Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele kámo - to je úplně jedno kdy zasadíš (teda jestli to není v červenci )
Maximálně ti kytky nestihnou tolik vyrůst a budeš mít menší výnos...
Jo a jestli jedeš ze semínek, tak kytky musej minimálně 1 měsíc růst než pohlavně dospějou, i kdyby byl třeba podzim...
Tagže cenu to určitě má - já sem letošní outdoor taky eště nedal ven
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
myslím tím péči jako pečovat a ne píčovat o rostlinku...tedy v podle toho, jak vypadá, reagovat se zálivkou, kvalitními hnojivami záleží na místě, kde zasadíš- jinak se pěstuje v naplavenině plné kopřiv a jinak v lese na jehličí, jinak ve volné hlíně a jinak v květináčích , jinak na stromech a jinak u vodní plochy, jinak na záhoně a přece stejně- s láskou a respektem k bylině i tomu, kdo ji stvořil a tvoří dál......ok?
Minulej rok jsem jednu kytku daval ven az kolem 12.cervence a stejne udelaly pekny palice. Jinak jestli to jedes z rizku, nebo to mas predpestovany, tak to bude uplne v pohode a nic jsi neprosvihnul.
jj loni jsem měl v koncem června jednu kytku vysokou ani ne pul metru a po prázdninách to byla krasna košatá kytička a paldy taky dozrály..hold je to pěkná ukázka periody světla...když už je kytka dospělá a prodlouží se tma kytka vykvete ikdyž je malého vzrůstu..
Ja budu jeste taky sazet ale uz mam sazenicky asi 2 patro tak uvidime co a jak. Ale myslim si ze pristi rok zacnu asi na zacatku cervna nebo ke konci kvetna to bude asi ideal. Nejvetsi problemy sou s vykyvama teplot tomu nikdo nezabrani a je to neprijemny!
mno dyt jo..přeju ti to malý kytky jsou vesměs silnější-celá síla tý kytky se soustředí třeba do 2 brk a pokud je dobrá genetika tak ty jointy stojí zato-možná je bude třeba v půlce srpna nahodit na květ- je možno použít několik přípravků , které nastartují květ- superbud, PK 13,14, nějaké květové hnojivo, kůn atak dál...přeji hezké chvíle nebot pěstování není daleko od včelaření a jak podotkl Amois Komenský- včelaření mi řeklo o přírodě a stvoření víc než učenné knihy ...je to troch volně tlumočeno ale ta radost z objevování...
ja mam naké nonamy a byli mezi tím i nake lepsi
ale fakt nevim.....mam to od kamosa který se tomu věnuje vic
tak myslim ze mi nake shit semena nedal...
p.s. tedka uz ma moje rostlina cca 98 cm
-je to rychlovka