Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rovných 95 garnátů , ale samozřejmě přeju víc.
Tvůj konec tohoto growu je nádhernej, doufám že takhle bude i chutnat (nádherně ).
K4U tě nemine . Jo a jinak ať chutná
Naposledy upravil DoublePowa 25-02-2011 v 12:25 PM
Pro všechny kdo tipují: nezapomeňte že kytky byly 4 akorád jedna předčasně sklizena. Dnes jsem pro zajímavost zvážil usušenou kytku která se zlomila při manipulaci a je z ní rovných 15g (samo že bez stonků...), tato hodnota se do výsledku taky započítá malá nápověda (jednalo se o hodně slabou kytku proti zbytku tak jsem zvědav )
Je toho 135g sušiny z materiálu co můžete vidět na fotce, tolik jsem ani já sám nečekal, takže jsem mile překvapen a s výsledkem spokojen!!! spodky sou cca 15-25g odhadem...ve výsledku nejsou započítány!
Zítra hodím fota sušiny a smoke report, dnes slavím cetiny tak proběhne větší testování
Vítězem tipovačky se stává thurlwood jeho tip se lišil o 7,68 g K+ tam máš
Úvodem bych rád řekl, že jsem s touto odrůdou velmi spokojen, možná jsem jen brzo přepnul...měl jsem si víc vyhrát s rostažením. Růst i květ byl bez větších problému
Kouř: první potáhnutí celkem zaškrábe, jinak je kouř jemný...
Chuť/vůně: i po usušení si zachoval pronikavou vůni, kdekoli otevřu sklenici/pytlík zanechám celkem zápach , po zapálení kouř voní sladce...nevím k cěmu tu vůni přirovnat...ale je boží
A nakonec stav: celkem rychlý nástup, při konzumaci většího množství se dostaví stoned efekt, nohy a tělo nechcou moc poslouchat (doporučuju tak navečer k filmu) ale je to příjemné, žádnej extra výtuh ani únava...stav trvá tak 2-3h. Při rozumným množství by se dal hulit celý den...
Shrnutí: nejvíc mě na tomhle modelu oslovila vůně kouře, je fakt lahodná
Možná sem měl sklidit o pár dnů dřív...byl to můj první in takže jsem s výsledkem spokojen
Zítra nebo v průběhu týdne dodám poslední fota sušiny!