Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tp Vousac
Ono je to u všech rostlin asi tak vyrovnaný myslel jsem jestli neexistuje kytka z který by bylo třeba 10g ale hodně kvalitní....
A u blueberry bych mohl očekávat -+ asi tak výnosy na jednu kytku ?
upřímně jel jsem jen pár modelů a záleží co hledáš zda sativku nebo indiku
u mě je to indika a Deimos - ten dává i 70g na rostlinku ale relaxační kuřivo přímo užasné , taky záleží co od modelu čekáš zda spánek,utlumenost,pohyb,hyperaktivitu atd atd každý si najde to svoje , ale pokud mohu doporučit kup si vícero druhů a zkoušej co ti bude chutnat :-)
Z pěti semen Bílého trpaslíka mi vzešlo jedno, prosím nemá někdo již povyrostlou rostlinu tak, potřebuji nejmémě 4, abych mohl svou skupinku doplnit ???
Nebo bych sadu doplnil klony ... Prosím poraďte mi někdo
Jabloň neplodí švestky
Nikoho nenabádam k užívání ani ničeho jinýho jako pěstování a šíření omamnejch látek.A vůbec jsem poeta a fantasta.Mám rád lidi a zvířata.
prosmtě řekni odkud si měl ty semena ať se ostatní mužou poučit. samozřejmě je mi to líto. Každopádně mám prosbičku, otázku či téma k polemizaci. Mohl by mi někdo poradit jak je to s teplotou světla u AF?? Jestli kytka registruje červené a modré či bíle světlo, respektive na kolik to ovlivní její výnos?
Když už se to neřídí ani délkou dne.
vhledem k tomu, ze potrebujes nabrat u autofloweru vysku a kytka prakticky cely zivot kvete, je jasna volba sodik, tj. cervene svetlo. Modre by slo pouzit na mlade rostlinky, ale to radsi poradny sodik od zacatku a dat ho trochu vys
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Původní příspěvek od Krychle vhledem k tomu, ze potrebujes nabrat u autofloweru vysku a kytka prakticky cely zivot kvete, je jasna volba sodik, tj. cervene svetlo. Modre by slo pouzit na mlade rostlinky, ale to radsi poradny sodik od zacatku a dat ho trochu vys
Po modrým světle se automaty vytahují víc do výšky.Mě díky tomu přerostly minibox a musel jsem ohýbat.
Jestli chceš mít kompaktní nízký rostliny tak opravdu červené spektrum od začátku do konce 20/4 nebo 18/6.Chce si to porovnat podle typu osvětlení a délky svitu optimální podmínky.Čím víc světla tím víc by měli být květy masivnější.Můj názor.
24/4 se spíš nevyplatí.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
zdar v matkarne to jede bez problemu, teda az na vlhkost.
volny misto v matkarne je ostatne jedinej duvod, proc jet automaty indoor
poznatek o masivnejsim dlouzivem rustu pod modrym spektrem se mi nepotvrdil.
ale jak je jiste znamo, kazda MH vybojka ma jinou barvu svetla, placnu od trech do sesti tisic kelvinu..vubec bych se nedivil, kdyby se to treba pod 3600K tahlo, protoze tam neni po modry ani stopy
MagicHerb: duvod proc ti to prerostlo zrejme nebude spektrem bud je to model, nebo svetla nedostatek, navic tohle u automatu, ktere chte nechte musis jet ze semen, nemuzes porovnat, kazdej pes jina ves
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
no chtěl sem si nechat poradit ale jednotlivý odrůdy tu neřešíte spíš jenom hnojky a skřín nebo venku.Ja to letos poprvé mataro blue,ak a bluebery bude to ve skleníku rady samozdřejmě uvítám
Původní příspěvek od mučačo muzu dotaz? Nezkousel nekdo svitit 24hod. 4 hod noc? Tim by mely automaty vic casu se nahonit,ale jen teoreticky. Otazkou taky je,jestli by to stalo za to....
a to budeš zhasínat a rozsvěcet ručně?
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
čau te,jak si to čtu tak si to čtu nikde jsem se nedočetl jestli se skutečně oplatí nebo neoplatí AF. Podle me pokud je to za mesic a pul hotovy tak se to snad oplatí když jsem si četl nějeké posty tak v pohodě sklízeli tech 20 g
když jich dam do skříně o ploše 3m2 tak jich tam přece musím nasypat strasně moc...třeba ze 30-35 ne? budu tomu svítít 400 nebo 600 tak tomu přece musím dát ne? když tak plz pm
MagicHerb: duvod proc ti to prerostlo zrejme nebude spektrem bud je to model, nebo svetla nedostatek, navic tohle u automatu, ktere chte nechte musis jet ze semen, nemuzes porovnat, kazdej pes jina ves
Jen na vysvětlenou.
Měl jsem od začátku na růst prvně blue úsporku 125W a jak se ty kytky přeply na květ a byly pořád pod tou modrou a ne pod tou red na květ ,tak se vytáhly než ukázaly květ.Pod samotnou red 125W na květu se už moc nevytáhly.
Je jasný,že u výbojek a větších Watáží je to určitě jinak.
Jo a semínka to byly AutoBlueBerry od DutchPassion a kytky byly jak sativa tak indika typy.Ten sativní se tahal somozřejmě víc.Pak tam ještě byly Gnomo auto a Critical+ na začátek.
Vychytat by se to samozdřejmě dalo.Měl jsem tam víc druhů modelů a v různým stadiu růstu.No chybička se vloudila.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.