Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
------------------------------- Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
trochu si to tady pročítám a paranoia se už dostavuje ... je samozřejmně možný že policie sleduje dost lidí, kteří jsou na tomhle sajtu aktivní, ale stejně si myslím že Orwelovský svět Velkého Bratra je stále od reality hodně daleko...
abych trochu zvedl náladu těm, kteří jsou tak vystrašení jako já, tak vám povím jednu příhodu mojeho kámoše. Na zahradě má kytičky a trošku si přivydělává tím, že občas někomu něco prodá. V žádným případě se tím moc netají.. Nedávno cestou ze školy stopoval a zastavil mu jeden týpek. Kecali a vypadlo z něj, že pracuje u policie - protidrogový. Byl to asi nějakej ukecanej debil a jelikož kámoš působil dojmem strašnýho slušňáka, tak machroval a vyklopil mu, že v sobotu chystaj zátah na jednu diskotéku.. Když kámoš přijel domů tak už byl posranej strachy, protože měl něco u sebe.
V sobotu ten zátah opravdu byl!!!
tak vidíte, že policie není vševědoucí! myslím, že tak horký to s tím jejich sledováním zas nebude..
Zdravím všechny majory a vyšší šerže co si tohle čtou! nižší šarže ať jdou do pr... :-)
Hmmm. Jetp zvlastni. Na jdenu stranu je tu v podstate zdsanlivs naprosta pohoda- lidi nepokryte hulej na ulicich, v klubech, na festacich (vemte si jak by asi dopadl zatah v takovym Trutnove? Mininmalen pulka z tech neco kolem 17000 lidi co tam jezdi by u sebe rozhodne neco mela) A na druhou stranu si nekdo hodi na zahradku dve tri kytky a uz je vojizdej (ale to je asi spish tim ze ho nekdo uda).
Jo polishi sou taky jenom lidi (a tak je mezi nima spusta blbu). Obcas me deprimuje ze nakej strup co sotva vodmaturoval mi hraje pred xichtem pana Zakon.
A taky si myslim ze je to na nas. Neskladovat doma huleni (pro lampare je to jedno ) Nechodit nikde ci vubec doma nikdy nemit vic jak jednoho-dva jointy. To je rozumny a bezpecny.... A tezko proveditelny
Koukam ze tenhle thread ma docela dost pristupu Hele treba pisem cast ucebnice moderniho clena protidrogovy jednotky Tak jako tak, pozdravy policejnimu sboru (bez ironie) a neposlouchejte ty tupy v parlamentu a seznamte se s laskou k pestovani
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
No zabralo mě trochu času neš jsem přečetl všech těch sto názorů a tak konečně ted ten můj.Určitě mám z policie obavi a velký respekt,ale na druhou stránku mě jde hlavně o to,abych měl čisté svědomí, nevidím nic špatného na tom že si vypěstuju kytky a pak je časem zhulim .Sám neuznávám lidi kteří trávu prodávají ty at si klidne policati podají. Myslím si, že situace z legalizací se časem změní.Podle mě je to jenom souboj generací a v tom případě vyhraje pravděpodobně ta mladá, teda aspon doufám, že přežijem ty starší páprdy kteří momentálně sedí tam nahoře a řídí tento stát .
No jo, ale háček je v tom, že když tě chytěj při pěstování, tak deš bručet. Když tě chytěj, že to kupuješ, tak tobě se nic nestane a bručet jde ten dealer. Takže stát v podstatě podporuje kriminalitu, protože pro toho dealera to může bejt tak výnosný, že mu to za to riziko dojistý míry stojí.
Kdyby to bylo podobně jako s pálením alkoholu. Stát by třeba vydal normu, kolik si toho kdo může ročně vypěstovat pro svý vlastní účely, tak aby to pro jednotlivce vystačilo v pohodě na rok a prodej jako takový by zůstal zakázán. Zkrátka kdo to chce, tak ať si to vypěstuje. Byla by to větší svoboda a zároveň by nikdo nikoho neomezoval. A tím by byli dealeři v prdeli. Stát by to měl daleko pod větší kontrolou a tudíž "vlk by se nažral a koza by zůstala skoro celá". Dobrým příkladem může být prohibice alkoholu v USA. Než prohibice začala, bylo v New Yorku okolo 15 000 hospod, když skončila, bylo tam kolem 30 000 tajných barů a nalejváren, kde se chlastalo jak svině.
Jenže jak to tak v tom našem "moderním" světě chodí, ty blbci tam nahoře maximálně vymyslí, že to bude zakázaný jak vlastnit tak i užívat, protože o tom buď nechtěj přemýšlet a nebo na ostatní lidi zkrátka serou a vládnou si sami pro sebe.
------------------------------- Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
2 setth: takováhle věc se dá jednoduše obejít !! dejme tomu že by na hlavu odhlasovali 3 kytky, a jelikož 3 kytky jsou pro dealery určitě málo tak si najdou lidi který to jakoby pěstujou pro sebe ale ve skutěčnosti je to ůroda dealera, z čehož plyne že dealer legálně místo 3 kytek vypěstuje 20, jediný východisko by bylo to uplně zlegalizovat
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
z akcniho planu ministerstva vnitra na rok 2005-2006
Obchod s cannabisem
dochází k nárůstu hydrophonického pěstování marihuany s vysokým obsahem THC (až 20%), a to nejen v malých, domácích pěstírnách, ale hlavně ve velkých uzavřených prostorách, schopných produkovat řádově tisíce rostlin několikrát ročně, ( v roce 2004 byly odhaleny 3 hydrophonní pěstírny marihuany v okolí Prahy patřících skupině osob, které nelegálně obchodovaly s OPL a se zbraněmi,
vzrůstá dovoz hašiše do Evropy z asijských zemí, a to především z Nepálu, Indie a Thajska.
Množství drogy zajištěné orgány celní správy a útvary Policie ČR
látka 2003 2004
Cannabis (g) 77 816,90 168 528
Cannabis - rostliny ( ks) 3 125 1 617
Cannabis - sazenice (ks) 5 118
Cannabis - semena (g) 468,5 98
Hašiš (g) 64 805 22 693
Tak jestli je tenhle plán realný tak by mě zajímalo v které hlavě je ta brzda.Páč jestli komplet celej zeleno pruhatej systém zabaví za rok 77kg květu(jo je to dost kor dyš to ty zmrdi rovnou zase střílej)tak jim samotnejm musíé docházet jak marnej je jejich boj resp.jak nahovno jsou utracený moje peníze(daňového poplatníka) Protože 100kg květu vyroste včetně skříněk 1x za rok tak zhruba v okolí 8-10 vesnic a to sem nadsadil všichni víme jak se to pěstuje kurňa a dost jinak by mě ještě nasrali a to se jim nepodaří néé jim teda né
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
To mcsow:
Dealeři by si sice mohly vypěstovat kolik by chtěli, ale otázkou zůstává, kdo by to pak kupoval. Tím, že by si lidi mohli vypěstovat dostatek hulení pro svý účely, by se dealerům dost zredukoval odbyt. Vždyť vypěstovat si hulení na rok vyjde daleko levnějš, než si to samý množství koupit od dealera. A myslím si, že většina lidí, když pak dojde k těmto počtům, se na nakupování od dealerů vysere a radši si to vypěstuje sama. Obzvlášť ti lidi, co nemají zrovna na rozhazování, jejichž počet v tomhle státě řekl bych rok od roku roste.