Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej, jestli se jede, staci jen rict kdy a na jakym letisti bude sraz. uz me to parkrat napadlo, ale ve vic (50) lidech by to bolo lepsi. kazdej 200 seminek, 1000USD a zbohem Klauzi!!!! mam takovy pocit ze by se nas squat zacal utesene rozrustat. a byly bysme i v telce! WOW!
s tím jihem souhlasím, budem sklízet dvakrát do roka , ale odjel bych nejradsi hned ted, protoze zitra musim do práce a to se mi nechce.Tech 200 seminek bohuzel nemam ale vzal bych svoji kyti vona je hermac a nejake to seminko by s ni kaplo mexiko?
xerth-mno jako rakva na zimovú prespávačku inak holé nebo a stavanie drevených domčekov je prvá vec ktora podporí tvoju lenivosť a je to zámienka pre ludí ktorý ťa chcú zosystemovať do nejakého systému... tak asi tak...
Původní příspěvek od gona xerth-mno jako rakva na zimovú prespávačku inak holé nebo a stavanie drevených domčekov je prvá vec ktora podporí tvoju lenivosť a je to zámienka pre ludí ktorý ťa chcú zosystemovať do nejakého systému... tak asi tak...
to nechapu,jak podpori stavba dreveneho domecku(tvorba neceho)moji lenivost?
ja som predajca a servisak vypoctovej techniky. ale robil som uz aj toto: kamenar, stolar, lanar, autokable, casnik, kovoobrabas, caludnik..... a na viac si nepametam
Já pracuji v reklamní agentuře. když se sfajčím, tak je to masakr, naposledy jsem udělal škodu asi za 10 tisíc, když se tiskl baner, a já se rýpal v elektrických kamínkách, a když jsem je zapl, tak to vyhodilo pojistky v celé firmě, takže tisk se mohl vyhodit, a to už zbývalo jen půl metru.... Jj od té doby to trošku omezuju, nemůžu si dovolit takový škody každý den.......
ja sem jezný jak uz vypovida muj nick, delam na vetsim vodnim dile ve strednich cechach nebudu psat kde presne clovek nikdy nevi , je to docela paradicka dat si brcko a pak krotit vodu )) je to na koureni good job v praci klidek kdyz nejsem na objektu sem nekde po hrazich nebo na rece kde mam hafo casu a hlavne klid vsude zviratka ochoceny labute mi jezdej pravidelne na chleba a kachny s nima , proste parada sem venku priroda zvirata brcka k tomu
Řekla bych, že 7. Jdu do toho s váma, jestli se jde. Ovšem ne hned. Musela bych nejdřív dořešit věci v bance a podobně.
To byl nářez, vybrat lišku a postavit několik laciných dřeveěných chatek
Já takhle už jednou žila. sice jen rok, ale stálo to za to. A můžu vám říct, že z toho pocitu kdy čas pro vás nehraje roli a jste štastný každý den - z toho roku žiju do dneška a stýská se mi
Prodavac elektra, bohuzel v praci se to mooc neda, zvlast kdyz proti me stoji clovek ani ne metr pres pult a ja s kazdym z oci do oci resim co chteji , a moje oci vypadaj asi takhle , ale asi si koupim VISINE a bude to ok
janísek - přesně vim o čem mluvíš - kdy čas nehraje roli.... kdy je jedno co je za den, kolik je hodin, prostě život podle bio hodin v přírodě, žila sem tak, teďka žiju v praze, dokonce chodim i do práce, do přírody a je to taky dobrý - přes zimu tu budu a pak se uvidí. Takovýhle život je supr, akorát to chce buď něco dobrýho osquatovat, přiložit ruku k dílu, nebo trochu peněz a udělat si to po svym - obojí dohromady nejlepčí idea - komunita s podobně smýšlejícíma lidma někde na horách - můj sen
A proč to neudělat? Když už to jednou šlo?? Akorát už je člověk starší a uvědomnělejší, taky má povinnosti, účty a majetek
Tenkrát žádnej nebyl. jsem vypadla hned po matuře a bylo mi všechno jedno. I rodina. Takže chci odejít vážně s čistým štítem a svědomím. Zrovna včera jsem mamce řekla, že odejdu z Čr a jediný co mi na to řekla: A vrátíš se?? A víš kam chceš jít? Tak to musíš pošetřit, ne?
A já: na co - skončí liška, ne??
Máma: Hm, tak to budeš mít zas hovno.
Xerthon - mě je to jedno, kde budu. Nemusí to být zrovna cizina. jsem Čech. A u nás mít takovou komunitu - tak by se to stejně rozkřiklo do evropy a lidi by zavítali. Tak jako my tam:-))
Já to oznámila doma, aby si na to pomalu zvykli
jo do toho bych šla jediný - to nejdůležitější - je to, kde sehnat barák, ze kterýho nás nikdo nevystěhuje, jináč chodit na dřevo a pěstovat potraviny a sem tam něco vydělat na chod pro mě neni problém - o baráku nevim, kterej se dá osquatovat a kde to má cenu a prachy na pořízení baráku nemám. minulou zimu sem obydlela chatu mých předků(dřevěnou), předtim ve španělsku nějaký komunity a jeskyni(parádní bydlení) a teďka mě předci už chtěj pomalu odstěhovat kamkoliv, protože ono se to opravdu rozkřiklo a lidi zavítali - a občas jich zavítalo až moc.......
Chce to mít fakt něco svýho, kde nikomu nebude vadit víc lidí
janisek:nejdriv by to chtelo vlastnit nejaky prostor.Na nem pak postavit pribytky.Bez stavebniho povoleni lze stavet jen tvz.drobnou stavbu s podkladem do 16m2 tj.bouda 4x4m.I takova drobna stavba,ale musi byt nahlasena a schvalena stavebnim uradem jinak hrozi pokuty.
Bohuzel nejsme rusaci abychom si tady mohli postavit city v chranene oblasti
bluerberry - vidělas Želary??? Tam musí být hafo opuštěnejch domků. A hodně daleko od sebe. Mraky místa pro pěstění čehokoliv. Otázka zní: oBejdu bez netu?? Budu muset.
Jinak, jak jsem jela do Chorvatska - vlakem- tak přes slovinsko je taky moře domků. Jen newíím, newíím - kosovo a spol. A půda je tam taky na pichu. Červená
kdyby slo o komunitu tvurcich a pracovitych lidi,verim ze by nebyly problem vetrne elektrarnicky a mobilni net.Minimalne aspon jedna bouda v osade co infocentrum z elektrinou par kompama..netem
celkom dobre sa čítaju tieto idealistické veci...aj mne by sa to páčilo , ale dlhé roky musím uvažovať realisticky ..ináč prečo nie ? a já pracovní, nadaná a manuálně zručná ...to sa mi páči , len babku som mal taku, po nej mi zostal aj hasák a naučila ma doma všetko opraviť......Janísek napíš mi prosím ťa odkaz na web...nech sa niečo naučím ,,,dakujem
student- moji naplni dne je hulit, a kdyz nehulim tag hulim taky...a hlawne we skole, to hulim nejwic, protoze se me dela blbe z toho kdyz widim kantora kterej o necem keca a pritom newi o cem.... a i kdyz uz to tag dawno neni, tag was to podle osnow nauci... - sem se rozjel, kdyt to rikam ze hulim porat ... a to pag premyslim.....ale mame 1 peknou ucitelku, a tam ma wnady... hafo pokourenicko
Obráběč kovů, kupodivu i u soustruhu se dá v pohodě hulit, už jsem si zvyknul, ze začátku, kdysy dávno to bylo vo pazoury...
Teď už se kolegové jenom diví, že jsem u stroje tak vysmátej :-)))
I'm student. I smoking cannabis at school after or before. That my popupar flower like for everybody on this server . Never go to better drog like kokain and ather bury sh*t.. Blee.. I would wont so people which they smoking cannabis all the time (all all all the time) i kdyz sedi na hajzlu tak si proste daj speka .. prid ke znazorneni jsem ja .. nemam co delat hned spek..
KOMUNISTI SOU ******** ble ble ble ble ble bleeeeeeeeeeeeeee
(nechci dostat ban, tak jen slusne)
jo tato fotka nademnou je Petrin .. proste sem se rozhod ze jednou vystrcim pr*el z vesnice, vzal sem fotak, prez net zjistil vlak a proste se nablind rozjel brutalne zhulit doprahy
Hehe najlepsie povolanie...sedet vedla sofera v autobuse a hovorit do mikrofonu tu picovinu ze:nasleduje zastaaavka...
a samozrejme mat pri tom riadneho speka :
Já dělám na jaderný elektrárně technika. V jednom kuse sedím u počítače a něco šéfuju. Normálně sem v práci ready, ale jednu dobu jsem dělal fotodokumentaci zařízení. Párkrát jsem musel jít na noční a to se mi podařilo přijet naprosto bokem. Tohle industry prostředí v noci a skoro bez žádnejch lidí je hodně psycho... Ale jinak po práci furt
Elektrikář v nemocnici. V práci nikdy. Přez den hodně lidí a v noci bych asi dostal z toho schizu. Jednou mi vypadla v šatně z bundy skleněnka a nepovedlo se mi ji najít. Zá pár dnů ji našel někdo jiný, dost to rozebírali, stresovali, berou mne za feťáka, ale teďka v pohodě
Konečně mákám a zas to je v nadnárodní firmě (cezured), zabývají se logistikou. Jinak je to tam dost na pohodu, měl jsem odpolední a celou dobu jezdim na elektrickym paleťáku. Jinak sem si tam ještě nedal, jsem slavim dneska první tejden . Jinak tak je hodně lidí co maj s drogama zkušenost, ale některý spíš smažej než hulej
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Rád bych udělal na groweru takovou Anketu .A nevím jak? prostě by mě zajímalo co za povolání vykonávají členové groweru a všichni zde zkouřeně přítomní? Jako třeba kolik máme kuchařů z povolání , řidičů nákladáků, samozřejmně studentů, zahradníků ?
Ja sem student na gymnaziu a bez paleni by se tady nedalo vydrzet takze do skoly zasadne pod vlivem. Ted mam individual a do skoly chodim jen na zkousky a to nepalim