Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a to je pro dnešek vše. Vubec nemám představu kolik to váží a už vůbec ne kolik toho bude po usušení. Tak jestli se vám chce tak tipujte, máte to určitě v oku, tak alespoň budu mít nějakou představu. Díky všem za rady, připomínky a K+
nechapu proc si mel ty panely tak vysoko..kor kdyz si mel 4 a dobre rozlozny svetlo...pod LEDkama se daj udelat slusny vysledky jenom kdyz mas ty panely kousicek nad rostlinama....+ to chce nechat dyl na rustu oni tak nenarosoru po prepnuri... jinak muj tip nejakych 67 g
O moc níž se jít nedá, ty panely mají čočkama usměrněný světlo:
1) ze 30 cm: 42/32 cm
2) z 50 cm: 60/50 cm (elipsa! neosvícené rohy)
Tj pokud by chtěl jít níž, musel by přidat světla.
Osobně si myslím, že na tu skříň je 4 panýlky málo a 6 je minimum.
Budu držet pěsti aby se výnos přehoupl přes 100g ale můj střízlivej typ bude 93 g
Čekal jsem více, ale i tak jsem na poprvé docela spokojen a příští kolo je co zlepšovat a určitě se to časem vychytá. Díky všem co to sledovali a radili a K+
K+ letí to MK72 za přesný tip jen co zjistím jak na to.