Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už jsem hledal akže asi takhle měl sem to normálně v sáčkách v batohu a asi půl gramu v ponožce a našli to tak že sem seděl v linkovém autobuse student agency Amsterdam - Brno a na hranicích mě vyzvala stewardka abych jako jediný z celého autobusu šel na namátkovou kontrolu zavazadla příjde mi divné že já jediný ale nenapadá mě jak a kdo mě mohl udat.
Tipnu si, máš dready a na mikině si měl list ne?! Hele to neni prdel ja vim, tvoe...
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Fakt dredy nemám a vypadám fakt jako těžký nehulič nevím ten celník a ni nešel do busu vybraly si to podle pasové fotky a ta je zcela normální a pas je v pěkné upravě
Mě vyhmátli v rozvadově s autem-nebudu popisovat celou story,proč a jak se to stalo-tady borec potřebuje vedět co ho asi tak čeká,že?
Takže hnedka z kraje:čeká na tebe pokuta(pokud tě vyhmátli poprvé)za těch 9g.si myslím že bude tak od 5-10tis.
Nevím jak v tvojím případě ale v našem jsme musely podepsat plnou moc nějaké německé advokátní kanceláří(nejspíš státní zástupce)kterej tě stejně jako u nás bude zastupovat při nějakém tom řešení a tak.Samo že to bude stát nějakou kačku v eurech!
Zhruba za půl roku ti přijde složenka s pokutou která se musí zaplatit do určitého datumu,jinak hrozí férové stíhání a možná i vykysnutí v neměcké věznici asi tak na měsíc
Ještě se b vrátím k našemu případu-bylo nás 5 v káře,jeden nevezl nic a tak se to celé netýkalo.Vybraly nás kompletně-u mě našli 45semínek různě poházené po autě(ze sklizně minulej rok),0,4g.skunku a různé hulící potřeby.Kámoš měl popel ve fajvce kterej vyšťouraly a zvážily(?)potom opiové vonné tyčky(také zabaveno)(?).zbytek lidí měl od 1-5g skunku a haše.Pokutka pro nás 4 byla cca 21tis.a po dobu 2let jsme byli u nich v datábázi vedeny jako pašeráci drogteď už je to v poho,několikrát jsem jel přes hranice a ikdyž se mi koukaly do pasu a projely ho kompem,tak mi už nic neřekly a je to v klidu(snad).
mel si rict ze si das posledniho jointa)jako posledni prani) vsechno to ubalit ,vyhulit a pak se jim vysmat do xichtu ze tohho bylo jen na jedno cesky brcko:-)) Ne to byl ftip,ja doufam ze ti to nejak projde a moc te nebudou stihat.ja tohle prostre asi nikdy nepochopim...vzdyt je to kytka proboha!!!!
nazdar myslim že nebudes mit velkej postih ale nevim uvidis ale usis doufat že to nebude brutal ale jinak ok na hranicich jsou mago.. ti co tam jsou to je nanic snaž se abys mel nejnižší trestí včetne pokuty