Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Komu ještě nekvetou kytky? Pozdní nákvět.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Magda
Nový Člen

Karma uživatele Magda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

- > vojtaxxx
dik za upozornění, vím. a to si představ, že furt hulim záštipky i z čerstvě pohnojenejch kytek ) no, ale ty dva tejdny před sklizní vysadim, to je jasný.
ale stejně si myslim, že je to jedno, jestli chemka nebo bio, do kytky přecházej ty samý sloučeniny, ne?
protože bio hnojení se stejně nejdřív musí v půdě rozložit... No, já nevim, byla jsem sice i na ČZU, ale vzhledem k pokračující skleróze ) už si přesně nevzpomínam...
NO,kytky už krásně kvetou, dokonce i pwplanty začly..se těšim,až se budu kochat pořádnejma paldama..

Old Post 10-09-2005 v 18:00 PM
Magda je offline   Profil uživatele Magda   Find more posts by Magda   Foto galerie člena Magda   Click here to Send Magda a Private Message   Add Magda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

tak už se konečně pořádně rozjely i ty líné skunky od nirvány. snad vydrží počasí.

Old Post 10-09-2005 v 19:36 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vojtaxxx
Stálý Člen

Karma uživatele vojtaxxx - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

jo mě už to taky začalo pěkně kvíst. přišel jsem na pole snad po čtrnácti dnech a docela mi nasrali dva dvoumetroví už trošičku knakvetlí samci, no alespoň budou semínka na další rok.

Avšak zbylé holky, paní Hawai, slečna Master Kushovámi a holčina jménem Swazi mi udělali opravdu velkou radost, už kvetou a moc moc jim to sluší. Bohužel mi to někdo trošičku zaštípává takže to musím v květu přesadit, snad to přežijou ale když je tam necham tak budu mít stopro hovno.

Vojtovo lány 2009 - K.C 36,Leda Uno, Spontanica,California special,B-52, PPP, Jock Horor, Passion#1, Early skunk, Hawaian skunk, Ingemars punch, Purple widow, thaifun horizon, Erdbeer
Můj skromný OUT_2007XXOUTdoor 2008 XXSoutěž o seeds Early DurbanXXVýroba hašiše přes síto

Naposledy upravil vojtaxxx 29-03-2006 v 15:15 PM

Old Post 12-09-2005 v 16:29 PM
vojtaxxx je offline   Profil uživatele vojtaxxx   Find more posts by vojtaxxx   Foto galerie člena vojtaxxx   Click here to Send vojtaxxx a Private Message   Add vojtaxxx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Nemáte někdo vlastní zkušenosti s Big Budem od sensi seeds a nebo s Early Budem od Nirvany a nebo s New Purplem Power od nirvány? Moc by mi to pomohlo, protože tyhle 3holky mi nechcou kvést:-( prosím o jakékoliv info do PM, díky.

Old Post 12-09-2005 v 20:08 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

New purple power. Dnes 12.9.

Old Post 12-09-2005 v 21:29 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

Mě furt nic nekvete,myslíte že když mám 2 metry vysoký kytky že to můžou bejt samci,už at to kvete,přece to nezačne kvíst v zimě ne?

Old Post 05-08-2006 v 19:26 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
s4kuL
Stálý Člen

Karma uživatele s4kuL - 87% PěstitelskáKarma uživatele s4kuL - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

me to nekvete taky skoro jeste vubec ... zatim se to spis jen pripravuje myslel jsem ze to pujde rychlej ... ale pry po tomto vikendu maji byt paraky az do rijna takze MAZEC

Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci !!
s4kuL's oUt 08 - OB&Bella

Old Post 05-08-2006 v 19:35 PM
s4kuL je offline   Profil uživatele s4kuL   Find more posts by s4kuL   Foto galerie člena s4kuL   Click here to Send s4kuL a Private Message   Add s4kuL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele s4kuL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

me az ted zacala kvest Wite Widow
ale afgan kvete uz tak 2-3tyden jsem na to zvědav hh

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 05-08-2006 v 21:41 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Kolom&n: White widow ti uz kvete? ja ocekavam jeji kvet az koncem srpna, me nekvete jeste ani Holands hope a to je docela ranna odruda. Nemas ty kvetiny ve stinu?

konopný strom
ww a HH na strome

Old Post 06-08-2006 v 00:00 AM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

mne zatial kvitne iba no name,AFGAN,HAWAIxSKUNK#1,SNOW WHITE,ORANGE BUD ešte nič ale dúfam že sa to časom rozbehne...

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 06-08-2006 v 16:37 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

mě kvetou jen zatmývaný. Ostatní ještě nic.

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 07-08-2006 v 07:37 AM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

taky mi ještě dvě kytky nekvetou, spíš bych řekl, že to má ještě čas...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 07-08-2006 v 07:43 AM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4mf3t4min
Stálý Člen

Karma uživatele 4mf3t4min - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

80 procent z 76kyti me uz kvete

Old Post 07-08-2006 v 11:38 AM
4mf3t4min je offline   Profil uživatele 4mf3t4min   Find more posts by 4mf3t4min   Foto galerie člena 4mf3t4min   Click here to Send 4mf3t4min a Private Message   Add 4mf3t4min to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
El_Liberal
Stálý Člen

Karma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

ani jedna ze tri

Old Post 08-08-2006 v 11:34 AM
El_Liberal je offline   Profil uživatele El_Liberal   Find more posts by El_Liberal   Foto galerie člena El_Liberal   Click here to Send El_Liberal a Private Message   Add El_Liberal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robh
Nový Člen

Karma uživatele robh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

ani jedna z peti - samy pre-flowers a to maj uz nejakych centimetru a nejakych dnu stari! Tedka to destivy pocasi tomu taky moc neprida...

Old Post 08-08-2006 v 13:08 PM
robh je offline   Profil uživatele robh   Find more posts by robh   Foto galerie člena robh   Click here to Send robh a Private Message   Add robh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 176

Bych rekl ze prave to destivy pocasi tomu trochu prida ne? Vice tmy...(stinu) takze je to trochec nakopne na kvet.Ja mam venku samy outdoor skeera,naky chloupky uz sice maj,ale zatim to na kvet nevypada a myslim ze jeste maji cas.

Old Post 09-08-2006 v 16:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás