Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Povolání kuřáků marihuany
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

hej, jestli se jede, staci jen rict kdy a na jakym letisti bude sraz. uz me to parkrat napadlo, ale ve vic (50) lidech by to bolo lepsi. kazdej 200 seminek, 1000USD a zbohem Klauzi!!!! mam takovy pocit ze by se nas squat zacal utesene rozrustat. a byly bysme i v telce! WOW!

_no one lives forever_

!

Po pár letech zpět.

Old Post 10-09-2005 v 18:55 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

na jih!! Příspěvek č. 452

s tím jihem souhlasím, budem sklízet dvakrát do roka , ale odjel bych nejradsi hned ted, protoze zitra musim do práce a to se mi nechce.Tech 200 seminek bohuzel nemam ale vzal bych svoji kyti vona je hermac a nejake to seminko by s ni kaplo mexiko?

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 12-09-2005 v 10:41 AM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 453

xerth-mno jako rakva na zimovú prespávačku inak holé nebo a stavanie drevených domčekov je prvá vec ktora podporí tvoju lenivosť a je to zámienka pre ludí ktorý ťa chcú zosystemovať do nejakého systému... tak asi tak...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 12-09-2005 v 12:13 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

...... Příspěvek č. 454

videli ste film PLAZ???? taky tam meli krasnej zaliv. pole brka. zadny televize.............

Old Post 12-09-2005 v 12:26 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miguelx
Stálý Člen

Karma uživatele miguelx - 70% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 455

Old Post 12-09-2005 v 12:29 PM
miguelx je offline   Profil uživatele miguelx   Find more posts by miguelx   Foto galerie člena miguelx   Click here to Send miguelx a Private Message   Add miguelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 456

citace:
Původní příspěvek od gona
xerth-mno jako rakva na zimovú prespávačku inak holé nebo a stavanie drevených domčekov je prvá vec ktora podporí tvoju lenivosť a je to zámienka pre ludí ktorý ťa chcú zosystemovať do nejakého systému... tak asi tak...

to nechapu,jak podpori stavba dreveneho domecku(tvorba neceho)moji lenivost?

Old Post 12-09-2005 v 17:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ludwigh
Stálý Člen

Karma uživatele Ludwigh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 457

ja som predajca a servisak vypoctovej techniky. ale robil som uz aj toto: kamenar, stolar, lanar, autokable, casnik, kovoobrabas, caludnik..... a na viac si nepametam

Old Post 13-09-2005 v 09:05 AM
Ludwigh je offline   Profil uživatele Ludwigh   Find more posts by Ludwigh   Foto galerie člena Ludwigh   Click here to Send Ludwigh a Private Message   Add Ludwigh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canabis-for-man
Nový Člen

Karma uživatele canabis-for-man - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 458

ja jsem taky student a kdyz si naro pohulim tak tam aspon truchu sranda

Old Post 13-09-2005 v 09:59 AM
canabis-for-man je offline   Profil uživatele canabis-for-man   Find more posts by canabis-for-man   Foto galerie člena canabis-for-man   Click here to Send canabis-for-man a Private Message   Add canabis-for-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
korkis
Stálý Člen

Karma uživatele korkis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 459

Já pracuji v reklamní agentuře. když se sfajčím, tak je to masakr, naposledy jsem udělal škodu asi za 10 tisíc, když se tiskl baner, a já se rýpal v elektrických kamínkách, a když jsem je zapl, tak to vyhodilo pojistky v celé firmě, takže tisk se mohl vyhodit, a to už zbývalo jen půl metru.... Jj od té doby to trošku omezuju, nemůžu si dovolit takový škody každý den.......

Old Post 14-09-2005 v 10:05 AM
korkis je offline   Profil uživatele korkis   Find more posts by korkis   Foto galerie člena korkis   Click here to Send korkis a Private Message   Add korkis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 460

citace:
Původní příspěvek od xerthon

to nechapu,jak podpori stavba dreveneho domecku(tvorba neceho)moji lenivost?
nie stavba ale ten domček...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 14-09-2005 v 14:28 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jezny
Nový Člen

Karma uživatele jezny - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

ja sem jezný jak uz vypovida muj nick, delam na vetsim vodnim dile ve strednich cechach nebudu psat kde presne clovek nikdy nevi , je to docela paradicka dat si brcko a pak krotit vodu )) je to na koureni good job v praci klidek kdyz nejsem na objektu sem nekde po hrazich nebo na rece kde mam hafo casu a hlavne klid vsude zviratka ochoceny labute mi jezdej pravidelne na chleba a kachny s nima , proste parada sem venku priroda zvirata brcka k tomu

Old Post 25-09-2005 v 11:04 AM
jezny je offline   Profil uživatele jezny   Find more posts by jezny   Foto galerie člena jezny   Click here to Send jezny a Private Message   Add jezny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 462

2jezný

good job

Old Post 26-09-2005 v 09:49 AM
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 463

Řekla bych, že 7. Jdu do toho s váma, jestli se jde. Ovšem ne hned. Musela bych nejdřív dořešit věci v bance a podobně.
To byl nářez, vybrat lišku a postavit několik laciných dřeveěných chatek

Já takhle už jednou žila. sice jen rok, ale stálo to za to. A můžu vám říct, že z toho pocitu kdy čas pro vás nehraje roli a jste štastný každý den - z toho roku žiju do dneška a stýská se mi

Old Post 26-09-2005 v 17:24 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 464

janisek:to uz jsi myslim druha samicka co by do toho sla :-)

tos to bychom v tom lese nevymreli

Old Post 26-09-2005 v 18:58 PM
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 465

Prodavac elektra, bohuzel v praci se to mooc neda, zvlast kdyz proti me stoji clovek ani ne metr pres pult a ja s kazdym z oci do oci resim co chteji , a moje oci vypadaj asi takhle , ale asi si koupim VISINE a bude to ok

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 26-09-2005 v 20:02 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 466

xerthon: no - nevymřeli

Old Post 26-09-2005 v 20:07 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bluebery
Stálý Člen

Karma uživatele bluebery - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 467

janísek - přesně vim o čem mluvíš - kdy čas nehraje roli.... kdy je jedno co je za den, kolik je hodin, prostě život podle bio hodin v přírodě, žila sem tak, teďka žiju v praze, dokonce chodim i do práce, do přírody a je to taky dobrý - přes zimu tu budu a pak se uvidí. Takovýhle život je supr, akorát to chce buď něco dobrýho osquatovat, přiložit ruku k dílu, nebo trochu peněz a udělat si to po svym - obojí dohromady nejlepčí idea - komunita s podobně smýšlejícíma lidma někde na horách - můj sen

Old Post 30-09-2005 v 17:53 PM
bluebery je offline   Profil uživatele bluebery   Find more posts by bluebery   Foto galerie člena bluebery   Click here to Send bluebery a Private Message   Add bluebery to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 468

A proč to neudělat? Když už to jednou šlo?? Akorát už je člověk starší a uvědomnělejší, taky má povinnosti, účty a majetek

Tenkrát žádnej nebyl. jsem vypadla hned po matuře a bylo mi všechno jedno. I rodina. Takže chci odejít vážně s čistým štítem a svědomím. Zrovna včera jsem mamce řekla, že odejdu z Čr a jediný co mi na to řekla: A vrátíš se?? A víš kam chceš jít? Tak to musíš pošetřit, ne?
A já: na co - skončí liška, ne??
Máma: Hm, tak to budeš mít zas hovno.

Old Post 30-09-2005 v 19:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 469

tak to udelejme u nas a bude to levnejsi.V zime se bude topit,nebo jsou i jine cinnosti,kteryma se da zahrat,treba prace:-).....a prace by bylo dost

Old Post 30-09-2005 v 19:57 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 470

Xerthon - mě je to jedno, kde budu. Nemusí to být zrovna cizina. jsem Čech. A u nás mít takovou komunitu - tak by se to stejně rozkřiklo do evropy a lidi by zavítali. Tak jako my tam:-))
Já to oznámila doma, aby si na to pomalu zvykli

Old Post 30-09-2005 v 19:59 PM
bluebery
Stálý Člen

Karma uživatele bluebery - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 471

jo do toho bych šla jediný - to nejdůležitější - je to, kde sehnat barák, ze kterýho nás nikdo nevystěhuje, jináč chodit na dřevo a pěstovat potraviny a sem tam něco vydělat na chod pro mě neni problém - o baráku nevim, kterej se dá osquatovat a kde to má cenu a prachy na pořízení baráku nemám. minulou zimu sem obydlela chatu mých předků(dřevěnou), předtim ve španělsku nějaký komunity a jeskyni(parádní bydlení) a teďka mě předci už chtěj pomalu odstěhovat kamkoliv, protože ono se to opravdu rozkřiklo a lidi zavítali - a občas jich zavítalo až moc.......
Chce to mít fakt něco svýho, kde nikomu nebude vadit víc lidí

Old Post 30-09-2005 v 20:16 PM
bluebery je offline   Profil uživatele bluebery   Find more posts by bluebery   Foto galerie člena bluebery   Click here to Send bluebery a Private Message   Add bluebery to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 472

janisek:nejdriv by to chtelo vlastnit nejaky prostor.Na nem pak postavit pribytky.Bez stavebniho povoleni lze stavet jen tvz.drobnou stavbu s podkladem do 16m2 tj.bouda 4x4m.I takova drobna stavba,ale musi byt nahlasena a schvalena stavebnim uradem jinak hrozi pokuty.
Bohuzel nejsme rusaci abychom si tady mohli postavit city v chranene oblasti

Old Post 30-09-2005 v 20:19 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 473

bluerberry - vidělas Želary??? Tam musí být hafo opuštěnejch domků. A hodně daleko od sebe. Mraky místa pro pěstění čehokoliv. Otázka zní: oBejdu bez netu?? Budu muset.
Jinak, jak jsem jela do Chorvatska - vlakem- tak přes slovinsko je taky moře domků. Jen newíím, newíím - kosovo a spol. A půda je tam taky na pichu. Červená

Old Post 30-09-2005 v 20:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 474

kdyby slo o komunitu tvurcich a pracovitych lidi,verim ze by nebyly problem vetrne elektrarnicky a mobilni net.Minimalne aspon jedna bouda v osade co infocentrum z elektrinou par kompama..netem

Old Post 30-09-2005 v 20:30 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 475

xerthon - tak to potom nic už neřeším :-)) a já pracovní, nadaná a manuálně zručná vcelku jsem. když budeš chtít mrknou, napiš pm. dám ti odkaz na web

Old Post 30-09-2005 v 20:38 PM
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

celkom dobre sa čítaju tieto idealistické veci...aj mne by sa to páčilo , ale dlhé roky musím uvažovať realisticky ..ináč prečo nie ? a já pracovní, nadaná a manuálně zručná ...to sa mi páči , len babku som mal taku, po nej mi zostal aj hasák a naučila ma doma všetko opraviť......Janísek napíš mi prosím ťa odkaz na web...nech sa niečo naučím ,,,dakujem

jaman

Old Post 02-10-2005 v 15:40 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Barbie
Stálý Člen

Karma uživatele Barbie - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 477

student- moji naplni dne je hulit, a kdyz nehulim tag hulim taky...a hlawne we skole, to hulim nejwic, protoze se me dela blbe z toho kdyz widim kantora kterej o necem keca a pritom newi o cem.... a i kdyz uz to tag dawno neni, tag was to podle osnow nauci... - sem se rozjel, kdyt to rikam ze hulim porat ... a to pag premyslim.....ale mame 1 peknou ucitelku, a tam ma wnady... hafo pokourenicko

Old Post 23-10-2005 v 21:09 PM
Barbie je offline   Profil uživatele Barbie   Find more posts by Barbie   Foto galerie člena Barbie   Click here to Send Barbie a Private Message   Add Barbie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mandarin
Nový Člen

Karma uživatele Mandarin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 478

Obráběč kovů, kupodivu i u soustruhu se dá v pohodě hulit, už jsem si zvyknul, ze začátku, kdysy dávno to bylo vo pazoury...
Teď už se kolegové jenom diví, že jsem u stroje tak vysmátej :-)))

Old Post 12-11-2005 v 18:41 PM
Mandarin je offline   Profil uživatele Mandarin   Find more posts by Mandarin   Foto galerie člena Mandarin   Click here to Send Mandarin a Private Message   Add Mandarin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 479

ja som zatial len student..ale budem polnohospodar tomu wer

Old Post 19-11-2005 v 12:04 PM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gabba
Stálý Člen

Karma uživatele gabba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 480

I'm student. I smoking cannabis at school after or before. That my popupar flower like for everybody on this server . Never go to better drog like kokain and ather bury sh*t.. Blee.. I would wont so people which they smoking cannabis all the time (all all all the time) i kdyz sedi na hajzlu tak si proste daj speka .. prid ke znazorneni jsem ja .. nemam co delat hned spek..

KOMUNISTI SOU ******** ble ble ble ble ble bleeeeeeeeeeeeeee
(nechci dostat ban, tak jen slusne)

koukněte se na mé stránky -

http://www.akwa.wz.cz

Old Post 26-11-2005 v 00:34 AM
gabba je offline   Profil uživatele gabba   Find more posts by gabba   Foto galerie člena gabba   Click here to Send gabba a Private Message   Add gabba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gabba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gabba
Stálý Člen

Příspěvek č. 481

)) hul a nekecej ((

Old Post 26-11-2005 v 00:35 AM
gabba je offline   Profil uživatele gabba   Find more posts by gabba   Foto galerie člena gabba   Click here to Send gabba a Private Message   Add gabba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gabba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gabba
Stálý Člen

Příspěvek č. 482

jo tato fotka nademnou je Petrin .. proste sem se rozhod ze jednou vystrcim pr*el z vesnice, vzal sem fotak, prez net zjistil vlak a proste se nablind rozjel brutalne zhulit doprahy

<mno a to uz snad poznate co to je

Old Post 26-11-2005 v 00:40 AM
gabba
Stálý Člen

Příspěvek č. 483

dimka uz je castym pouzivanim trosku pricmoudla, uz ani nevim jakou mela barvu kdyz sem ji kupoval ...

Old Post 26-11-2005 v 00:42 AM
gabba
Stálý Člen

Příspěvek č. 484

a dalsi ..

Old Post 26-11-2005 v 00:43 AM
gabba
Stálý Člen

Příspěvek č. 485

tak ted..

Old Post 26-11-2005 v 00:45 AM
gabba
Stálý Člen

Příspěvek č. 486

mno a dalsi .. husta praha tolik lidi )

Old Post 26-11-2005 v 00:46 AM
gabba
Stálý Člen

Příspěvek č. 487

mno a to sem ja , uz trosku v hajzlu

Old Post 26-11-2005 v 00:51 AM
Host
Host

Příspěvek č. 488

Jé, rezervujte mi místo na chatku, jsme 3 + kkp(krysa kočka pes), přijedu hned jak to bude možný

Old Post 26-11-2005 v 06:55 AM
ShaunWhite
Nový Člen

Karma uživatele ShaunWhite - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 489

Ja su student hudebniho gymplu u sousedu nemcu a hulim kdyz mam naladu...a to je casto feest :-)

Old Post 13-01-2006 v 22:41 PM
ShaunWhite je offline   Profil uživatele ShaunWhite   Find more posts by ShaunWhite   Foto galerie člena ShaunWhite   Click here to Send ShaunWhite a Private Message   Add ShaunWhite to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kefkaBA
Nový Člen

Karma uživatele kefkaBA - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 490

Hehe najlepsie povolanie...sedet vedla sofera v autobuse a hovorit do mikrofonu tu picovinu ze:nasleduje zastaaavka...
a samozrejme mat pri tom riadneho speka :

Old Post 14-01-2006 v 00:23 AM
kefkaBA je offline   Profil uživatele kefkaBA   Find more posts by kefkaBA   Foto galerie člena kefkaBA   Click here to Send kefkaBA a Private Message   Add kefkaBA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 491

GABBA:

Hezkej, sponntání úlet. Ty miluju

Old Post 14-01-2006 v 17:07 PM
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 492

ja v praci nehulim......protoze sem student......ale venku odpoledne si mile rad dam.

Old Post 21-01-2006 v 09:35 AM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokie4
Nový Člen

Karma uživatele smokie4 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 493

Já dělám na jaderný elektrárně technika. V jednom kuse sedím u počítače a něco šéfuju. Normálně sem v práci ready, ale jednu dobu jsem dělal fotodokumentaci zařízení. Párkrát jsem musel jít na noční a to se mi podařilo přijet naprosto bokem. Tohle industry prostředí v noci a skoro bez žádnejch lidí je hodně psycho... Ale jinak po práci furt

Old Post 24-01-2006 v 06:43 AM
smokie4 je offline   Profil uživatele smokie4   Find more posts by smokie4   Foto galerie člena smokie4   Click here to Send smokie4 a Private Message   Add smokie4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cocoNut
Stálý Člen

Karma uživatele cocoNut - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 494

som na učnovke , kuchar 3 ročka a prepadol som na pol roku zo styroch predmetov

Old Post 24-01-2006 v 07:25 AM
cocoNut je offline   Profil uživatele cocoNut   Find more posts by cocoNut   Foto galerie člena cocoNut   Click here to Send cocoNut a Private Message   Add cocoNut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 495

Já jsem kuchař
Ale v práci spálený nejsem protože by mi to beztak dojebalo stav

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 03-02-2006 v 22:13 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenix
Nový Člen

Karma uživatele phoenix - 0% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 496

Elektrikář v nemocnici. V práci nikdy. Přez den hodně lidí a v noci bych asi dostal z toho schizu. Jednou mi vypadla v šatně z bundy skleněnka a nepovedlo se mi ji najít. Zá pár dnů ji našel někdo jiný, dost to rozebírali, stresovali, berou mne za feťáka, ale teďka v pohodě

Old Post 05-02-2006 v 01:16 AM
phoenix je offline   Profil uživatele phoenix   Find more posts by phoenix   Foto galerie člena phoenix   Click here to Send phoenix a Private Message   Add phoenix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 497

Konečně mákám a zas to je v nadnárodní firmě (cezured), zabývají se logistikou. Jinak je to tam dost na pohodu, měl jsem odpolední a celou dobu jezdim na elektrickym paleťáku. Jinak sem si tam ještě nedal, jsem slavim dneska první tejden . Jinak tak je hodně lidí co maj s drogama zkušenost, ale některý spíš smažej než hulej

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 10-02-2006 v 22:42 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Dotaz Anketa zaměstnání? Příspěvek č. 498

Rád bych udělal na groweru takovou Anketu .A nevím jak? prostě by mě zajímalo co za povolání vykonávají členové groweru a všichni zde zkouřeně přítomní? Jako třeba kolik máme kuchařů z povolání , řidičů nákladáků, samozřejmně studentů, zahradníků ?

Old Post 14-02-2006 v 10:54 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 499

jj, to tady delal typek pred lety - https://grower.cz/forum/showthread.p...2&threadid=5900

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 14-02-2006 v 12:41 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lezec
Stálý Člen

Karma uživatele Lezec - 84% PěstitelskáKarma uživatele Lezec - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 500

Ja sem student na gymnaziu a bez paleni by se tady nedalo vydrzet takze do skoly zasadne pod vlivem. Ted mam individual a do skoly chodim jen na zkousky a to nepalim

Outdoor photos https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21038
70W SON-T PC buds https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=354055

Konopí je dobrý sluha, ale zlý pán

Old Post 14-02-2006 v 23:45 PM
Lezec je offline   Profil uživatele Lezec   Find more posts by Lezec   Foto galerie člena Lezec   Click here to Send Lezec a Private Message   Add Lezec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás