Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v brzké době bych si chtěl postavit matkárnu, mohu se zeptat, jaké světlo je nejlepší, přemýšlel jsem spíše o zářivkách, prostor totiž nebude tak velký a MH bych asi neuchladil....
Tak o tomhle testu jsem ani nevěděl a můžu ty výsledky jen potvrdit..
Mám matky pod 200W CFL grow(blue),chromatičnost 6500K,rok a půl a no problem..
Zrovna tu Elektrox..
Děkuji, o tom jsem taky nevěděl...btw for Eda: A jak velký prostor máš a kolik matek? Zajímá mě, jakou to má optimální světelnou olochu...chtěl bych tak 4 matky...
Původní příspěvek od Zdenda89 Děkuji, o tom jsem taky nevěděl...btw for Eda: A jak velký prostor máš a kolik matek? Zajímá mě, jakou to má optimální světelnou olochu...chtěl bych tak 4 matky...
Se stínítkem je to tak na ty čtyři akurát..Žádný velký keře,to uvidíš,kolik ti to osvítí a tomu velikostně přizpůsobíš maminy..
Dal bych to na plochu tak 80x60cm,stínítko a nějakou solidní odrazovku na stěny..