Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
právě jsem ostříhal paličky ze stonků, je to už skoro suchý, jak jsem říkal..nandal jsem to do zavíracích nádob,
každej den to otevřu na chvíli podle aktuální potřeby.
Nic velkýho to není, ale s tím jak matroš vypadá, jsem naprosto spokojen
...právě jsem z něj jak kanón
pomalu najíždí, dohulil jsem před 20ti minutama, teď jsem se poprvý
u kompu pohnul a zjišťuju, že jsem fakt zbombenej hell yeah !!
zdravím,
tak dneska mají holky první den tmy, pak ještě zejtra a novej rok po ránu zařvou
první várka už je suchá a vesele hulim..Ganesh Spirit má jedno z nejlepších high, co jsem měl možnost vyzkoušet..Wappa mě celkem zklamala jak vůni, tak chutí, učinek není marnej, ale stoned
takhle to teď ve skříni vypadá, žádná designová hitparáda to zrovna nejni
zdravím,
tak dneska mají holky první den tmy, pak ještě zejtra
a na novej rok po ránu zařvou
první várka už je suchá a vesele hulim..Ganesh Spirit má jedno z nejlepších high, co jsem měl možnost vyzkoušet..Wappa mě celkem zklamala jak vůni, tak chutí, učinek není marnej, ale stoned
takhle to teď ve skříni vypadá, žádná designová hitparáda to zrovna nejni
začneme, 1.-3. fotka je ten malej chcípák Chronic, teď už je suchej, a jelikož to tipovačku nemůže nijak ovlivnit,
řeknu vám, že mě ten malej hajzl pěkně nasral byly na něm totiž jen dva gramy a já čekal tři
4. a 5. fotka Chronic č.2, hnus
tak, první vzorek Monsteru právě dohulen, jsem pěkně
setnutej, čemuž se po včerejšku docela dost divím
..nasazuju rukavice a jdu šmikat
Monster, měl jsem z něj fakt radost, než jsem při stříhání na jedný větvi našel koule
vypadá to, že pylu bylo málo, semínka jsem nikde neviděl, kromě týhle jedný větve..tak snad dobrý
posuďte sami, jestli je to jedna genetika
různá barva, různá stavba palic i listů..ale každá má něco do sebe,
ta fialová je na fotce pod sirkama
tak, vážení, můžete tipovat, pokud chcete
nezapomeňte zahrnout do svých tipů první část sklizně https://grower.cz/forum/showthread.p...598#post1064598
vy, co jste si tiply první várku, můžete tipovat ještě jednou, prosím 1 celkové číslo
citace:
Původní příspěvek od filipec tímto startuju první kolo tipovačky
kdo chce, může tipnout to co jsem seknul teď a pak ještě jednou s druhou várkou,
samozřejmě lze i jeden tip až bude dole všechno kdo nechce, ať netipuje