Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Apofiss Hmm, ten plastovej plyn nejde sehnat.....a proto ptám se znovu.Co mohu použít jako extractor??????
PROSÍM!!!
Appy, nedělej si s tim hlavu, jako extraktor jde použít prakticky jakákoli plastová flaška, třeba od 0,5l coly. Ten plast to nerozpustí a uvnitř není takovej tlak, aby to trhalo... Snad se ti to provede jako mě, jelikož já to dělal z lahvičky od JUPÍKA a CooL
Včera a dneska jsem to poprvý zkusil a dneska sem si pěkně spálil od toho ruku.Au au.Trošku mi vomrzla..málo jsem utěsnil ty dva odřízlý kusy a mezi nima mi to začalo téct po ruce.Zatnul jsem zuby a vydržel až do vyčerpání plynu v plechovce.Pak jsem dal ruku pod studenou vodu a měl sem úplně promrzlej malíček.Ty vole to byla bolest.Pak sem si namazal ruce krémem a rozmasíroval.
!!!Tak bacha na to!!!!
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -