Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x NFT 45l poprve, 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Sod
DONATOR

Karma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% Pěstitelská

Hydroponie 2x NFT 45l poprve, 400W Příspěvek č. 1

Ahoj vsichni, rozhodl jsem se zde uverejnit me pestebni dilo, je to prvni hydro indoor, takze to jeste neni perfektni.
Nez zacnu, tak bych chtel podekovat vsem co na toto forum napsali neco co nam zacatecnikum pomaha, nebudu nikoho jmenovat, protoze vy vite kdo jste a je vas strasne moc.

Neco k pestirne:
Prostor tvori Homebox XL (120x120x200)
Svetlo 400W (MH i sodik) - vim ze na tento HB je to malo, ale aspon se nemusim trapit s teplotou.
Ventilaci tvori ufo s regulatorem a filtrem (max 700m3/h) a neco na rozhaneni vzduchu.
System je NFT, dve 45litrovy vany, obyc gro-tank GT424.
Vany mam prekryty krytem, ale svetlo ho prosvicuje, takze jsem na to hodil jeste bilo-cernou folii.
Papani zajistuje METROP, 5 znamych produktu.

Kvetinek mam dohromady 12.. v kazde vane jich je 6.
Odrud je docela dost: Mountain Jam(obyc i fialovy)(6), Northern lights(4), Jack herer(1) a Jack Flash(1).

Dneska holky prozivaji 15. den rustu, predtim 4 dny korenily.
Uz jsem je jednou zastrihnul, vsechny az na jednu.
Vsechno co jsem s nimi delal se da najit zde na G, pokud by to ale nekoho zajimalo, tak se zeptejte, nevadi mi to.

15. Den Rustu

EC - 0.8 , kazdy den musim dolevat papani, kyticky ho sosaj jak alkohol.
PH - pohybuje se od 5.6 do 5.9
Vlhkost - driv byla kolem 70-85%, ted uz jsem to stahl max na 60%
Teplota - u vrcholku max 27°C, lampa od vrcholku 40cm, to je paradicka nize je to zbytecny davat, protoze mam sunt stinitko a je pak presvetlem prostredek az moc.
- roztok se mi nekdy ohreje az na 24°C, kytkam to nevadi a kdyz mam zmrazenou lahev tak ji tam soupnu aby bylo bajo

Tak to by bylo to dobry a ted jedna jedina spatna vec co mi tu sidli.
Je to plisen, ma pouze bilou barvu a je pouze na RW kostkach ze zhora, drive (jeste pred 4dny) jsem mel RW kostky hodne utesneny proti svetlu, takze ze svetla to nebude, vznikla nejspis z tepla, hnojiv, vlhkosti a lasky kyticek Smrdi stejne jako ta hermelinova. Plisen uz je tam asi 8 dni a kytickam to nic nedela, proto to tak moc neresim.

Ted nejaky fota:
Vybral jsem 10 fotek focenych vcera vecer, i kdyz to nevypada, holky jsou docela vysoky a maji listy jak nejaka kapusta.
Od vcera kyti vyrostly zase o dalsi poradnej kus, mnam.

Naposledy upravil Sod 07-12-2009 v 14:41 PM

Old Post 15-04-2009 v 14:27 PM
Sod je offline   Profil uživatele Sod   Find more posts by Sod   Foto galerie člena Sod   Click here to Send Sod a Private Message   Add Sod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Karma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% Pěstitelská

14. den Příspěvek č. 2

Korinky, sice jen vyfocena cast, ale jsou v naprosty pohode, krasne bily a na 14. den dost rozsahly.

Na dalsich fotech jde o plisen na RW kostkach.

Aby rec nestala tak se vas ptam, co si myslite o prepinani, kdy by jste prepli vy?
Setkali jste se uz s takovou plisni, udelala vam neco?

A jestli vas neco zajima, nebo mi chcete cokoli napsat, tak to klidne napiste, fakt mi to vadit nebude, naopak, budu rad ze nekdo cte moje tema

Naposledy upravil Sod 19-09-2009 v 21:50 PM

Old Post 15-04-2009 v 14:30 PM
Sod je offline   Profil uživatele Sod   Find more posts by Sod   Foto galerie člena Sod   Click here to Send Sod a Private Message   Add Sod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Co se tyce prepnuti nevahal bych a prepl uz ted..

co se tyce one zminovane plisne na kostkach tak to neni plisen ale jsou to usazene soli z hnojiv...nic zavaznyho... kdyz naberes do lahve vodu z rezervoaru a prolejes parkrat ty kostky tak to zmizi...pak jen zkontroluj EC urcite se zvedne, o kolik to zalezi na mnozstvi onech zminovanych soli

Old Post 15-04-2009 v 18:02 PM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 4

Cau, diky za nazory. Ze by to byly soli to se mi nezda, je fakt ze ted uz to nesmrdi vubec, ale predtim to fakt smrdelo uplne jako plisen.
Proleju to vodou jak pises..

To prepnuti vedu v partnosti, do tydne budu asi prepinat, ale nevim jestli uz zitra nebo az dele, nechci mit malinky kyticky, chci poradny zeny

Budu se snazit sem hodit dalsi fota kytek co nejdriv, aby se dalo spekulovat o tom prepinani, ted aspon velikosti: nejmensi kytka ma 25cm a nejvyssi kytka ma 36cm.

Old Post 15-04-2009 v 18:52 PM
owerall
Stálý Člen

Karma uživatele owerall - 84% PěstitelskáKarma uživatele owerall - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

..jasna vec..prepinam nejpozdeji 13. den..jen jednou jsem to jel 18 a kytky mely pres metr...a to uz je neprostupna jungle...a dokonce temer shodnou osadku jsem mel).

0.06Mw

Old Post 16-04-2009 v 13:48 PM
owerall je offline   Profil uživatele owerall   Find more posts by owerall   Foto galerie člena owerall   Click here to Send owerall a Private Message   Add owerall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Čágo,peknej grow-určite se máš na co tešit

Jak už psal Frynk neváhej a přepínej.

Můžeš mi nafotit zvlášt MJ pheno 1 i 2 (do fialove jde potom pheno č.2)

Ta jednička mi nejak nejela,tak sem zvedavej jak dopadne u tebe.

Dobře deláš,že to s hnojkama nepřeháníš-jde videt že jim to ec 0,8 bohate stačí (mám to ted doma uplne stejne)

Old Post 16-04-2009 v 14:01 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 7

Ooo, jsem pocten tvou navstevou, Macho Diky, uvidime co bude, snad jen to nej.
Prepinam uz tedy dneska, vcera jsem jim svitil jen do 11, takze kytky mely 7 hodin tmy, dnes uz si uzijou komplet 12.
S tim MJ, pro info - mam tu ctyrikrat pheno2 a dvakrat pheno1, mne byl o fialoveni recen opak, nechme se prekvapit co z toho vyleze.
S fotama se neboj, pokud budu mit fotak, tak vsecko nafotim, jak oba MJ tak i ostatni. Updaty bych chtel delat kazdy druhy bo treti den, doufam ze to vyjde
Jeste k tim MJ, vsechny MJ jsou v levy vane, do boxu lezu pouze zepredu, takze kdyz se na fotce zorientujes tak vlevo dycky budou MJ, az za chvili postnu fota, tak tam hodim presny rozpis kde co roste.
Tve nove kolo jsem uz zaregistroval, doufam ze je nechas na rustu trochu dele a poradne to roztahnes

Owerall - Diky za post, jako metr by mi nevadil, mam rad obrovsky kyticky, se jich pak muzu bat
Pro me je hlavni aby sem tim delsim rustem neposkodil kvalitu nebo kvantitu. Jak jsi dopadl s kvalitou a kvantitou u toho metru?

Cca za hodku sem konecne hodim dnesni update s fotama (posledni den rustu,16).

Old Post 16-04-2009 v 16:35 PM
Sod
DONATOR

16. den rustu / PREPNUTI Příspěvek č. 8

Jsem s tim casem trochu nevysel, ale to neva
Tak, dneska probehl posledni rustovy den, spise prvni kvetovy, protoze na kyticky bylo sviceno pouze 12 hodin, ale proste prepinaci den.
Vsechno jede porad stejne, zadne zmeny nejsou.

EC - porad na 0.8, kleslo na 0.7 a tak jsem ho zvysil opet na normal, zitra urcite zase trochu klesne, tak zkusim pridat, nejspis to vyzenu az na 0.9.
PH - 5.6 a 5.8, defakto porad stejny
Vlhkost - ta se mi trochu snizila vetranim, ale neni to tak tragicky, ted kdyz uz maji noc tak maji skoro 70%, takze pohoda.
Teplota - vse porad stejny

Skoda ze nejsem dobry fotograf, docela na nic fotky, ale lepsi nez nic.
Nejmensi kytka ma dnes skoro 30cm a nejvyssi uz pres 40cm.

Fota, pokud to bude spravne serazeny,
tak na prvni fotce je celkovy pohled
na druhy je vlevo velky MJ, a vpravo mensi NL
na treti ma hlavni obsazeni JF, ktery se zblaznil a ma asi 30 vyhonku, blazen, zajimalo by me jak se s tim vyporada..
na ctvrty je videt uplne vlevo MJ ktery se moc nechce vetvit, a vpravo zminovany JF, fakt blazen..
na pate to same, akorat vetsi zamereni na MJ

Mozna jste si vsimli ze novy listy jsou trochu vice svetly, skoro az zluta barva, doufam ze to neni nic spatneho ale nevypada to tak.

Old Post 16-04-2009 v 18:02 PM
Sod
DONATOR

dalsi... Příspěvek č. 9

Dalsi fota, jeste 2x

Nebudu to rozepisovat, na dalsim prispevku bude zminovany rozpis kde co je, takze to pujde jednoduse zjistit..
Hlavni akteri jsou proste ty dve zakrsly NLka

Old Post 16-04-2009 v 18:07 PM
Sod
DONATOR

uz posledni.. Příspěvek č. 10

Tak, uz jen ctyri fotky a je to..

Prvni je ze serie tech NLek akorat na MJ, tady je malinko videt rozdil phena 2(vlevo) a 1(vpravo), ale ty dve 1 proste jedou hodne, listy fakt jak kapusta, pak je zmerim, ale tipem to vidim na 26cm

Druha je MJ(2) ukazka jak krasne se vetvi, co list to vetev, paradicka.
(Ve stejny rade, akorat uplne vzadu je stejna odruda ta se nejak vetvit nechce)

Treti je aspon jedna fotka korenu, vidite ty konecky, jake mate nazory?

A posledni fotka je ten rozpis, rychle nakreslenej, tak prehlidnete kvalitu, slouzi pouze orientacne
Pod kazdym nazvem je tecka:
- zelena je vsechno v naprostym poradku.
- zluta je stredni, treba u tech NL je to kvuli vysce, nejspis za to muze jejich indicke srcde, ale v kvetu budou nizko a tim budou trochu pohorseny.
- modra je docela spatna, jedina kyticka ktera neni v poradku, pri rustu ji nejspis vubec nesedelo PH, mela porad zdeformovane listy a moc vyhonku ktery neutahla(az moc slaby stonky), zastrihnul jsem ji taky jako vsechny ostatni, rekl bych ze ji to tak nejak probudilo a ted uz jede, ale ostatni MJ uz nedozene.

Asi prozatim vsecko, pratele

Old Post 16-04-2009 v 18:20 PM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

o.k nechám se překvapit,já to pheno č.1 práve z bedny vyhodil bo jelo pomalu a ostatní to předjelo...pheno č.2 rozhodne chytalo nádech do fialova (jen vrchy) po usušení to bylo skoro nerozpoznatelny.

Ty novy svetlejší listy neřeš,proste jen rychle rostou

Sem zvedavej na jaky max. ec se dostaneš,jedu ted taky metropy se skoro stejnou dobou přepnutí.

Kořeny luxusní

Old Post 16-04-2009 v 21:08 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
owerall
Stálý Člen

Karma uživatele owerall - 84% PěstitelskáKarma uživatele owerall - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Prave ze bylo dost hluchejch spodku,a taky jsem mel zavadu na spinackach..nekdy svitily i 30 hodin tyden po prepnuti:O(,ale 0,5g/w toho bylo.ono to bylo asi i tim,ze jsem prostrihaval mene a i malo solil.Doted plavu v kakau))).Pri prepnuti neprekracuju ec 1,0....a mimo jine,taky dneskem prepinam a zaroven proplachuju..budu te checkovat...
at to kvete jak o zivot...

0.06Mw

Old Post 17-04-2009 v 09:04 AM
owerall je offline   Profil uživatele owerall   Find more posts by owerall   Foto galerie člena owerall   Click here to Send owerall a Private Message   Add owerall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
exkalibur
Nový Člen

Karma uživatele exkalibur - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Máš opravdu krásný kytky a zdravé kořeny..Co k tomu dodat ..paráda.Budu se těšit na další fota.

kdo hulí toho baví žít...

Old Post 17-04-2009 v 16:29 PM
exkalibur je offline   Profil uživatele exkalibur   Find more posts by exkalibur   Foto galerie člena exkalibur   Click here to Send exkalibur a Private Message   Add exkalibur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 14

Cau vsichni, jsem moc rad ze se vam to libi a fandite
Dalsi fota postnu az v nedeli(3.d kvetu), kyticky vypadaji porad stejne akorat jsou o trosicku vesti, zatim zadna zmena krome EC, dnes(patek) jsem ho vyhnal az na 1.0, nevypadalo to ze by jim to nejak vadilo, uvidime jak to prijmou prez noc, ale ja verim ze v pohode, precijen se ted budou dost tahnout a silit..
Uz ted se dva MJ pekne naklaneji, by me zajimalo co budou delat az budou nest mohutny kvety
Zatim zdarec, uz aby jsme byli v pulce kvetu..

Naposledy upravil Sod 18-04-2009 v 20:14 PM

Old Post 17-04-2009 v 22:55 PM
Sod
DONATOR

4. Den kvetu Příspěvek č. 15

Nic novyho se nedeje, ale stejne hodim aspon malej update

EC uz bylo skoro na 1.2, ale kyticky uz odpovedely ze to staci az az, takze zatim necham 1.0 az 1.1.
PH - 5.8
Vlhkost jsem trochu zvysil at nemaji stres (60-70%)

Vyska se uz pohybuje od 40cm az do 60cm.
Brzy nasadim sodik, potrebuju to trochu povytahnout, ale jen malinko, takze asi jeste do 7-8. dne necham MH.
Holky se dost naklani, doufam ze jim to nejak neublizi, nevim jak jim pomoct aby tolik nepadaly, zkusim mozna sit, kdyby mel nekdo jinej lepsi napad jak zafixovat stonky rovne, tak sem s nim, diky

Ted uz fota, jen 5 protoze zatim neni na co koukat.
Je to peknej prales, sice to moc videt nejde, ale je to fakt husty, hlavne ty NL, jsou nizky a maji vetve nalepeny u sebe, takze fakt motanice.. skoda ze se v NFT nedaji nejaky kytky zvysit
Jen jedna fotka potrebuje popis, je to vyhonek JH kde je trochu videt zezloutle konecky od toho EC, zvlastni je ze to ma jen JF a JH, jedny z nejvetsich kytek

zatim

Old Post 20-04-2009 v 14:47 PM
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 16

Mensi update udalosti bez fotek (dnes byl 7.den kvetu)
Prvni vec se stala uz vcera, do HB jsem nainstaloval obyc sit na rajcata(oka 12x12), slouzi tam pouze jako opera, zadnej scroog apod. nebude.
Dneska jsem vysadil zvlhcovacku, takze uz nezvhcuji, konecne. Taky jsem dneska hodne kyticky prostihal, byl to prales a bylo hodne vetvi ktery kyticky zbytecne vysilovaly, i hodne vyhonku dole slo pod kudlu, plus jsem osmikal listy co stinily a listy co vypadaly nejak pohorsene(hlavne ty dole).
Jeste jsem po zhasnuti prohodil vybojky, takze od zitra uz svitim sodikem

EC porad na 1.0, nechce klesat, myslim si ze po dnesku trochu klesne.
Kytky rostou slusne, kvety se jeste netvori, jediny co vylezlo jsou preflowers, pekne bile chloupky

Jeste jedna drobnost, kdyz jsem dneska JH ustrihl jeden velikej list, tak stava ze stonku lepila jak pryskyrice, uplne sem cumel jakto - bud zreagovaly vsechny mozny stavy z ruznejch odrud, a nebo fakt v Jackovi tece pryskyrice, zajimava kvetinka

Old Post 22-04-2009 v 19:23 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás