Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
The jackal: tím se taky uklidňuji na to že je hodně nezralá má krásný kompaktní paličky, sice malinké ale co nadělam...byla nejmenší od začátku až do předčasného konce Kdyžtak půjde do masti...
Jsem rád že jedu s pacháčem, ten smrad je fakt silnej. Nedá se přirovnat k žádné vůni ovoce nebo tak...proste smrad jak z prdele když otevřu box Po kontaktu s palkou voní naopak sladce po ovoci...
Dneska sem utratil nějaký peníz a koupil si metlu na další kolo: Osram HQI-T 250W
Jelikož mám doma i 3 semena Critikal Jack od Dinafem nebude příští kolo jen s automaty
tak tento grow sa mi paci. tiez mam v umysle skusit tieto lacne semena. som zvedavy kolko das z toho G a brasko je zasa zvedavy na smoke report:-) drzim palce nech mas toho ....:-D
Není toho moc ale s množstvím jsem zatím spokojen Na fotkách můžete vidět pouze 3 ze 4 kytek, jedna už je ve sklenici...zatím sem nic neuhulil páč sem nemocný Ale mám to v plánu dohnat
Smoke report dodám později
Pro ty kdo chtějí, můžou si napsat svůj tp na gramáž, jako odměnu můžu nabídnout K+...