Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj Pigi, moc krásné rostliny, určitě bych je zastřihnul na tvém místě, ať jsou to keře a néé tří metrové košťata Ještě můžeš doplnit o jakou genetiku se jedná a zda jsou to regular, feminizovaný či autoflower. Hezký start
pokusím se odpvědět na Vaše otázky:
10 kusů feminizovaných semen Mix různých odrůd přesně tyhle: http://www.greenhome.cz/katalog/150001#podrobny-popis takže nevím přesně co je to za odrůdu ale je to na mastičku takže to asi tolik vadit nebude.
6 kusů na fotkách 4 u souseda na zahradě. Předpěstováno ve skleníku asi 20 5.vysazeno ven.
Nějaká rada jak zastřihovat?
Zdravím. Jestli to chceš zastřihnout,tak podle tohoto,tzv. metodou FIM.- https://grower.cz/pestovani/navody/vegetace/4.html#20
Já to střihám tímto způsobem a nemůžu si stěžovat. Kdyby si chtěl nějaký obrázek,tak stačí napsat. Nějaký odkaz na obrázek tam je,ale mě se nějak nezobrazil,takže je možné že to nefunguje.
Takže opět pár fotek, přesto že většina lidiček radila zatřihnou rozhodl jsem nezastřihovat. Výška kytí nevadí a zdálo se mě že po přesazení ze skleníku ze kytí začaly košatět dostatečně. Přesto děkuji za rady. Dvě kytky padly při bouřce takže jsem ke všem dal opěrné kolíky a přivázal.
Zdar Pigi,
všimnul jsem si zajimavou techniku - ohýbal jsi stonek do kruhu kolem toho podpůrného kolíku.Super nápad,protože když stonek zesílí,bude líp odolávat větru a tak jak se kytky ohýbají na horizontal,tak u tebe to bude fungovat stejně,a ty boční větve polezou vertikálně jako hlavní pěkně do kruhu.
Posílám K+
[QUOTE]Původní příspěvek od mimacka
[B]Zdar Pigi,
všimnul jsem si zajimavou techniku - ohýbal jsi stonek do kruhu kolem toho podpůrného kolíku.Super nápad,protože když stonek zesílí,bude líp odolávat větru a tak jak se kytky ohýbají na horizontal,tak u tebe to bude fungovat stejně,a ty boční větve polezou vertikálně jako hlavní pěkně do kruhu.
Posílám K+
Nijak speciálně jsem stonek neohýbal ale jelikož kytky ve skeníku v květináčích trochu přerostly a měly vysoký stonek bez listů zasadil jsem je šikmo, tak že stonek zůstal pod zemí (někdo mě to poradil že se to dělá třeba u rajčat). Kytka se sama postavila a začala růst normálně, pak při nějaké bouřce si 2 kytky lehly na zem a při zaloukání kolíků jsem využil toho že stonky nebyly úplně rovné a využil jsem ohybů na stonku, takže to vypadá jako kdybych je kolem tyček ohýbal.
Fakt pekne kytky. A jde videt, ze kdyz se kyti vetvi pekne hned od mala tak je zbytecne je zastrihavat jako v tvem pripade. Ted ti prijdou rady s dlouhym vyctem vsech moznych i nemoznych hnojiv tak to neber doslova. Myslim ze ve FAQ uvidis co te kytce chybi. Je to tam hezky popsane.
Původní příspěvek od hollyholly Co pouzivas za hnojiva, jakou mas pudu, nemas ze spod tech divnych listu nejaky broucky? Mrkni.
Hnojiva nepoužívám zatím žádná, půda je normální země ze zahrady (na podzim zrýpaná a pohnojená králičím hnojem) kytky mají z jedné strany okurky, z druhé strany cibuli. Broučky zkontroluji díky za radu.