Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no zatím mi na moje řízky AK-47 jen tak divně kouká....ale už povídala že mi je zítra vyhodí:-) sem doma nemocnej tak jí v tom budu bránit vlastním tělem...no jako jedinou možnost vydím dávat do tý skříně tak dlouho něco až jí to vyhazování přestane bavit:-) ale aby mi nevyhodila celou skříň:-/ i když je poměrně dost blbá:-) JAK TAK CHYTRÝ SYN MUŽE MÍT TAK HLOUPÉ RODIČE:-)
Platit nájem? Na co? Pokud použiješ tuto skvělou sekeru, pak si nemusíš na pár let dělat s nějakým nájmem starosti. Budeš bydlet zcela zdarma!!!!! A to se vyplatí!
nic ve zlim jen me zarazi gdyz sou matka s fotrem "Teachers"jaky maj znalosti nechce se mi verit ze mladyho negdo ´takhle ve skole mota-aby me pak nesel naprasit ze jako s dobry vule ze nechce mit tatuldu narkomana
jo ted me napada ze gdyz sem tohle pred par lety resil tak sem s matkou udelal za barakem ohen a rovnou sem ji shulil ale je pravda ze matka ma k drogam vzhledem k spotrebe kofeinu,alka atd..jaksi bliz
Hele musite pochopit, ze nekteri rodice jsou jini, zili v komunismu tak maji krapet zkreslene predstavy o trave, todleto musite pochopit, nemuzou zato, tak jako my za to, ze pestime a hulime a nemuzeme pochopit ze to oni nemohou pochopit..............
no tak sem to vyřešil...ukázal sem jí reflex cannabis cup a hned první kytička na kterou ukázala byl kalach kterej mám doma 4krát:-) takže mi to povolila s tím že jí ot pak odevzdám no a to sem vykoumal tak že jí dám listí se slovy tu mrjánku si nech a palice nechám s odůvodnením že potřebuju semínka:-)
začít hulit až na vejšce - pěstovat na koleji - k tomu sportovat - být čestným a spravedlivým mužem - podporovat maminku - usměrňovat brášku a sypat ptáčkům
NO..ja viem, že už je tu vela podobných tém, ae...bratia mi prišli nato, že hulim a stale ma nejak zato poučuju a podobne veci..stale si presadzuju tie svoje nezmysli a...síce som prečítal kopec knižiek a člankov o mátre, potreboval by som vedieť, či nemáte nejaké dobré články, ktoré by mi pomohli ich presvedčiť o tom, že marihuana ni eje až taká zlá...
Díky moc...
no já z valstní zkušenosti vim ,že přesvědčovat ostatní členy rodiny (teda kromě mých sourozenců) je na pytel... :/ ty to nikdy nepochopí, pro ně je to prostě droga a šmitec. ....jim můžu 100x vysvětlovat ,že to neni přestupní droga a pod.
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
Mne našiel foter semená a nebol to dosť najpriemnejši pocit..... po týždni zistil že húlim............ešte horšie............ chvilku mi nadával že som obyčajná drogujúca spodina (psycho) a po dákom týždni sa to ustálilo a až doteraz sa poriadne nebavíme . Dosť blbá záležitosť. Nikomu to neprajem.
no me by matka si ce nemela co urvat jako budvarovi ale za to by me asi zabila me stacilo kdyz sme se jednou tak bavili co by udelala kdybych hulila no sileny tech zakazu vona i kdyby me bylo 30 tak pro me bude chodit do prace furt doma bez kompu bez TV bez radia ... no nic co potrebuju ... i kdyz si myslim ze by to semnou doma nevydrzela tak to neminim pokouset .... Jednou sem si kyticku zasadila k palme co mam v pokojicku ona je takova rozrostla ... no a jaksi kdyz uz byla kyticka videt prisla matka vyrvala ji a jeste na me podivej co ti u palmy roste za divnej plevel no mazec ja myslela ze ji zabiju ... kdyz sem na ni zacla stekat tak ona na me ... proc rves vzdyt je to jen plevel ...