Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny zahradniky poustim se do druheho pestu a chtela bych se s vami podelit o to jak to poroste
Neco malo k pestu : - semena zakoupena na GS.10 ks Orange Bud Diesel (klicivost 100%),kvuli velikosti skrine jich tam necham pouze 6 holek a zbytek na out
-Skrin : 60x100x180 cm
-Svetlo: 400 W Gib Lighting
-Predradnik : 400w PRO-V-T
-Hlina: light mix od biobizz
-Ventilace: pritah - Pc vetrak (stale pusteny)
odtah- ventilator kanlux
-Zvlhcovacka: Hyunday (stoji za prd,musim sehnat silnejsi)
Tak tu mam jednu foto holek sou osmy den pod slunickem a bylo jim dano 400ml s Root Complex od Hesi (hnojeni micham na par zalivek dopredu tak doufam ze to nevadi) a trochou rustovej hnojky ponevadz substrat neni predhnojen .
Ahoj,
mam malej dotaz s těma hnojkama jak píšeš že zálivku mícháš dopředu,
nekazí se ti do dalšího zalití?Je lepší fakt dávat pokaždý čerstvou zálivku
A ještě jeden dotaz, máš tam ofuk?jak koukam tak ti prckové v rohu se ti
docela tahnou.
Jinak ať to roste k+
Ahoj ofuk mam Hurricane ale nedavala sem ho tam,protoze sem myslela ze se dava az kdyz sou trochu vetsi.Jinak ho tam ihned dam a s tema hnojkama prave nevim.Da se nejako poznat ze kdyz je to namichane dyl ,ze to ztraci?
Ofukem nic neskazíš, ja ho dávam od začátku, a taky ti cirkuluje vzduch uvnitř boxu což je důležitý rostliny potřebujou dýchat.Určitě strácí když je naředěný, nevim přesně jak je to u kořeňáku ale základní hnojiva určitě.
Zdar, zvlhcovacku nekupuj...měl jsem ten samy problém. Normálně jsem z dřevěných spejli a potravinové folie udělal jakoby stan...dat to přes kytky a zvlhcovacku pod...vlhkost se udrží ... A ofuk ti stačí až na květ..zbytečně rozfouka tu mlhu. Vodu jsem sice doplňoval častěji, ale nic hroznyho a v noci vlhkost 98 protože jsem vypl odtah...a krásně to rostlo...
ofuk stačí až na květ? to je blbost. ofuk musis mit odzacatku rostlinky pak pekne zesileji.... je to velikej rozdil jestli mas a nebo nemas... a mas cirkulaci vzduchu rostlina potrebuje cerstvej vzduch.... nakze ofuk na 200% ANO
Na cirkulaci vzduchu máš odtah...pokud je dost silnej, tak táhne a vzduch ti ve skříni nestojí, nebo jo ? Já nasadil ofuk vždycky v noci, kdy byl vyplej odtah a namířenej byl nahoru do rohu aby v noci vzduch opravdu nestál. Nechával jsem jim co nejvyšší vlhkost a byly spokojeny. Mimochodem záleží na genetice. Mám rezy satori od mandaly. A satorka má předpoklady k silnýmu růstu. Ofuk jsem na růst opravdu nepotřeboval...ale proti gustu...
Nechat všechno zapnutý non-stop, nic tím nezkurvíš, právě naopak. vypínal jsem jen odtah když byli na růstu abych udržel vlhkost kolem 80 ti %, teď fičí všechno a vlhkost je kolem 40 ti %.
Doxenon - přesně to jsem myslel...když pod to hodí zvlhcovacku - ideál...akorát ja to neměl po stranách kvůli vzduchu...příště vyresim přesně jako ty !
a mam tu nejake foto z telefonu bohuzel,ale lepsi nez nic a holky sou 10tej den pod slunkem a myslim ze se jim dari skvele .Posledni foto je pokus o FIM ale rekla bych ze se to nepovedlo