Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Ibuprofenova 100W kuchyňka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Hydroponie Ibuprofenova 100W kuchyňka Příspěvek č. 1

Tak už jsem se taky odhodlal k indoru. Požadavky: malý, mobilní (časté návštěvy - aby se to dalo zmizet). Ze všeho nejvíc se mi zamlouval systém od G_mana - 2x 65l stavební kýbl na sobě.
G_man poradil a pomohl - ještě jednou díky.

náklady:
65l kýble: 2x 160,-Kč, 20l kýbl: 60,-Kč
vzduchovadlo ATMAN 9500: 360,-Kč
větrák SUNON: 350,-Kč
výbojka OSRAM NAV-T SON 4Y komplet: 1.000,-Kč
hnojky AH+booster na kořeny a květ + enzymy: 1.400,-Kč
blbosti okolo: cca 500,-Kč
Náklady celkem cca 4.000,-Kč (vč. hnojek!!)

--==@@ Welcome to reality @@==--

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Naposledy upravil Ibuprofen 16-07-2004 v 13:21 PM

Old Post 11-07-2004 v 20:16 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Do těch velkejch 65l kýblů jsem koupil malej 20l kýbl a podtácek pod kytky co přesně sedne na ten 20l kýbl. Tak sem dostal 15l roztoku a 40cm scrogu!!!
Horní kýbl jsem vylepil stříbrnou odrazovou fólií - já vim že bílá je bílá ale já zkusím nejdřív tuhle!

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 11-07-2004 v 20:26 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Řízečky jsou od StoneBuda a měl by to být BOGLEGUM. (nesehnal jsem o tom žádný info - nevíte někdo něco?)
1.fotka - řízky při sázení
2. fotka - 3.den v bubláku - rostou jako z vody
3. fotka - celkový pohled

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Naposledy upravil Ibuprofen 11-07-2004 v 20:50 PM

Old Post 11-07-2004 v 20:32 PM
Ibuprofen
Stálý Člen

vychytávky... Příspěvek č. 4

Celej systém jede tak, že hlavní větrák jede jen když jede výbojka. Když se to vypne tak se přes relé zapnou malý větráčky z PC co ofukujou kytky v noci aby se měnil vzduch a nehrozila plíseň ( obr. 3).
Bublák jede nonstop.
V kuchyni jsem musel upravit stůl, jelikož byl tak debilně udělanej že se mi to pod něj nevešlo. Takže komplet dvířka a bok - cca 200,-Kč a půl dne práce.
Spínací hodiny jsou venku zepředu (uvnitř je vlhko) a celý je to na kolečkách.

.
.
.
.
no a teď už jeno čekat a čekat....

pokračování až to poporoste

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Naposledy upravil Ibuprofen 13-07-2004 v 19:23 PM

Old Post 11-07-2004 v 20:43 PM
Ibuprofen
Stálý Člen

5 den Příspěvek č. 5

Tak tu ještě chyběl celkovej pohled a přidávám 5 den po přesazení - růst je fakt hustě rychlej. To fakt čumim jak to v bubláku jede (srovnejte s 3. dnem nahoře)

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 13-07-2004 v 19:27 PM
b779
Stálý Člen

Karma uživatele b779 - 93% PěstitelskáKarma uživatele b779 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Pěkně zpracovaný minisystémek! Pro potřebu běžného konzumenta zcela postačující.Tak ať se daří a roste!

Old Post 14-07-2004 v 08:54 AM
b779 je offline   Profil uživatele b779   Find more posts by b779   Foto galerie člena b779   Click here to Send b779 a Private Message   Add b779 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

7 den Příspěvek č. 7

časem to tu změním na 7, 9, 11 den abych nezabíral místo
tak co g_mane jdeme na ně?

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 15-07-2004 v 21:41 PM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

přesunuju do galerky - co ty na to ibu? newa?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 16-07-2004 v 12:35 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

jo, ad ten bogglegum - jukni semka - http://www.overgrow.com/strainguide...eeds/Bogglegum/ - sou tam i growreporty

myslim, že to nebude bad

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 16-07-2004 v 12:38 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

fáze květu Příspěvek č. 10

- tak už je přepnuto a holky se snaží - cca po 10 dnech po přepnutí

- další cca po 14 dnech
(1,5 měsíce od zasazení)

- a kořeny

bohužel jsem si myslel že doba květu se počítá od přepnutí na květ, ale jak mi bylo vysvětleno je to od doby kdy vyrazí první paličky. Takže sklizeň kolem 20.9 - i tak za 2,5 měsíce od zasazení sklízet to jde

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 19-08-2004 v 20:15 PM
Ibuprofen
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

rozměrově to je v pohodě - uděláš ho vyšší a kytky polezou po něm nahoru. Ale dal bych tam tu 150W - je to dost znát a v tomhle to uchladíš f poho. Na boglegoma sem zvědavej - dávam pauzu abych to pak měl na čistou šišku

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 20-08-2004 v 09:37 AM
Kalvados
Stálý Člen

Karma uživatele Kalvados - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

V Indooru jsem začátečník a tohle se mi dost líbí. Jdu do toho.

Old Post 21-08-2004 v 15:45 PM
Kalvados je offline   Profil uživatele Kalvados   Find more posts by Kalvados   Foto galerie člena Kalvados   Click here to Send Kalvados a Private Message   Add Kalvados to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

pokračování ... Příspěvek č. 13

tak jsem se pokusil o makro - no nic moc ale zvětšte si to ať vidíte ty chlupy - lepí jako

musím se doznat že jsem grower prasák a jediný co dělám je, že kytkám dolejvam živky

no a tak se mi tam objevily malý broučci - filcky vylučuju, takže to budou asi kurvy svilušky - viz poslední fotka

- takže jediný co mě napadlo je vymejt kýbl a dolejt fše nový - co vy na to ???? bude to stačit nebo musim použít nějakej sajrajt?

Dík za rady

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Naposledy upravil Ibuprofen 25-08-2004 v 20:20 PM

Old Post 25-08-2004 v 20:07 PM
Benetnash
Nový Člen

Karma uživatele Benetnash - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

nejspíš sajrajt, svilušky se nerozmožujou v kýbli, ale na listech. seděj tam, šukaj, pak naklade vajíčka, a už tam máš dorost.
Mě se podařiloje vyhubit když jsem několikrát aplikoval OMITE, zeptej se v zahradnictví, poraděj ti. ale ten Omite je chemka, takže bych to na takhle kvetoucí kytky nestříkal. zkus ještě Biool, nebo nějak tak. to byl měl být nějaký prostředek na bázi oleje, že to ty bestie udusí.

Old Post 26-08-2004 v 12:24 PM
Benetnash je offline   Profil uživatele Benetnash   Find more posts by Benetnash   Foto galerie člena Benetnash   Click here to Send Benetnash a Private Message   Add Benetnash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Už jsem pořídil MOSPILAN v baumau a mělo by je to zničit. Jo a jsou to prej MOLICE - svinice.
.
.
.
podařilo se - jeden pytlík s 1,8g na 15L roztoku a MOLICE dostali do palice - ráno nic jen tichý šum bubláku

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Naposledy upravil Ibuprofen 27-08-2004 v 08:24 AM

Old Post 26-08-2004 v 13:47 PM
Ibuprofen
Stálý Člen

čas sklizně Příspěvek č. 16

tak už se chystám na setnutí a ještě posílám pár fotek ze života

- nechal jsem holky na týden přepnutý na květ (prej to nabubří palice) - tak posuďte sami

teď tejden čištění ve vodě ...

... a pak 3 dny po tmě .. a... setnout

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 14-09-2004 v 19:51 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás