Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau janis, tak sem se konečně donutil podívat na nejaké fota letošních výpěstků kamarádů a ne enom planě tlachat v kuřárně a kanále, jo ty kytky i vypadají dobře, nejen dobře fakají, a musím ti k+ za to jak to máš pjěkně zabalené. když si vezmu že je začátek ledna, nejaké 3 měsíce po sklizni a já to mám pořád enom tak pohozené na půdě v igelitkách tak bych si dal nejrači facku
To doktor:tyyyjoo to delas chybu pane.Vono by se to melo skladovat nekde kde neni pristup vzduchu,svetla a hlavne v chlau.Takze nejlip to zavrit a zatesnit do zavarovacek.Takhle to bude miit najare poradnej FACEDOWN.Kdyz to nechaz v igelitce tak ti to preschne,anebude to vonooo.
dokktor: pleskni si po ruce a po té druhé taky, barbare:-))
letos to vypadá hooodně zajímavě:-))) konečně pojedu na svým:-))))) už žádný kiláky s vodou na zádech..nenene! ty kytky budou vypadat úplně jinak. Mé sny začaly mít reálné kontury. Špatný je to hé
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
čus, plány natrhnout kachle Sanče mám a co si neuděláš sám, to nemáš, jak je známo:-)) takže už se kašlu spolíhat na známí, že by dovalili to i ono..hrotit to ted nebudu, žejo, jaro je tu:-)) a tak to rozjedu až na svým:-))
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.