Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když jsem z toho měl poprvý, tak se mi brutálně líbilo, jak je to krásně všechno vidět, jak se to spaluje, takový prostě jiný a neni na škodu čas od času změnit typ papírku a trochu si spestřit hulení =)
Nejlepsi na tech papirkach je to(nebo mi to aspon prijde),ze se spalujou hrozne pomalu,tim padem vydrzi brcko dyl a hlavne,kdyz huli nejakej vypravec(nesnasim takovy lidi co kecaj a nehulej),tak to neni takovej pruser,jakoby hulil z normalniho papirku a kotel matrose nechal spalit zbuhdarma.
me to přijde že bych si to moch rovnou ubalit do igelitáku,škvaří se to praská to paří se to v tom jak kráva a ta sladká chut taky nic moc,když hulím chci cejtit hulo ne papírek.akorát to vypadá dobře tot múj názor
Dřív to byla pecka, ale postupem času se skoro každýmu znechutilo. Jediná výhoda je, jak říká Zenga, že hoří pomalu.
Ale v poslední době preferuju fajnový papírky RAW nebo LoL ( za pětku).