Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar tak po dlouhem sbirani informaci a premysleni jsem uz
konecne sestavil moji prvni skrin.Jsem hrozne zvedavej co z
toho bude!A byl bych moc rad za jaky koli pripominky.
wow, jaky tam mas cerpadlo? sem se pokousel taky o drip ale tezce sem provaril prave s tim tlakem, nekde to uchcavalo malo nekde zase moc... ale jinac pekny, a kolik si dal za to combo ph a ec?
Cerpadlo je tam asi 2000litru-hod a myslim ze to potece ze vsech stejne mam vsechny hadicky stejne dlouhe.Ale treba tomu tak nebude
a budu tam muset dat sylnejsi.A za combo sem da 6000kc
A tady jsou me male kyticky pestovane pod 70w sodickem!Je to Skunk1 A rekl bych ze ma jeste tak 2 tydny pred skliznii.Ale nevim to jiste pac sem stratil papirek na kterem bylo napsane datum prepnuti.
mas to zatim hezky ,ale polad si lepsi fotky a se s nami muzes delit o tu radast:-) jinak by to chtelo podrobnejsi info o pestovani , jak hnojis atd...
Za ty fotky se omlouvam ale snad za cas se do toho dostanu.A Model snad budu mit Love poit od Haryho.Do systemu jsem dal asi 35 000 vse je koupeno nove.
Pro Kaspars: Ty maly kyticky hnojim jen universalem
podrobnejsi info o pestovani ti vazne nepovim
proste sem udelal kybl chalky zapojil vse do
casovacu zasadil seminka.
Po dlouhem cekani a nenalezeni nekoho schopneho kdo by obstaral klony,mi vyrostla ma Matka je to muj prebytecny rizek z me male kyticky na fotu nad timhle prispevkem a je to SKUNK1 na ktere doufam bude 13 kurecich.A taky bych byl rad kdyby ste mi poradily nejake hnojivo na matky,protoze mi lehounce zacinaji svetlat vrchni listy.Driv sem skousel krystalon start ale zacli se mi kroutit listy nedostatkem Mg.
Tak pestu zdar a neco piste nebo se ptejte nestiham ani odepisovat
Momentalne jsem ve fázi, kdy jdu do kvetu a postupne z 18 kyti vyselektuji kyzene devcatka...
Kdyz vidim, jakou jsi si dal se vsim praci, musim pochvalit! Je poznat ze finance jsou :-)
O hnojkach si nenapsal nic, krom toho ze matkaKrystalonu...Nic proti tomu, ale mel by si se spise soustredit na hnojky firem, ktere vkladaji nemale finance do vyzkumu a soustredi se hlavne na ty nase milacky. Delaj to uz hodne let, tak dokazou vyrobit komplexni hnojky, ktere jsou plne vyvazene. Na tomto se nevyplati setrit...
Jinak hodně zdaru, K+ a hlavu vzhuru :-) W.