Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec všem přítomným , pěstuchtivým a nebojsům ......
Tento seriál má pouze informativní hodnotu , a rozhodně nenabádá k užívání jakýchkoli psychonautik. Konopí pěstované
v tomto boxu je odrůda Belimo s obsahem THC 0,25% a veškeré
názvy shodné se šlechtěnými odrůdami slouží pouze k rozlišení jednotlivých kultivarů ......
......pro URNU už mám v termosce uvařený kafe , kdo bude chtít mlíko a cukr ať si donese , páč nevedu .
Těšim se na Vás .............
==============================================
Teď už k samotnému boxu :
Splnil sem si dávný sen o pěstírně která nezhasne ani na hodinu po sklizni a ten tu budu v budoucnu taky prezentovat ....
Jedná se o pěstírnu , v jejíž vrchní části se nachází prostor pro kultivaci matečních rostlinek a jejich dětí .
Ve spodní části se nachází prostor určený k pokusům a zásobení sebe samého takovým množstvím listů a květů , abych si z něj mohl připravovat léky a masti na svoje bolavé klouby
.....................to be continued..............
Teplota celkem OK , vlhkost neřešim , klony sem putují už řádně zakořeněné a soběstačné .
Pozn.
V současnosti , tjest co vidíte na fotkách je nýnější zkouška funkčnosti a probíhá takto :
v pravé části skříně je nakvartirovanej truhlik s klonama co sem dal za okno koncem srpna a tady tedy dokvetou , v truhliku se nachází : NS , MAZAR , G 13 FrOc , Peacemaker
v levé části skříně je vzadu kolem klipsňáku omotanej NL od HQS kterej ovšem neprošel selektací , je to kytiz ze semínka a vypadá spíš jak čudka ......
před ním se zabydluje první várka klonů pro věci budoucí ......
==============================================
Plán do budoucna :
vyzkoušet v tomto roomu všechny základní techniky pěstování a najít tu nejoptimálnější vzhledem k použité genetice a možnostem skříně .......
po ukončení testů funkčnosti započne pokus č. 1 a bude to buď SOG nebo HYDRO ale to eště nemám rozmyšlený
zatim se kochejte , jakže se ty testy funkčnosti příjemně vyvíjej
Dodávám snad už trochu kvalitnější fotky , stačilo poštelovat foťák s čimž mi ae museli poradit
Sme na 31 dnu květu a je zřetelný , že se na nich moje chyba se spínačem podepsala Jinak to konečně začíná dostávat tvar palic a zas u toho sedim každej večer a kochám se , todle mi scházelo ,yeah
V matkárně mám problém , konkrétně sem to diagnostikoval na třásněnky
Nechci tam prát chemku takže sem objednal predátory , který budou ale k odběru až za 3 neděle tak snad to holky přežijou .
Smrdí mi od toho celej pokoj pro hosty , kde kyti sídlej , tagže u mě teď nikdo spát nemůže kromě otrlých jedinců libujících si v
konopné zapařenině
Původní příspěvek od WooW
[
Ta chybicka v prepinani neboj se nic hold to nebude taky jaky si to chtel ae modely tezky [/B]
Skoro sem se trefil ...
a ty poradze to budou m*dky khamo taky bomby mas (a
ze by jsi nasel novou techniku v preptnuti na kvet )
mno jako hooodne dobre ty
tak teda zatim cest a tesim se na khonec