Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechapu co je to za modu vymyslet mensi a mensi prostory pro pesteni Mozna ze namitnes ze to bylo mysleno jako tajny box, ale i tak se daji vymyslet vychytanejsi skryse (ktere tu imho jsou zthreadovany, jako napr pestirna v psacim stolku apod) nez repro. Nerikam z originality mas za jedna ale je to priserne maly prostor, no ale budiz ) Spis me zajima jak ti to vykvete pod tou zarivkou, zda-li vubec. No kazdopadne jsem zvedav Kazdopadne nechapu ze si neuvedomujete ze s takovym pestovanim pouze ztracite cas, jasne kazdy se tu ohani s tim ze kdyz to cloveka bavi tak je jedno pod cim pestuje, ale preci kdyz te neco bavi zaroven v tom chces byt co mozna nejlepsi a ztracet tolik casu pro tolik gramu snad ani nema cenu. Ja osobne bych mel radost kdyby mi na kytce vykvetlo peknych 35g napriklad a kdyby mi na kytce vykvetlo 5g byl bych z toho dost spatny. Nic ve zlem, jen muj nazor
Původní příspěvek od rkcz Nechapu co je to za modu vymyslet mensi a mensi prostory pro pesteni Mozna ze namitnes ze to bylo mysleno jako tajny box, ale i tak se daji vymyslet vychytanejsi skryse (ktere tu imho jsou zthreadovany, jako napr pestirna v psacim stolku apod) nez repro. Nerikam z originality mas za jedna ale je to priserne maly prostor, no ale budiz ) Spis me zajima jak ti to vykvete pod tou zarivkou, zda-li vubec. No kazdopadne jsem zvedav Kazdopadne nechapu ze si neuvedomujete ze s takovym pestovanim pouze ztracite cas, jasne kazdy se tu ohani s tim ze kdyz to cloveka bavi tak je jedno pod cim pestuje, ale preci kdyz te neco bavi zaroven v tom chces byt co mozna nejlepsi a ztracet tolik casu pro tolik gramu snad ani nema cenu. Ja osobne bych mel radost kdyby mi na kytce vykvetlo peknych 35g napriklad a kdyby mi na kytce vykvetlo 5g byl bych z toho dost spatny. Nic ve zlem, jen muj nazor
no a sme doma, ked sa povie ze niekto pestuje pre radost, tak pre radost, o nedlho napr. aj ja idem odstartovat minibox, a nie preto ze idem s toho vytlacit nejaketie gramy ale preto aby som videl ako sa to rozrasta dostal nejake skusenosti s indoor growingom v smeroch ako je ohybanie, zavlazovanie a pod
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Dr*Skunk) Ale zvečila sa ohodne, len na fotkách to asi vidieť nieje lebo ju ohýbam
rkcz) Mne neišlo o žiadnu originalitu a ani nejde, chcem proste pestovať, tak pestujem a určite to nieje žiadna strata času, naučím sa pri tom tak isto veci ako pri pestovaní vo večšom priestore, možno si len lačný
JAHmaican)
mirosk ) je vidieť že aspon pár ludí ma chápe
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
to budu bud smutice alebo slivusky.Ked su to slivusky tak mas riadny pruser
Kup si bud postrek alebo snaz sa udrziavat vlhkost v repraku.SLivusky nemaju radi vlhke prostredie
Viem že je blbosť mať odrezok pod 12/12 ale ja ho mám v tom boxe a aha, už mi vyrašil korienky, pozeral som sa nanho že neako začal rásť a vytiahol som ho a z druhej strany mal dva korienky
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.