechcou kvést:-( prosím o jakékoliv info do PM, díky.
me to nekvete taky skoro jeste vubec ... zatim se to spis jen pripravuje myslel jsem ze to pujde rychlej ... ale pry po tomto vikendu maji byt paraky az do rijna takze MAZEC
Kolom&n: White widow ti uz kvete? ja ocekavam jeji kvet az koncem srpna, me nekvete jeste ani Holands hope a to je docela ranna odruda. Nemas ty kvetiny ve stinu?
mne zatial kvitne iba no name,AFGAN,HAWAIxSKUNK#1,SNOW WHITE,ORANGE BUD ešte nič ale dúfam že sa to časom rozbehne...
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
taky mi ještě dvě kytky nekvetou, spíš bych řekl, že to má ještě čas...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Bych rekl ze prave to destivy pocasi tomu trochu prida ne? Vice tmy...(stinu) takze je to trochec nakopne na kvet.Ja mam venku samy outdoor skeera,naky chloupky uz sice maj,ale zatim to na kvet nevypada a myslim ze jeste maji cas.