Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnojit kvetovym zacni jakmile uvidis ze kytky prestaly rust a zacly tvorit palice. Tak min. ten tyden este nemusis...
ALE dej si pozor na toho samce!! zbytecne bys z toho mel prd, nezda se to ale jsou hrozne nadrzeni... staci chvilka a holky nejsou pany ani nevis jak...
No co robit... koupit nove klony a jedem, nevzdas to prece po prvnim nezdaru, krasne ti to rostlo a uz budes vedet co a jak, dej tam nekam treba teplotni pojistku na 35 stupnu nevratnou a mas to aspon trochu pojistene.
ok co uz s nimi,zhanam klony,co sa mi dojebala ta zvlhcovacka,mam zacat riesit nejaku?aku?ak hej nechcem aby sa mi hned zas dojebala.mam tam vlhkost tych 48-50% bez nej...
caute,po extremne dlhej dobe tu mam new klony,7xnorthern light foto pridam vecer,na zaciatok,aj ked tam davam mokry rucnik,vlhkost je 53%,mam to riesit este nejak?teplota mi kratkodobo skoci aj na 29 ale to dufam nevadi,a pěstiren mam poistenu poistkou rozpinaciou(pri 40st) a odpoji ohrievac,testovane,dufam ze to bude stacit.
no niektore su zakrsle trochu,ako je to so zastrihavanim u tejto genetiky?neostanu potom male ked sa zastrihnu?mam vysku 110 co neni vela ale chcem to vyuzit poriadne.
na foto maju niektore zlte listy,mam to odstrihnut?
a co sa tyka hnojiva este nejake 2tyzdne nehnojit alebo mam zacat?