Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
napsal si ze v lightmixu uz to musíš po tydnu hnojit...na to jsem reagoval ze je to blbost... az pak si napsal ze v 1,5 dcl kelimku... coz meni situaci...
Já zase reagoval na to,že tvrdíš že tady ta mutace u Benových kytek je zpusobená přehnojením..to je zase pro mě blbost.
Původní příspěvek od crazyben a cetl si to cely... taky sem tam psal "ale počkej i na rady zkušenějších já kokos nikdy nejel."
Podsouvas mi tu od zacatku nejaky svoje domenky ktery nejsou pravdivy at si o tom myslis co chces a stavis na nich svoje zavery, tak se nediv ze te neberu vazne To se pak nediv ze radsi verim deseti jinejm ikdyby to byly jak rikas dalsi sirici blabolu. Vime?!
hele me staci ze ses schopnej tvrdit ze rizek bude mit stejny koreny jako stejne velkej semenac... ses uplne mimo...uz nikomu nic nrad akorát tady tomu foru skodis...servus a jinak pekny Vanoce
FrYnk. Ano, indoor jsem nejel. Mám ho pouze na předpěst. Ale venku už jsem odpěstoval hodně modelů. Zrovna letos mi tohle udělala SSH z řezu. Ale byla nakvetlá. Před 5 lety mi ovšem to samý v květu udělal řízek. Ostatní 2 ne. Ale za 2 týdny se to hodilo zase do normálu. Tak jsem to neřešil.
Mimo to pěstuju i hromadu jinejch rostlin. Zejména chilly, který taky rádo mutuje. Ale většinou to jsou jen bodový mutace.
Jinak jsem psal, že náhodné mutace se vyskytujou zhruba 1:100 000. To muže bejt způsobený chybnym přečtenim gen. informace při replikaci DNA, kde DNA polymerasa tam prostě dá špatnou sekvenci nukleotidů a pak dál se tahle somatická buňka množí už i s touhle mutací. A pokud byla mutace v exonu, tak projev týhletý mutace je deformace listů. Pokud by to bylo hlínou, musel by tam být nějaký faktor, který opět způsobil mutaci genu. Ale to umí jenom pár prvků. ostatní kytky to nemaj.
Nebo to bylo způsobený během meiozy, kdy se mohla špatně zreplikovat sada chromozomu u spermatocytu nebo oocytu. Opět je důsledkem takovejhle kryplík. Je to jako u lidí. Občas se někdo narodí s Downem a taky to nemá z toho, že by pil blbý mlíko.
Ale největší pravděpodobnost je ta feminizace. U DP bych tomu i věřil , sám sem měl 2013 dva postižený šamany už od začátku a dost lidí tady mělo špatnou zkušenost se semínkama od DP.
automaty jsou predne delany na outdoor aby stihli dokvést...
pro indoor jsou nevhodny..mnohme lepsi jsou femky když uz...
samozrejmne muzes to enchat i v indooru... ale automaty nedosahujou takových kvalit jako femky...navíc nemas moznost kontrolovat delku rustu a to je dost podstatny...bud ti to preroste...coz nepředpokládám nebo ti spis vyroste zakrslej prcek...pokud automat ve skrini tak jedine v bubleru, aeur ebbflow v necem v cem to fakt jee v hline to je pomaly a většinou nevynosny...
Jasný.To máš pravdu že jsou předně dělaný pro out,jsem si toho vědom.
Šlo mi o to,sklidit ze čtyř kytek právě za tu krátkou dobu těch 50g/Rostlinu.
Cca. 200+ každé,řekněme dva a půl měsíce?Nešlo by to?Právě si myslím že v boxu-pro lepší podmínky dosáhnu vyšší kvality (myšleno jen u automatu),než venku.Aby to případně nepřerostlo myslím,se můžu postarat ne?Co mě malinko odrazuje je právě to,jak píšeš,aby se nevyklubal zakrslý prcek :-D Proto se raději zeptám odborníků tady na groweru,když už jsme u těch semen :-D Nerad bych svítil dva měsíce sodíkem na čtyři bonsaje
Jasný.To máš pravdu že jsou předně dělaný pro out,jsem si toho vědom.
Šlo mi o to,sklidit ze čtyř kytek právě za tu krátkou dobu těch 50g/Rostlinu.
Cca. 200+ každé,řekněme dva a půl měsíce?Nešlo by to?Právě si myslím že v boxu-pro lepší podmínky dosáhnu vyšší kvality (myšleno jen u automatu),než venku.Aby to případně nepřerostlo myslím,se můžu postarat ne?Co mě malinko odrazuje je právě to,jak píšeš,aby se nevyklubal zakrslý prcek :-D Proto se raději zeptám odborníků tady na groweru,když už jsme u těch semen :-D Nerad bych svítil dva měsíce sodíkem na čtyři bonsaje
sezen si klony a za 2,5 mesice uple v klidu sklidíš taky.. doba rustu je zavisla na genetice a množství kytek v boxu...když budes mit 4 sativy staci ti rust jen par dnu když 4 indiky budes muset rust třeba 3 tydny...
sativa pokvete 9-10 tydnu indika třeba jen 7...ve vysledku to vyjde ale nastejno skoro.(vse jsou to jen obecny infomramce, vždy zalezi na konkretni genetice)..idealni jemit mensi box na predpest... a pak jenom kvetovej box.. pak sklidíš každý 2 mesice... nebo kazdej mesic když si vždy zaplnis jen pulku boxu kazdej mesic...moznostije hodne... ale jen kvůli tomu aby si to uspisil tam hodit automaty je spatna cesta...
do toho tvyho boxu muzes dat třeba i 16 kytek.a nechat jen tyden na rustu. nebo i 25 a rovnou prepnout.. moznosti je hodne... pokud ti jde o počet kytek a chces jich mit doma malo... muzes tam mit klidne i jen jednu velkou kytku.. s tim ze v druhem boxu budes mit taky jednu kytku, ale na rustu aaz ti dokvete jedna hned tam hodíš druhou a místo ni zasadis novej klon.. a porad dokola...vyhoda je ze vždy sklidis priblizne za 2 mesice (podle genetiky)
Jak uz psal Frynk, automaty jsou v boxu na prd, lepsi je to s femkama, opravdu muzes regulovat rust. Porid si hydro, nebo aero a muzes sklizet co 2 mesice na stejne plose mnohonasobne vice, dobu kvetu nikdo moc neochcije, ale muzes minimalizovat dobu rustu. A pokud si myslis ze zasadis 4 semena automatu a ve finale sklidis 4 kytky po 50g, dobry joke pri vanocich )))
Původní příspěvek od kcb Jak uz psal Frynk, automaty jsou v boxu na prd, lepsi je to s femkama, opravdu muzes regulovat rust. Porid si hydro, nebo aero a muzes sklizet co 2 mesice na stejne plose mnohonasobne vice, dobu kvetu nikdo moc neochcije, ale muzes minimalizovat dobu rustu. A pokud si myslis ze zasadis 4 semena automatu a ve finale sklidis 4 kytky po 50g, dobry joke pri vanocich )))
Jasně no...ber to jako nadsázku:-D
Ale tak některý novější už jsou na tom trochu lépe než dřív ne?
Asi máte pravdu hoši.Pojedu dál reguléry nebo femky a tohle nechám na léto :-D
OG Kush mi taky leží v hlavě dlouho, sem zvědavej na ten critical kush od barneys farm, loni sem měl skleníkovej od dinafemu a nebyl špatnej, stejný ména jiný geny sem zvědavej na rozdíly... od koho ten OG Kush chceš brát? Už bych ho taky měl doma, ale sem nemoh rozhodnout od jaký banky bych to vzal.
Tak na ty automaty raději seru.Objednal jsem OG Kush Fem. od Dinafemu a k tomu jsem nechal přibalit Mazara od DP,taky fem. a hotovo:-D.Ty automaty nechám na léto někam ven.
Tak a dost bylo OT, řekli sme si svý a teď zpátky k tématu! Pokud má někdo dál potřebu se v tom šťourat, tak prosím založte třeba vlastní téma o mutacích, rád přispěju s tim svym mutantíkem. Jiný dilemata si prosím řešte ve svých vláknech.
Zítrá, pozítří půjdou pod nůž minimálně první tři orange budy. Teploty a vlhkosti mam téměř ideální, škoda že až ke konci. Slyšel sem tu spooustu rouzdílnejch názorů na světlo/tmu před kosou... no rozhod sem se vyzkoušet. Ty první orange, půjdou na jeden den do tmy do kumbálu, některý pak vemu normálně a těm opozdilcum dám zase noc světla navíc.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Už to má vážně slušnej odér... v některejch hodinách je cítit víc, opakuje se to pravidelně. Nejvíc z rána a pak cca v půlce deního cyklu... vždycky mě to plácne přes noc ikdyž sem jinak celej den doma a vlastně to čichám pořád.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Tak si nejsem jistej... dneska sem byl rozhodnutej, že dvě budou mít poslední den... na oko už vypadaj, ale každý ráno sou ještě o maličko hutnější.
Nemam lupu, takže můžu jen hádat, no zas to nechci mít úplně přezrálý ikdyž mam radši nějakej den navíc. Co myslíte, mam počkat až přestanou "hutnět", nebo je seknout?
Přecejen sou na květu dlouho (68 dní). PP počká ikdyž má bejt rychlej pořád je to sativa, taky vypada ze tam budou o par dni dyl ikdyz ma vetsi pallky, ale orange měl dávno bejt.
K tý tmě/světlu před kosou, narazil sem na vlákno kde je cituji "Ed Rosenthal v jednej knížce psal že by se konopí mělo sklízet ráno - než do něj začne prát sluníčko - s přibývajicim sluncem THC malinko degraduje a přes noc se zase malinko "regeneruje"...
Dokonce je tam krásnej graf kde to je krásně vidět, to je ale pořád něco jiného než delší denní/noční cyklus resp den tmy/světla. Myslim, že při delším denním cyklu by THC mělo teoreticky ještě více degradovat (je to logický, na světle jak známo degraduje, proto sušíme ve tmě)... co když ale dám 24světlo čímž kytku vystresuju a nakonec dám i nějakej čás (6-12hod.) tmy na regeneraci?
No asi bych potřeboval laborku abych zjistil rozdíly, ale vyzkoušim to. Co si o tom myslíte?
za poslednich 36 hodin na zralejch palicich ze bych to jeste zhermil? Silne pochybuju... samo ze lampu bych dal o nejakej centak vejs abych to nespalil.