Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
delta
Stálý Člen

Karma uživatele delta - 92% PěstitelskáKarma uživatele delta - 92% PěstitelskáKarma uživatele delta - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

Doporucuju videl sem to ted a moc sem vypecenej nebyl, ale ADAPTACE, jedinej film, kde hraje Nicolas Cage, breci a me to ani trosku nevadi.

Deltas 400W Micro Drip - Nebula, Jack Herrer
Deltas 54W mini mother/clone micro drip box
BCUZZ tabulka redeni po tydnech
GHE - katalog General Hydroponics
TRICHODERMA - houba pecujici o vase koreny

Old Post 14-01-2004 v 01:39 AM
delta je offline   Profil uživatele delta   Find more posts by delta   Foto galerie člena delta   Click here to Send delta a Private Message   Add delta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

ZMonica: Harryho videl snad uz kazdej z myho okoli...a ja porad rikal,ze to je picovina.Tak jsem to nakonec asi jako posledni clovek na svete zkouknil a celkem prekvapko! Neni to spatny

Old Post 14-01-2004 v 07:13 AM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pitko
Bez Titulu

Karma uživatele pitko - 94% PěstitelskáKarma uživatele pitko - 94% PěstitelskáKarma uživatele pitko - 94% Pěstitelská

Magická hlubina (The Big Blue) Příspěvek č. 147

Dnes na CT2 o 20:00 : Magická hlubina (The Big Blue)
Rozhodne doporucujem

Peace

Old Post 14-01-2004 v 18:42 PM
pitko je offline   Profil uživatele pitko   Find more posts by pitko   Foto galerie člena pitko   Click here to Send pitko a Private Message   Add pitko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Huk
Nový Člen

Karma uživatele Huk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

2fak.gesho: blbě jsem to formuloval...myslel jsem jako že mě Finding Nemo bralo naiviac z filmáčů dělanejch na kompu... Cesta do fantazie je úžasná, ale Princezna Mononoke (taky od Myazakiho, asi je to blbě napsaný) se mi zdála krapet lepší...no záleží na vkusu

Old Post 15-01-2004 v 21:05 PM
Huk je offline   Profil uživatele Huk   Find more posts by Huk   Foto galerie člena Huk   Click here to Send Huk a Private Message   Add Huk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Huk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Hleda se Nemo bylo dobry.....Byl jsem na tom s mladou a s jeji sestrenici(8let) a bratrankem(6let).A kupodivu se mi to libilo,coz jsem vubec necekal...

Old Post 15-01-2004 v 21:50 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exodik
Nový Člen

Karma uživatele Exodik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Nejradsi mam vsechny filmecky od Monty Pythona The Menaning of life, Life of brian atd.. Tak filmy typu K-Pax, Beautiful mind. A samozerejme Red Dwarf uz je znam na zpametskoro vschny :-)

Old Post 15-01-2004 v 22:27 PM
Exodik je offline   Profil uživatele Exodik   Find more posts by Exodik   Foto galerie člena Exodik   Click here to Send Exodik a Private Message   Add Exodik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

jj monty phytoni sou rizci, ale nejftipnejsi je podle mne od nich Quest 4 the hoily grail...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 15-01-2004 v 23:48 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C4iN3
Nový Člen

Karma uživatele C4iN3 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

tak tak, MP a Quest 4 the Holy Grail je naprosto rulezni, stejne jako zbytek MP produkce (Ministerstvo svihle chuze ), Red Dwarf,... Nekdo tu taky zminoval Big Lebowski, to je naprosto vypecenej filmecek

"She turned me into a newt!"
"A newt?"
.
.
.
"Well, I got better..." - "BUUURN HER ANYWAY!"

Old Post 16-01-2004 v 11:17 AM
C4iN3 je offline   Profil uživatele C4iN3   Find more posts by C4iN3   Foto galerie člena C4iN3   Click here to Send C4iN3 a Private Message   Add C4iN3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adamo
Stálý Člen

Karma uživatele adamo - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 153

Pred tyzdnom som zazrel v telke horor o vrazdiacej babike Chucky! Som nemusel byt ani speceny jak som sa bavil... No perfektny film z oblasti hororov!

iťs funny friend!

Old Post 16-01-2004 v 18:24 PM
adamo je offline   Profil uživatele adamo   Find more posts by adamo   Foto galerie člena adamo   Click here to Send adamo a Private Message   Add adamo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ponitzs
Host

Zhuleny v aute Příspěvek č. 154

Kdo si chce zkusit jet zhuleny v aute - FLASH simulator - web.drinksos.cz

Old Post 16-01-2004 v 21:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Teraz som bol v kine na Jedna ruka netleska a je to celkom ok.
Machacek uz nie je hulic, ale rezise, scenarista si to neodpustili a tak si tam dal aspon dobry hubovy caj-Muchotravka cervena
uRCITE STOJI ZA POZRETIE

Old Post 17-01-2004 v 17:08 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
8/11
Host

Obecné Příspěvek č. 156

hosi ty s jedne prijemne mistnosti v jednom velkem baraku,s velkou spoustou pokoju,a spoustou zajimavych lidoci,takze toho casu tvrdi ze pro tento cas presne v tuto chvili ale presne den dozadu to bylo takovy maly podel od tarantina....true romances

Old Post 17-01-2004 v 22:44 PM
8/11
Host

Příspěvek č. 157

to Muchotravka cervena-+>co eliska ma rada divocinu....... tam se to nejak cervvena..... ty uz blednes

Old Post 17-01-2004 v 22:48 PM
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Ja nemuzu nez souhlasit. Monty Python jsou neprekonatelni, nejlepsi se mi zda Zivot Briana. No a prave ted jsem se dodival na Big Lebowskeho a ........ ten film je uplny masakr.

Old Post 18-01-2004 v 00:23 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

psycho84: co vy? - trest smrti - tak dobře, doprava pro kříž pak rovně. další - trest smrti - tak doprava pro kříž, pak rovně, co vy? - já jsem osvobozen! - dobře, tak támhle dozadu - ne, dělal jsem si srandu, trest smrti samozřejmě - blbej fór, doprava pro kříž...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 18-01-2004 v 18:15 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

2:drinker hulic:
presne to je ono. Pri takovem humoru mi povolujou sverace a chytam drsne krece do branice.

Můj obvofký pfítel f Fímě fe menuje Pyjuf Fůvuf - CheChe - Má také fenu, fíme? - Jmenje fe ........... Pouina - chechecheche - Pouina Peumanenta!!! HaHahaha ))

p s y c h o 8 4

Old Post 18-01-2004 v 21:44 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás