Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » rizky stagnuji - prosim radu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
shaman
Stálý Člen

Karma uživatele shaman - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman - 86% Pěstitelská

rizky stagnuji - prosim radu Příspěvek č. 1

mam tri rizky pod sodikem 600W (ale hodne daleko - cca 90cm)
vlhkost 85%(ultrazvuk), 24-28°C, svitim 18/6. Nehnojim, 3xdenně rosim a nic se uz 3 dny nedeje. Puvodne jich bylo 5, ale 2 umreli - asi nerozchodili temer trideni transport postou - prisli v baliku totalne domichany se substratem - ale byly pekny, se silnejma stonkama. Jo pred presazenim jsem jim korinky trosicku "olizl" gelovym root stimulantem. Prolezl jsem spoustu threadu, ale nikde jsem nekapl na informaci, jak dlouho by melo trvat, nez rizek po zasazeni do kvetniku ozije ?!
dik za info

nejlepší švestičky jsou z vlastní zahrádky....

Old Post 16-07-2003 v 16:06 PM
shaman je offline   Profil uživatele shaman   Find more posts by shaman   Foto galerie člena shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Add shaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

klid, dockej casu..... vsak oni se rozjednou,chvili to trva nez si zvyknou na novy prostredi jeste po takovymhle soku z prevozu..... hodne je ros a udrzuj ve vysoky vlhkosti a az uvidis ze povyrostly tak dej lampu niz abyse ti nevytahaly... a moc je neprelejvej , dycky je trochu polej a nech pudu vyschnout ...

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 16-07-2003 v 23:27 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hefe
Nový Člen

Karma uživatele Hefe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

uz 3 dny? bude jim par tydnu trvat než se rozjedou..

Old Post 20-07-2003 v 12:59 PM
Hefe je offline   Profil uživatele Hefe   Find more posts by Hefe   Foto galerie člena Hefe   Click here to Send Hefe a Private Message   Add Hefe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olik
Stálý Člen

Karma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% Pěstitelská

Obecné řízky poštou Příspěvek č. 4

Zdar shaman,
řízky, po 24-ho transportu v láhvi, jsem pěstoval jen jednou. Takže žádné velké zkušenosti ... ale dával jsem je hned pod 250W-sodík, do substrátu z kokosu, perlitu a hlíny ... a do týdne byly znatelně "větší". Řízky byly řízkované do hydra, takže měly spoustu dlouhých kořenů cca 10-15cm. Hnojil jsem General Hydro v doporučené koncentraci pro řízky a 1/2 B'cuzz kořenový stimulátor.
A k té vlhkosti - 85% + rosení 3x denně - já na řízky nejsem moc odborník, ale osvědčilo se mi heslo ".. i méně je někdy více" - jak pro zakořenění čerstvých klonů, tak pro přesazené řízky. Pokud mají nadmíru vlhkosti shora, nemusí "pátrat" kořenovým systémem po novém zdroji vlhkosti, a kořeny nerostou ... a řízek taky ne. Moje zkušenost

Teď se mi na řízky osvědčila hlína resp. substrát s vermikompostem ... působí to jak Balzám

PS: ... dnes tj. 21.7. se už možná chytly ?! co ?

Nepovažuj svoje slabosti za vášně (J.ČAPEK)

Old Post 21-07-2003 v 21:16 PM
olik je offline   Profil uživatele olik   Find more posts by olik   Foto galerie člena olik   Click here to Send olik a Private Message   Add olik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shaka
Stálý Člen

Karma uživatele Shaka - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

oni se rozjedou, mne to jednou trvalo skoro týden

Shaka

Old Post 24-07-2003 v 11:29 AM
Shaka je offline   Profil uživatele Shaka   Find more posts by Shaka   Foto galerie člena Shaka   Click here to Send Shaka a Private Message   Add Shaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Stálý Člen

Karma uživatele shaman - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

vsechny umreli, krome jednoho a ten uz jede SUPER. Za par dni ho zacnu krmit. Opravdu museli cekat 3 (!) dny v krabici, nez je ti zkurveni postaci dorucili.

nejlepší švestičky jsou z vlastní zahrádky....

Old Post 26-07-2003 v 23:01 PM
shaman je offline   Profil uživatele shaman   Find more posts by shaman   Foto galerie člena shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Add shaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás