Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No teď už je to jiná 👌ty fotky za světla strašně klamou.... hlavně ta spousta bílých pestíků....
Je to na každém jak mu to chutná, někdo sklízí dříve např. Mléčné/čiré
Někdo zase mléčné/jantar
Ať se daří 🤘
ono kebyze mam cas , tak by som minimalne tu jednu chlpatu kludne nechal dlhsie .. ale z tychto hereciek som urobil nejake rezance a tie uz ma tlacia do akcie .. rastu uz nieco okolo mesiaca a kazdy dalsi den je na nich pekne vidiet .. dnes som ich dokonca uz musel osmikat a urobit tak dalsie rezy lebo proste prerastaju a velmi by potrebovali presadit do vacsieho .. mam tu proste plnku a nieco musi z kola von ..
zdravicko priatelia .. dnes mimo temu ale neviem kam by som to inam napisal aby to videlo co najviac ludi ..tak teda pozor na clena 88gr103gr v bazare ma ponuku semien .. poslal som mu prachy uz minuly tyzden a on nedodrzal slovo .. vidim ho tu aj teraz prihlaseneho a neodpoveda na sukromne spravy ..
Hmmm vypadá to hodně dobře, pryskyřice za chvíli poteče 🙂
Budeš dávat tmu či nie?
Já bych nechal už na suchu 2dny a 2 dny tmu nebo jen 4 dny na suchu,proschnout a seknout to👌
Původní příspěvek od Woody zdravicko priatelia .. dnes mimo temu ale neviem kam by som to inam napisal aby to videlo co najviac ludi ..tak teda pozor na clena 88gr103gr v bazare ma ponuku semien .. poslal som mu prachy uz minuly tyzden a on nedodrzal slovo .. vidim ho tu aj teraz prihlaseneho a neodpoveda na sukromne spravy ..
Zdravicko priatelia .. musim napisat, ze som sa mylil a zbytocne som bol podozrievavy!.. typek 88gr103gr mi nakoniec pisal , ze balicek odoslal a dnes uz ho mam doma .. chcel som 16ks bobuliek a dokonca poslal celkom az 24ks !! takze ho mozem len doporucit ..
samozrejme sa mu chcem tymto ospravedlnit , tak ak toto tu priatelu citas, tak mi prepac , ze som sa unahlil a spomenul ta tu v negativnom slova zmysle .. nech sa dari