Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, ze ti v 37 dnu u genetiky kolem 60dnu začínají hnednout pestíky je normální, postupně budou vyrůstat novy bílý jak ještě paličky prorostou.
Ty listy vidím na drobnej problem s pH který se v hlíně špatně měří a muzes mít v květináči třeba trochu víc kyselo a chyby pak prvky co se vstřebávají při vysim pH.
Každopádně na ten 38 den je to dobrý.
Já jedu plagron alga radu a flushim hlinu zhruba 8dni=dvě kompletní proschnuti 11l kvetniku. Stačí to dobře.
Tak tak ja mel pestiky taky hnedy na SSH uz snad kolem 40 dnu a to bylo 30 do kosy nakonec z toho vyrostly krasne palicky z ruzickama takze se neboj. Idealne to cekni vzdycky mikroskopem je to snad jedina 100% metoda.
Anuvin : Ph merim pri kazdy zalivce a vzdy ho davam na 6,2 vytok merim obcas a vzdy byl taktez kolem 6,0 tak nevim Ale tak snad to zadny problemy nebude delat a uz to nejak dojedu
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Cao growers,potrebuju nejakeho elektrikare co by mi poradil zmym problemem,celou dobu growru nic a tedkom ,posledni tyden mi furt vyhazuje jistic,prvne to zaclo pustenim vice spotrebicu ,kdyz jsem svitil ,ale tedkom uz mi to vyhodi samotnej box... sem stoho na mrtvici...dnes zkousim jinou zasuvku ,jestli nemuze bejt problem vtom. Jinak mam klasiku 16A jistic na zasuvky. Kdyby byl ochoten nekdo semnou zkonzultovat tak PM ,vice se rozepisu a vse popisu. dik
Původní příspěvek od senssistar Cao growers,potrebuju nejakeho elektrikare co by mi poradil zmym problemem,celou dobu growru nic a tedkom ,posledni tyden mi furt vyhazuje jistic,prvne to zaclo pustenim vice spotrebicu ,kdyz jsem svitil ,ale tedkom uz mi to vyhodi samotnej box... sem stoho na mrtvici...dnes zkousim jinou zasuvku ,jestli nemuze bejt problem vtom. Jinak mam klasiku 16A jistic na zasuvky. Kdyby byl ochoten nekdo semnou zkonzultovat tak PM ,vice se rozepisu a vse popisu. dik
Hoj
Záleží kolik zásuvek a kolik spotřebičů jede přes ten jeden jistič. Jestli to mas přetížení tak se nediv. Mam taky 16 A na zásuvky pro celý room kde mám skříň ale nemam tam žádné další spotřebiče zatím jedu druhý rok a vše ok. Další možnost je zkrat v zapojení ale to asi nebude tvůj případ jelikož si jel takovou dobu a nic. Nezatěžuj jistic dalším odběrem spotřebičů. A nebo si postav vlastní rozvaděč s jistenim a ochranou jenom pro box a mas vystaráno. GL peace.
Pretizeny to nemuze byt jedu na ten jistic jen room. Predtim 2mesice bezproblemu,mohl sem i vice spotrebicu a bezproblemu:/ Nemuze bejt nejaka zrada v predradniku??Nebo fakt nevim uz sem marnej..
přesně tak jak píše nade mnou nice bloom... zjisti co všechno ti valí přes ten 16A jistič a podle toho se zařid...jestli ti z toho jede jen box, tak kup nový jistič, ten starý bude oddělanej... já osobě se přikláním k tomu, že bude špatnej jistič, pač tvou 250w + nějaké další srandy by musel utáhnout navíc jak prd, i kdyby jsi tam měl ještě třeba mikrovlnku, myčku a rychlovarnou konvici... věci typu televize, dvd a podobě jako zátěž ani neber...
zdarec, jak píšou kolegové výše, mám box vytažený ze zásuvky s 16A jištěním a pro box mám vlastní rozvaděč 3x 10A na každou zásuvku v boxu, jedu taky 250W, TTčko 30W, a nějaké kraviny cca30W a v pohodě....budeš mít ten jistič odvařený...stačí ho vyměnit, nic složitého a stojí do 100,- už kvalitnější začal bych tímto a uvidíš.....pokud máš rozvod v hliníku, demontuj kryty zásuvek a dotáhni všechny šroubky, hliník se pálí a jak se povolí pod šroubkem, tak vznikají el. oblouky.....víc ti zatím neporadím.
Tak at to brzy vyřešíš
Původní příspěvek od senssistar Pretizeny to nemuze byt jedu na ten jistic jen room. Predtim 2mesice bezproblemu,mohl sem i vice spotrebicu a bezproblemu:/ Nemuze bejt nejaka zrada v predradniku??Nebo fakt nevim uz sem marnej..
Hoj
Vymen jistic myslím ze budeš mít po starostech jak píše techem. Zbytečně hledáš závadu jinde pokud předtím vše makalo. Co ty rozvody hliník měď??
No dej vědet jak si dopadl ;-) GL peace
Tak sem mluvil se znamym a taky rikal asi jistic odvarenej,nebo proudovej chranic bo tak neco,takzitra musim pro jistic ale mam zapecetenou rozvodovou skrin,takze budu potrebovat asi elektrikare??? El. Mam uz v medi ,ale jistice jsou jeste takovy oldschool. Jinak prez ten jistic bezproblemu predtim jela ,trouba,varna.konvice,box a nic to nevyhazovalo. Rano po zapnuti svetla to 2x vypadlo a od ty doby zatim vali bezproblemu,tak snad to do zitra vydrzi..zbytek spotrebicu pro jistotu jedu prez zasuvku na bojler na vodu...
Zoo68:mam elektro NTS 660w
Techem: co stoji takovej rozvadec ??, posles nakej link?
Jinak diky vsem takhle pred koncem a takovy problemy Jestevze mam tyden dovcu a budu doma
vyser se na rozvadec...staci ti jedna zasuvka na tvou skrinku s tak malou spotrebou...
proudovej chranic tam jiste nemas, ten se dava ve vetsine pripadu jen na hajzl a do koupelny...
hlavne mi nerikej, ze jistice, ktere mas k bytu, ze je mas zapecetene... to je nejakej nesmysl ne?