Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Lysoňe
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Zdraví Příspěvek č. 1

Co takhle ..pěstujete někdo doma houbičky?...nějaký info jeslti by nebylo...thank...

Old Post 20-02-2001 v 19:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aaron Lightner
Stálý Člen

Karma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% Pěstitelská

Amatérská mykologie Příspěvek č. 2

Já to asi dvakrát nebo třikrát zkoušel, ale pokaždé mi to shnilo. Za klasický manuál se považuje MMGG od (loni zesnulého) Terence McKenny; například zde:

http://www.lycaeum.org/drugs/Trypta...n/gg32/mmgg.htm

Něco o houbách vyšlo i u nás, ale vyložený manuál myslím ne. Každopádně to chce obrnit se trpělivostí, pečlivostí a sterilitou; každopádně pokud se ti to posere a přestane tě to bavit, vždycky můžeš vzduchové čerpadlo použít do bubbleru (při pěstování hub se bublá skrz vodu, čímž se zvyšuje vlhkost vzduchu v pěstebním akváriu).

Před časem jsem tu v Galerii zahlédl nějaké obrázky - jejich poskytovatel by možná uměl dodat informace ověřené praxí.

Old Post 20-02-2001 v 23:05 PM
Aaron Lightner je offline   Profil uživatele Aaron Lightner   Find more posts by Aaron Lightner   Foto galerie člena Aaron Lightner   Click here to Send Aaron Lightner a Private Message   Add Aaron Lightner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bidlo
Stálý Člen

Karma uživatele Bidlo - 10% Pěstitelská

Nápad pěstování Příspěvek č. 3

Jeden návod na pěstování houbiček jsem viděl v knize Psychedelika. Dá se to koupit v Brně atak. Stojí to 50kč a je tam toho ještě více. Adresa na netu je tuším http://www.levneknihy.cz
Get High

Old Post 21-02-2001 v 10:00 AM
Bidlo je offline   Profil uživatele Bidlo   Find more posts by Bidlo   Foto galerie člena Bidlo   Click here to Send Bidlo a Private Message   Add Bidlo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ropak
Stálý Člen

Karma uživatele Ropak - 80% PěstitelskáKarma uživatele Ropak - 80% Pěstitelská

Lysohlávky Příspěvek č. 4

Pánové, do houbiček chci taky jít. Jestli někdo máte kvalitní spóry, tak bych je vyměnil za semínka přímo z Mexika. Teď je mám ve skříňce a jsou to kočičky...

Old Post 21-02-2001 v 12:07 PM
Ropak je offline   Profil uživatele Ropak   Find more posts by Ropak   Foto galerie člena Ropak   Click here to Send Ropak a Private Message   Add Ropak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aaron Lightner
Stálý Člen

Karma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% Pěstitelská

Spóry? Příspěvek č. 5

Na suché spóry pozor, s těma je to ještě těžší a náročnější na sterilitu. Já jsem si kdysi od Amazing Nature (www.amazing-nature.com) objednal stříkačku s roztokem spór v destilce, ale shnilo mi to i tak. Možná kdyby měl člověk slušnější průpravu v chemii nebo biologii, tak by to bylo v pohodě.

Co hůř, taky jsem jednou od Topseeds (www.topseeds.nl) objednal krabičku s už vypěstovaným podhoubím na substrátu; že prý to vyroste skoro samo. Shnilo mi i to.

Ostatně většina manuálů, které jsem četl, doporučuje pěstování podhoubí de facto na obilí (většinou kukuřičná nebo rýžová mouka nebo něco podobného). Před časem jsem ale v televizi viděl pořad o nějakých plísních, a tam v laboratoři pěstovali ty plísňové kultury na agaru, což má být (podle encyklopedie) cosi jako želatina vyráběná z mořských řas. Přišlo mi, že ta plíseň na tom roste jako divá. Není tu nějaký studovaný biolog, který o tom něco ví? Jako třeba, jestli se to dá někde sehnat a tak.

Jo, ještě jedna věc. Týká se to především asi jiných modelů, ale přece: oficiální stránky České mykologické společnosti obsahují pozoruhodný návod:

http://www.myko.cz/cz1250/main_f.htm

Nikdy by mě nenapadlo, že se to dá (řízeně) pěstovat i outdoor!

[Edited by Aaron Lightner on 22-02-2001 at 11:30 PM]

Old Post 22-02-2001 v 22:22 PM
Aaron Lightner je offline   Profil uživatele Aaron Lightner   Find more posts by Aaron Lightner   Foto galerie člena Aaron Lightner   Click here to Send Aaron Lightner a Private Message   Add Aaron Lightner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

Na kolik by asi vyšla peněz taková pěstírna hub,a kolik stojej ty roztoky....?...díkec

Old Post 24-02-2001 v 22:10 PM
sifaka
Stálý Člen

Karma uživatele sifaka - 77% Pěstitelská

houbicky Příspěvek č. 7

No taky bych to rád zkusil. Snad to letos dopadne. Kvuli tomu jsem si koupil fajn knížku - Stamets, Paul Halucinogenní houby světa, Volvox globator. - vřele doporucuji (akorát to kurva stojí 400 Kč). Popisy lysohlávek (že jich je) atd. klíče k odlišení od podobnejch hub, .... Ale hlavně tam píšou, že ty nejlepší rostou u nás!!! Psylocybe bohemica a Psylocibe semilanceata jsou jedny z nejúčinějších. Jo a teď jsem našel pěknou stánku:
http://www.hyperlink.cz/pablohonej/psilocybe/

PS:Bych ty houby nepěstoval, radši bych se je naučil poznávat. Maj růst i na loukách a v parcích, prý se jim dá pomoci rozséváním výtrusů, pak prý rostou všude. Ale možná přece: prý mají rády narušenou půdu a takovou tu drcenou borku. = pod jabloní rozsypat pytel kůry a poházet lysohlávkama. Třeba něco vyroste.

[Edited by sifaka on 15-03-2001 at 03:34 PM]

Old Post 15-03-2001 v 14:11 PM
sifaka je offline   Profil uživatele sifaka   Find more posts by sifaka   Foto galerie člena sifaka   Click here to Send sifaka a Private Message   Add sifaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
corw
Nový Člen

Karma uživatele corw - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Pestovani psilocybe Příspěvek č. 8

Pro vsechny zajemce o pestovani psilocybe. Podrobne informace jak pestovat houby najdete na strance <a href="http:\\drogy.jinak.cz\houbicky">Kouzelne houbicky</a>. Diskuze na toto tema probihaji na diskuznim serveru <a href="http://www.cyberspace.cz">Cyberspace</a> v auditoriu <b>Houbarium</b>. Momentalne je na strankach nejpodrobnejshi navod na pestovani na agaru napsany tuzemakem Marty McSabbathem (msabbath), takze nemuzete narazit na neco, co nesezenete. Na strankach jsou take linky na dalshi navody jak pestovat i na distributory spor.

Old Post 04-04-2001 v 11:06 AM
corw je offline   Profil uživatele corw   Find more posts by corw   Foto galerie člena corw   Click here to Send corw a Private Message   Add corw to your buddy list     Navštiv homepage uživatele corw! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Karma uživatele THC-Aktiv - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Hubky, to je pohoda! Dát si tak 10 ceskejch hub a třeba dva prdy slusnyho modelu, to je mazec!!Barvy a svetla lítají.

Spoke

Old Post 07-04-2001 v 12:56 PM
THC-Aktiv je offline   Profil uživatele THC-Aktiv   Find more posts by THC-Aktiv   Foto galerie člena THC-Aktiv   Click here to Send THC-Aktiv a Private Message   Add THC-Aktiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

Pěstuje někdo z vás doma z kupovanejch výtrusů? prej se daj v poho sehnat v Amstu....

Old Post 15-04-2001 v 22:16 PM
BORGOVE2001
Stálý Člen

Karma uživatele BORGOVE2001 - 100% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 11

Prebejvam ted delsi dobu v Americe , ty kokoti tady o tom nepaj ani paru . Za mesic jedu do Mexika poptat se ,mozna ze neco i privezu . A potom uvidim

[Edited by BORGOVE2001 on 19-04-2001 at 07:24 AM]

Free Palestine!!!!
Allahu Akhbar!!!!!

Old Post 16-04-2001 v 17:28 PM
BORGOVE2001 je offline   Profil uživatele BORGOVE2001   Find more posts by BORGOVE2001   Foto galerie člena BORGOVE2001   Click here to Send BORGOVE2001 a Private Message   Add BORGOVE2001 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele BORGOVE2001! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Já oběvil u nás místo,kde rostou modrající,a taky kopinatky,Myslím že jsou o moc lepší než třeba houbičky z Brna.Jednou na akci jsem jich dal 17,a myslel si že jsem se zbláznil.Takový haluze co potom byly,no psycho.Později jsem přišel na to že bohatě stačí na skělý stav tak 5-6 kousků.Loni jsem jich nasbíral každej den okolo 1000 kusů

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 28-04-2001 v 15:20 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxeus
Stálý Člen

Karma uživatele Toxeus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Ja sice o tom nic nevim ale vim ze houby jsou radnej narez hlavne BOHEMCI fakt doporucuju tady u nas rostou o sto sest samozrejme na podzim jak vsichni jiste vite,ale chtel jsem se zeptat jestli tu nekdo neprodava a nepohostil me.Za CASH.

Old Post 11-04-2005 v 15:14 PM
Toxeus je offline   Profil uživatele Toxeus   Find more posts by Toxeus   Foto galerie člena Toxeus   Click here to Send Toxeus a Private Message   Add Toxeus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Tak nejaky dotazy na nakup psychedelik bych sem vubec necpal, nemyslis?

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 11-04-2005 v 16:46 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Dubinek - jojo pravdu díš, tady platí přísnej zákaz kšeftování s MJ natož pak s houbama... ...ale jestli teda někdo máte, tak okamžitě kupuju pytel

Né, nic takovýho, když už obchoduju se zkušeným houbařem, tak leda tak moje THC za jeho psylocibe...

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 11-04-2005 v 17:48 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flaky
Stálý Člen

Karma uživatele flaky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

hoooooooooooooouuuuuuuuuuuuubyyyyyyyyyyy......právě jsem snědl padesátku, tak vám rychle píšu, než se za čtvrt hodiny roztečuuuuuuu.....už to začíná.......... Moje ego se s vámi looooouuuuučíííí, nashle na jiiiinnnnnnýýýýýý planetě ., jdu asi ven... :-)

teď mě tak napadá, což takhle dát si lysoně s lazaněma? už jste to někdo zkoušel?...... whaaauuum...znáte ty záchvěvy psylocibynu v mozku??? to bude mocný!
lidičky, chtěl jsem vámpřinést přímý vstup do mého nájezdu houbiček, ale už se mi začínají roztékat ruce na klávesnici, bohužel je to pro mě trošičku nezvladatelné :-) budu to muset ukončit....bájo...už jste někdy viděli na zdi barevné mozaiky jak kapou na podlahu?....

ajajaj, padesátka mě začíná silně roznekonečnovat, mylsím, že mám padesát rukou, nebo je ze mě Šiva?.....fííííííííí

oči!!!

Old Post 14-04-2005 v 22:15 PM
flaky je offline   Profil uživatele flaky   Find more posts by flaky   Foto galerie člena flaky   Click here to Send flaky a Private Message   Add flaky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás