Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zas je tady jaro a je potreba se zacit starat aby bylo nadchazejici rok co kourit,,,par lidi se ptalo jestli sem zas budu davat fotky a kdyz sem nad tim zapremejslel tak sem si rekl proc ne?
mam letos zas stejnej foliak,na stejnym miste,jen s jinejma modelama,,letos sem se rozhod zaplnit celej foliak i misto vedle nej,a to holkama--NYCD.Skunk1 a my no name skunk.
No tak to se mi libi, amatersky zbuchnutej foliak, ale ucel splnuje
Kyticky sou na tuto dobu pekne velky, sem zvedav co z toho vyroste za monstra.
Prozradis kolik jich tam dohromady mas+naky dalsi info...?
Strechu mas taky zakrytou, resis vetrani?
Čus, je půlka května a ty máš kytky jako já já budu mít začátkem června. Do toho foliáku se to nevejde ani náhodou, zastřihovat? To bys musel řádně několikrát osekat. Ještě, že to máš v květináčích, počítám, že to dáš později ven ne?
Z,seky,,,jj strecha je zatim zadelana a trochu skosena aby stejkala voda, jen nahore je mala dirka kudy stika destova voda do kyble kterou to zalejvam.vetrani resim tak ze tam nemam dveře,jen spustenej igelit kterej tam planda,,,
kdyz 0se mrknes na tu posledni fotku kde je pohled z vrchu tak na levo je 3krat zastipnutej rizek N.Y.C.D-,vedle v kvetinaci jeden roztrojenej no name.a wedle v zemi dvakrat zastipnutej skunk*1,,vzadu u steny je pak 6krat my no name skunk 2krat zastipnutej kterej pujde nekam do prirody,,,,,,,,,,
tadka mam ty kere po kolena,,,tak se mrkni za mesic,,letos to bude myslim brutalnejsi nez minulej rok,,,bojim se ale toho ze zas budu muset za par mesicu oddelat strechu,,uvidime,bude to boj ale jeste jednou to pak zastipnu pred kvetem a budu lamat o 106,tak uvidime....
jestli ti do toho můžu trochu kecat, tak se vyser na Ahčka a jdi do přírodních hnojiv..
ve foliáku můžeš být prakticky denně ne? tak si s tím vyhraj, kobylince, guano a tak, na výsledný chuti je to znát..věř mi
a kolik tam nakonec necháš kytek? viděl bych to na max ty3-4 což?
vis jak,na konci zas prokyprim pudu kolem korenu vydlema a proleju je tak 14dni vodou,,,delal sem to i minulej rok a chut byla myslim luxusni..
jinak ty kobylince urco letos zkusim,,,byl sem tuhle na brcku za kamosem a zjistil sem ze ma na zahrade kona jak prase tak uz sem snim domluvenej ze mu jednou pudu uklidit zahradu
jinak v tom foliaku zustanou jen ty dva řezy co sou v zemi,vic bych tam toho nerval,,minulej rok sem byl rad ze se tam vesla vubec ta jedna,,,,vedle foliaku akorat necham jeden my 2krat zastipnutej no name...,,zbytek pude ven,,,, Z