Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zatim super, vypadaji krasne zelene tak jen co nejrychlej vyres ty teploty.. sezen novej teplomer a zkonfrontuj je mezi sebou..
Ted je nejdulezitejsi cast kvetu kdy je treba mit lampu co nejniz. Trochu pomuze nasmerovat jeden ofuk přímo na lampu, jestli to tak jeste nemas.
34. 12/12
Jeste 33dni+- do kosy Uz ted se nemuzu dockat,holky krasne kvetou a ceka je nejhezci obdobi zivota Voni jemne , zadny vyrazny smrad,jen sladka ovocna vune.
Dnes zalivka 4ml/l grow,bloom,topmax,algamic
A nejake foto
Anuvin: Tak lampu sem snizil na 30cm,jeden huricane sem dal primo foukat jen na vybojku + sem poridil dalsi 2 silnejsi ofuky turbofan(jsou na polovicni vykon)a konecne mam poradnej vychr v boxu Tak doufam ze se mi plisen vyhne z mejma vlhkostma 38-50%den 60-70%. Jinak teploty krasa den max 28°noc 18,5-20°. Jinak uz se nemuzu dockat az si zakourim svuj prvni indoor
36.Den 12/12 zalivka 4ml/lgrow,bloom,algamic,topmax , ph 6,2,
Den teplota 25-28° , vlhkost 38-50% , noc 18-20° , 60-70%vlhkost.
Zatim vse vypada OK I ten mrzacek WW uz zacina pekne nafukovat (musim ji taky nekdy vyfotit )
Pohodička, aspoň to přes den proschne.. Podle mě plíseň nemá šanci.. Vem si jaký sou hodnoty ke konci při outdooru, když je třeba 80 % několik dní a ještě na to třeba prší.. (taky to občas pěkně hnije )
Jinak k tomu zakouření prvího IN - na to nikdy nezapomeneš TOP!
Bohem: Jo stim outdoorem mas pravdu,taky sem o tom premejslel no nebudu se uz bat nikde se mi nic v boxu nerosi ,tak to bude snad vklidku No sem rad ze mam krizence Bluberry,uz ted vypadaj moc sladce A voni krasne jemne po ovoci A sem zvedavej kolik toho bude pral bych si aspon tech 500g ) Ale mozna budu rad za 400 Ale de mi hlavne o vyslednou kvalitu koure
Tak dneska jsem na 37dni 12/12 , holky vypadaj zdrave jen mam dotaz ohledne zloutnuti pestiku??Je to normalni v 37dni?(jeste maj 26dni kvist) ,nebo neco chybi ,prebyva?,posledni 2 noci teplota17-18° ,nemohlo to zpusobit?? Dneska uz maj za tmy krasnych 22°.
Prosim nekoho kdo sleduje a ma zkusenosti s biobizz,kdy zacit flushovat??Cetl sem toho plno,nekdo psal tyden,nekdo ze se nemusi vubec,nekdo 14dni. De mi hlavne o chut ,ne o kvantitu, v outdooru sem dicky proplachoval od oka(podle toho jak vychazelo pocasi) Takze netusim