Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem to taky zkusil a povedlo se.Po odpaření plynu jsem to posypal tabákem a nechal do druhého dne odpařovat,potom seškrábnul žiletkou trochu propracoval v ruce a docela se to pěkne spojilo, pak jsem to válcoval mezi papírem na pečení a vznikla pevná plastická hmota.takže z toho šel udělat váleček,tak jsme ho s manželkou zkusily a bylo to boží.
napadla me taková vec, ze by se před extraci připravilo několik papirovych pytliků naplněnych materialem urcenym k extrakci. Takto pripravene pytliky by se podobne jako čajove pytliky nechaly mačet v nadobě kam by vytekal plyn z extraktoru. Tim by se zvetšil výtěžek z jednoho plynu.
butan když je ve většim množství tak se ihned neodpařuje, když jsem s nim dělal na podzim v asi 15 stupnich tak mi ve sklenici vydržel vic jak půl hodiny. Misto papiru by se mohla použít nějaka látka tkana z uměleho vlakna. Možna by se dala využit silonka, ale ta se možna bude rozpouštěět v butanu.
Tak uz jsem to zkusil,pres lahev od coly primo na talir
ale kdyz jsem to nechal vyprchat tak se na to kouknu a vidim
ze na tom taliri je mozna tak h...o :-(
Kde je chyba?
a takhle to dopadlo, nejdriv kulicka a pak had, mnam mnam
EDIT : aktualni poznatek : zahustil sem to jeste palickama protoze to horelo jaxwine a strasne to skrabe, ale po 3 potahnutich ji mam jak pes boudu
ted to zamotam do brka a dohulim zbytek , snad se jeste ozvu