Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ZMonica: Harryho videl snad uz kazdej z myho okoli...a ja porad rikal,ze to je picovina.Tak jsem to nakonec asi jako posledni clovek na svete zkouknil a celkem prekvapko! Neni to spatny
2fak.gesho: blbě jsem to formuloval...myslel jsem jako že mě Finding Nemo bralo naiviac z filmáčů dělanejch na kompu... Cesta do fantazie je úžasná, ale Princezna Mononoke (taky od Myazakiho, asi je to blbě napsaný) se mi zdála krapet lepší...no záleží na vkusu
Hleda se Nemo bylo dobry.....Byl jsem na tom s mladou a s jeji sestrenici(8let) a bratrankem(6let).A kupodivu se mi to libilo,coz jsem vubec necekal...
Nejradsi mam vsechny filmecky od Monty Pythona The Menaning of life, Life of brian atd.. Tak filmy typu K-Pax, Beautiful mind. A samozerejme Red Dwarf uz je znam na zpametskoro vschny :-)
tak tak, MP a Quest 4 the Holy Grail je naprosto rulezni, stejne jako zbytek MP produkce (Ministerstvo svihle chuze ), Red Dwarf,... Nekdo tu taky zminoval Big Lebowski, to je naprosto vypecenej filmecek
"She turned me into a newt!"
"A newt?"
.
.
.
"Well, I got better..." - "BUUURN HER ANYWAY!"
Teraz som bol v kine na Jedna ruka netleska a je to celkom ok.
Machacek uz nie je hulic, ale rezise, scenarista si to neodpustili a tak si tam dal aspon dobry hubovy caj-Muchotravka cervena
uRCITE STOJI ZA POZRETIE
hosi ty s jedne prijemne mistnosti v jednom velkem baraku,s velkou spoustou pokoju,a spoustou zajimavych lidoci,takze toho casu tvrdi ze pro tento cas presne v tuto chvili ale presne den dozadu to bylo takovy maly podel od tarantina....true romances
Ja nemuzu nez souhlasit. Monty Python jsou neprekonatelni, nejlepsi se mi zda Zivot Briana. No a prave ted jsem se dodival na Big Lebowskeho a ........ ten film je uplny masakr.
psycho84: co vy? - trest smrti - tak dobře, doprava pro kříž pak rovně. další - trest smrti - tak doprava pro kříž, pak rovně, co vy? - já jsem osvobozen! - dobře, tak támhle dozadu - ne, dělal jsem si srandu, trest smrti samozřejmě - blbej fór, doprava pro kříž...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash