Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim simvas resim takovy problem,zrovna si skladam svoji prvni skrinku a chtel bych se zeptat na neco ohledne vetraku,vim ze jeden musi byt dole u kyti ktery vhani vzduch dovnitr a druhy ktery je nahore na druhe strane u svetla a zene vzduch ven je to tak???
MA OTAZKA ZNI:
vite jak ja si tu skrin stloukavam tak nechci nic zajebat a jestli chapu ten system vetrani tak musim dole a na druhe strane nahore vyrezat diru na ty vetraky?????at to nestlouknu a pak bych to nijak nevyrezal tak mi simvas poradte a napiste co a jak
pasivni nasavani=nejaka blba dira jo?
no a co byste mi doporucili na skrin velikosti 70x40x40 a chci tam dat 150w sodik,stacil by mi tam ten jeden vetrak z PC????
okolni tepleta bude priblizne 20 stupnu plus minus tak jaky bys mi doporucil,to bude mala skrinka,a to co rikas sou nejake specil ventilatory???a taky by me zajimalo jak je pripojit proste aby jely,a tam dole mam udelat jen diru bez vetraku na prisun toho vzduchu?
Hele zajed do Baumaxu a kup si tam ventilator EURO 2 za 400 !!!
Dole Vyvrtaj Par Der o prumeru 1cm nebo 2cm, asi spis 1cm !!!! Nevim kolik !! Proste Treba 7-8 !!!bude ti to nasavat vzduch a nahoru dej ten vetrak !!!
no nahoru ho asi dat nebudu moct protoze ji mam tak tak narvanou v takovym kumbale,takze muzu vyvrtat diry na jedne strane a na druhe dat vetrak?????a jeste neco kdyz si tu tak prohlizim ty skrine tak maji lidi vetrak nad vybojkou vedle vybojky a na stinitko a takhle,budu ja to mit zapotrebi pri te 150w??
jo a jeste zas neco ted sem tu cetl ze typek tu ma vetraky pouze na vhaneni vzduchu a vy mi rikate ze ho mam vetra ven tak jak to je?kde ma foukat ven?nebo dovnitr?
doporucuji jestli tam budes mit nejakou vetsi wataz tak dat mensi vetrak i dolu...a jeste kdyz tam dat hlukovej filtr tak to mas jeste s minimalnim rachotem...
wattaz budu mit 150 nebo 70 jenom takze si myslim ze naky vetrani vybojek a takhle nema cenu takze vyvrtat diry mozne na boku dole a nahoru na druhou stranu jebnout vetrak ktery fouka ven ju?a jeste sem si myslel ze skrin ma byt uplne izolovana aby neproslo nikde svetlo ale to asi blbost co?
hele, nejdriv se rozmysli co chces, jake jsou moznosti, co by mohlo vadit okoli (smrad, svetlo, hluk)... a az budes mit v tomhle jasno, zacni stavet, jinak to pak budes slozite predelavat
urcite budu chtit uhlikovy filtr a kurva dalsi problem me snad rozkoci hlava,neni to zas tak jednoduch to vsechno vymyslet ale vim ze to zato stoji,kolik takovy filtr stoji???????