Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Socky jsou nejhorší, prostě nejsem pozvanej, taxe neseru... ale úplně nejvíc nesnáším lidi, co se přiserou a ještě to neuměj hulit - před dvěma tejdnama jsem byl na lyžáku, hůla bylo málo, ale nějako sme to dávali, potom přišli dva týpci, že zahulej s nama, bylo nám blbý je odbejt, taxme jim vyhověli. No a zde se stala chyba - nejenom, že nechápou klasický kolečko a nebyli schopní si počkat na brko až dojde k nim, ale oni to v sobě ani nepodrželi - prostě to kouřili jako cígo a pak mi řekli, že to byl shit, že jim z toho nic nebylo (tohle mě sere asi u všech lidí, u kterejch to vidím, dyť je to plejtvání!)- no řekněte, není tohle na zabití?
muzu s Vami jen souhloasit. takovej "kamosu" mam taky par... jednomu dokonce rikame zbeh.je to typek,kterej prebiha jen za tema ,kteri maji huleni a kdyz ma on ,tak je doma zavrenej,dokud to nyvyhuli. a jeste jeden lepsi typeck...... dostal na mega brko,kdyz jsme byli naliíty at to jde smotat do auta,ale co se nestalo,frajer si model ulil a ubalij jen listy s tabakem. nejsme uplne debilni,tak to prasklo. od te doby za nama do hospy uz nedorazil.. tenkrat dostal lehce kamaradsky dve facky a od te doby se neukazal.. no co na plat.. zdares
Když si holt něco pracně vypěstuju, a dávám do toho čas a prachy, tak bych si to moh snad aj vychutnat tu moji pracně vydobytou high. Na groweru se to jen hemží historkami o tom, co sou lidi pro svou kytku schopni udělat. A nakonec přijdou socky a všechno de do p***** !!
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
do řiti,tak to tak pročítam,a přicházim na to,že se tu zatim nenašel žádnej týpek,kerej by se sockování zastal se slovy,děte do prdele,taky sem to zažil,je tu někde někdo takovej??Fakt by mě to zajímalo,myslim si že naše velkohubý potírání socek by vzalo za svý,kdyby někdo byl upřímnej,a jestli se mejlim tak sorry
to Pinky: záleží na tom z jakýho konce to vezmeš. Možná existuje něco jako v rozumné sockování, jakože Dej mi zahulit, já ti dám zítra. Ok, to beru. Ale aby na tebe někdo řval, že ať to na něj všechno vysypeš, a že nelži, že nic nemáš (jak včera )tak to je na mě fakt moc, to už je fakt závislost...
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
takovy lidi existujou / i kdyz v dnesni dobe velmi popularni pojem "socky" se mi hnusi uz vuci tomu, ze sou to taky lidi jako my vsichni/, nekdy za to nemuzou - primitivnejsi typy, ale hlavne to zkousejte ve vetsine pripadu diplomaticky, nejsme preci vylepany lebky s jeste vylepanejsima mozkama - budme high society
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
No, tak to já mám zkušenost s jednou sockou opravdu výbornou.
Stalo se to někdy v půlce prváku, myslim že to bylo 6. prosince 2002. Byla velká přestávka, a můj spolusedící v lavici prej že de ven ještě s pár lidma na brko, jestli du taky. Řikam ne, teď fakt ne (v tý době se mi zdálo, že sem se nějak moc rozhulil a tak sem to chtěl trochu omezit, třeba tim, že nebudu hulit během školy ), bohužel to zaslechl náš třídní idiot, pan Šamaj. Tak se typicky sockovsky přisral. Brko se zhulilo, hodina začala, přišel třídní, chvíli něco vykládal, a pak si všim, že se ten kretén sociální válí bez známek vědomí po lavici. Profackoval ho, jedinej efekt byl, že se poblil na svýho souseda. No, probrat prostě nešel, tak se volala záchranka a nás poslali na chodbu. Sanitka s nim odjela do nemocnice, samozřejmě že ten člověk, co přitáh to hulení do školy (tedy můj soused v lavici) z toho byl pěkně posranej, kdo by nebyl (pozdějš sme se dozvěděli, že ten kokot Šamaj měl posraný játra, věděl o tom a stejně hulil. Odměnou mu byly dvě zástavy srdce, z toho jedna ještě ve třídě a druhá pozdějš v nemocnici.). No, s doktorama do školy přijeli policajti, a pak to dostalo pěknej spád, výslechy, mýho souseda vyhodili ze školy za to že dotáh do školy hulení (já dostal podmínečný vyloučení za to, že sem ho neprásk, ale to jen tak na okraj), šel k soudu, dostal podmínku asi na dva roky za poskytnutí hulení tý socce. A náš socan? Vesele si chodil do školy dál, naštěstí byl tak blbej, že se do druháku nedostal.
Fajn, co. Tak vesele podporujte socky dál, třeba se vám něco takovýho taky poštěstí.
2nohous: tak to je drsny . . . no ja hulim zasadne jenom s kamosema nebo s lidma ktery nekdo z nas dobre zna . . . socky posilame rovnou do p...., takze takovehle ulety se nam nestavaj