Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
čeřen
Stálý Člen

Karma uživatele čeřen - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

ja to mam trosku jiny. nehulim kazdej den, ale dopreju si to zase jo. moje slecna to toleruje a cas od casu si da semnou. takze to by bylo v poho. ale co nesnesu je, kdyby kourila cigara. jakoze driv kourila, ale jen obcas a kvuli mne prestala i kdyz sme spolu jeste nechodili. jsem fakt divnej, ale nesnesl bych, kdyby kourila. sama rika ze to nepotrebuje.
pak mi jednou rekla, co kdyby mne zakazala pukat, kdyz ona nemuze kourit. fakt sem ji nedokazal odpovedet a vim, ze je to logicka otazka, ale kdybyste to nesnaseli stejne jako ja, tak byste me chapali.
sem psycho, kamenujte me!

Old Post 24-09-2003 v 11:01 AM
čeřen je offline   Profil uživatele čeřen   Find more posts by čeřen   Foto galerie člena čeřen   Click here to Send čeřen a Private Message   Add čeřen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

jo kdyz je rec o tech cigaretach..nesnasim cigarety!je to humus, nechutna mit to, proste fakt ne, ale huleni jo..tomu se taky hodne lidi a hodne lidi to do me nerika, ze hulim, ale zase si nemyslete ze jsme zkurka, umim hulit s rozumem a jelikoz chodim do skoly.je to narocne..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 26-09-2003 v 20:58 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

No,já si taky sem tam zafajčím,ale moje holčinka o hulení nechce ani slyšet.Nemá ráda jakejkoliv kouř.Nabýdl jsem jí elsi to nechce skusit-odmítla.Navrhl jsem že někdy si spolu něco upečem,koláčky-tak něco-znáte to,na to přikývla-nehulí,ale papaá.Máme dokonalej vztah-už pár let.Jo ale nikdy jsem nechodil s holkou co by hulila,asi mám na to pech.

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 30-09-2003 v 19:42 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

tie moje tiež hulili iba ekologické fajčivo :-)) ale moc mi to nevadilo, zas tak často nepukám...

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 01-10-2003 v 15:22 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Myšak
Stálý Člen

Karma uživatele Myšak - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Ahoj jestli chcete aby si sem tam dala tak ji hlavně nenutte musi si vzit sama jednou to vyjde jednou zase ne ale většinou jo zdar

Old Post 23-10-2003 v 09:27 AM
Myšak je offline   Profil uživatele Myšak   Find more posts by Myšak   Foto galerie člena Myšak   Click here to Send Myšak a Private Message   Add Myšak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joža...
Stálý Člen

Karma uživatele Joža... - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Tak já sem na tom asi nejhůř na světě, mám vlatně možná mám holku která mě má rádá ale netoleruje mi to moje huličství. Takže mám jednu triviální otázku je mi bližší ona nebo travka? Samozřejmě že ona a asi se na hulení vykašlu neříkám že ůplně ale tak aby se to nedozvěděla takže je to hnusný ale miluju ji natolik že jí nechci ublížit a vlastně ani sobě.

Old Post 22-09-2004 v 16:37 PM
Joža... je offline   Profil uživatele Joža...   Find more posts by Joža...   Foto galerie člena Joža...   Click here to Send Joža... a Private Message   Add Joža... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ahoy
Stálý Člen

Karma uživatele Ahoy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

Mám asi hodně podobnej problém se všema.Chodím s pusinou už přes dva roky, ale až teď mi konečně toleruje, že teda hulím.Mně nevadí, že ona ne, ikdyž někdy (třeba když v létě sedíme ležíme na louce..) bych si s ní fakt rád zahulil.O prázdinách 05 pojedeme spolu do Řecka a tam chci vzít džojnta nějakýho -mňam- skunku a polehounku s ní zakouřit..bylo by to moc moc v pohodě...

piss on peace

Old Post 23-09-2004 v 08:05 AM
Ahoy je offline   Profil uživatele Ahoy   Find more posts by Ahoy   Foto galerie člena Ahoy   Click here to Send Ahoy a Private Message   Add Ahoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

ja som na to ako drew, pois, dude a ostatny, moja holka tiez sem-tam kali, ale nejak v poslednej dobe jej to az EXTREMNE vadi! nechce ani puka z toho co mame na balkone, ani ked upecieme a to pecie somnou... tiez som sa musel /musim niekedy skryvat ked si chcem zakali, ale ona to aj tak vzdy zisti. neviem ako ale vzdy mi povie ked som zhuleny, a ja sa potom citim tiez nejak previnile. ale preco sa mam citit zle, ved som nic neurobil.....? ked sme zacali spolu chodit nevedela ze kalim, potom ked sa to prevalilo sa chcela somnou rozist, potom sa ukludnila a zase jej "mudry" bracho to povedal jej rodicom a to mi vobec nepomohlo. som tam nebol potom 3 mesiace lebo som nemal naladu sa niekomu zodpovedat z veci ktore su moja sukromna zalezitost! trvalo asi tak pol roka kym sa jej rodicia s tym zmierili a nakoniec vysvitlo ze jej mama to uz skusala a foter by to chcel skusit. vtedy som nevedel ci mam byt rad, alebo ich vsetkych poslat do "pice" ! je to tazke, ona radsej pije ja hulim .... ked som jej povedal ze si idem urobit skrinu tak povedala ze bud skrina alebo ona.. tak som aj premyslal ze co jej na to odpovedat sere ma ale ze ona vyfajci krabicku cigariet za 2 dni a nic sa nedeje, to je vraj jej vec. ale ked ja si dakedy vecer zahulim, alebo dojdem zhuleny uz mam problem a mal by som ho riesit. mam dojem ze poriesim asi moju holku a urobim si skrinu...

Old Post 23-09-2004 v 11:51 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vecino
Nový Člen

Karma uživatele Vecino - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

riesim to schovavanim sa zatajovanim, polopravdami, poloklamstvami...
...uz mi z toho dobre jebe..niesom moc daleko od schizofrenie

... ALE HULIM !

Old Post 23-09-2004 v 12:53 PM
Vecino je offline   Profil uživatele Vecino   Find more posts by Vecino   Foto galerie člena Vecino   Click here to Send Vecino a Private Message   Add Vecino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
783g
Nový Člen

Karma uživatele 783g - 9% Pěstitelská

to: Vecino Příspěvek č. 154

To znam - jsem na to hodne podobne. Je to nahovno.

Old Post 23-09-2004 v 16:56 PM
783g je offline   Profil uživatele 783g   Find more posts by 783g   Foto galerie člena 783g   Click here to Send 783g a Private Message   Add 783g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luisa
Nový Člen

Karma uživatele Luisa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Vidim, ze tento problem maji spis jen kluci, ale ja ho mam se svym partnerem! Hulim skoro rok a myslim si, ze pokud je clovek jinak normalne fungovat (prace,rodina atp.)proc to nebrat jako prilezitostnou zabavu, nebo treba neco jako: mam chut se opit....alkohol mi fakt nechutna, ja se proste chci misto toho zmastit...Poprve jsem malem chcipla,ale postupne jsem nasla svou davku kdy se citim skvele...a pak jsem zatouzila zkusit to se svym manzelem....ach jo to jsem si dala!!Je tezce proti!Snazil se me to odnaucit,poprve me nachytal kdyz jsem tipala jonta...vytahl me ven a dostala jsem na prdel paskem od jeho kalhot....nedovolil mi celou dobu ani jediny cigo!!!HRUZA!!!!Zkousel to pak ruzne jinak.....dokonce simuloval,ze tomu take zacina propadat (kdyz si tedy dal obcas se mnou)Huleni s nim je vicemene vopruz, citim, ze se mu to nelibi, je protivnej a ja se pred nim nemuzu uvolnit.Momentalne mysli, ze jsem skoncila, protoze nemam silu se s nim stale hadat,ale snazim se to ukocirovat a dat si tak 1x za 14 dni.Nevim co bude mam sama ze sebe strach....jenze vzdat se marihuany by pro me bylo stejne utrpeni jako vzdat se sexu........

Old Post 25-09-2004 v 00:01 AM
Luisa je offline   Profil uživatele Luisa   Find more posts by Luisa   Foto galerie člena Luisa   Click here to Send Luisa a Private Message   Add Luisa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

No z tveho popisu to vypada tak, ze bych se na nej vykaslal. Zivot s netolerantnim partnerem by byl utrpeni.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 25-09-2004 v 07:27 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scruffy.
Nový Člen

Karma uživatele scruffy. - 0% Pěstitelská

Dotaz to lamie: Příspěvek č. 157

zdar lamie..mam to to samy,nakonec sme to vyresili tak, ze on si chodi jak chce a nenuti me.Ja du tak 2x tydne a v pohode.Je fakt,ze me stve,ze chodi treba na pet brk denne,ale doufam,ze mu jednou dojde,ze to vsechno neni jen o tom.
........
..............bud mu bude zalezet na tobe,nebo na ganje........

PEVNY NERVY....

Old Post 25-09-2004 v 18:24 PM
scruffy. je offline   Profil uživatele scruffy.   Find more posts by scruffy.   Foto galerie člena scruffy.   Click here to Send scruffy. a Private Message   Add scruffy. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
naymo
Nový Člen

Karma uživatele naymo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Ja sobne mam takove zkusenosti. Mam pritelkyni a ta nekourila travu, ja jsem si sem tam dal jointa, s klukama, ale nejak extra sem to nevyhledaval a vetsinou sem se skouril kdyz uz sem mel fakt vypito. Kdyz sem prisel z hospody , mlada to na mne vzdycky poznala a byla fakt dost neprijemna a nastvana.

Musel jsem se proste hlidat, aby to zbycne neodhalovavala a abych nemel doma trable . ( jinak zivot s ni byl, je a doufam ze bude super.

Postupem casu jsem zacal kourit vic a vic a taky sem si zacal brat huleni domu (uz mam svuj barak).

Cca po dvou mesicich noseni huleni domu sem nabidl mlade jointa, odpoved znela positivne a tak jsem ho odpalil, nez jsme ho vykourily tak mlada zacala pocitovat to cemu my hulici rikame raus. Abych to zkratil,

Do dnes uz 1 rok vlastne spolu sem tam hulime, nekdy na tom ulitneme, pak zase pauzujeme, atd... Ja osobne sem zastance legalizace, at uz neuplne treba jen s povolenim pestovat si nebo neco podobneho.

Zdarec, ...

Naposledy upravil naymo 25-09-2004 v 18:42 PM

Old Post 25-09-2004 v 18:32 PM
naymo je offline   Profil uživatele naymo   Find more posts by naymo   Foto galerie člena naymo   Click here to Send naymo a Private Message   Add naymo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Nejstrašnější je gdyž hulí woba dva. To abys časem koupil traktor a zworal step!

Old Post 25-09-2004 v 21:03 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sedliak
Nový Člen

Karma uživatele sedliak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

Zdravím all
teraz ma asi vsetci budete nenavidiet ale v poho!
Som totalny antigress co sa tíka fajcenia apod. Moja
slecna hulila ako díva, teraz nefajcííí ani ona aspon myslim mutant
Nic som jej nehovoril proste nechce. Ja pestujem travu a bavíí
ma to a ani neviem preco ci za peniaze(vela mojich priatelov huli co uz),alebo ze ona hulila no neviem
ale urcite pri tom ostanem! Proste som tim chcel povedat ze aj takto to klape a dufam ze aj bude!
A tvoj priatel to musíí pochopit ze ked nieco nechces netreba ta do toho nutit. A tak tiez opacne.
Rob to co uznas za vhodne!
PS: nevadí mi ked niekto hulí ale ked to niekoho nahovára robyt!

Dobra nalada nevyriesi vsetky tvoje problemy, ale otravi tolko ludi, ze stoji za to si ju udrzat!

Old Post 26-09-2004 v 09:41 AM
sedliak je offline   Profil uživatele sedliak   Find more posts by sedliak   Foto galerie člena sedliak     Add sedliak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás