Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » INDOOR do výšky ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
egocana
Nový Člen

Karma uživatele egocana - 0% Pěstitelská

Dotaz INDOOR do výšky ??? Příspěvek č. 1

Ahoj, ať jsem hledala jak chtěla, tak marně...

mám místnost cca 1,5 x 1,5 s výškou skoro 4 metry !!! a je mi líto tu výšku aspoň trochu nevyužít...

Nechci se pouštět do policových systémů a tak přemýšlím o 1000W (prosvítí cca 150 cm) a cca dvoumetrových kytkách...

Je mi jasné, že tím trochu protáhnu vegetační dobu, ale přijde mi to efektivnější, než pěstovat metrové bonsaje...

Protože jsem zatím pár let pěstila jenom outdoorek (konečně mám svůj byteček), tak mi není taky úplně jasný, jestli dokážu do takové výšky přimět růst indoor indiku... Nebo mám v tom svém "komíně" zasadit svůj osvědčený outdoor durbánek ???

Moc děkuju za vaše názory

Prostě moc ráda hulim.... :-)

Old Post 09-03-2006 v 18:06 PM
egocana je offline   Profil uživatele egocana   Find more posts by egocana   Foto galerie člena egocana   Click here to Send egocana a Private Message   Add egocana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelda.cz
Stálý Člen

Karma uživatele Zelda.cz - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zasaď tam nějakou 100% sativu a budeš to mít OK.

Písňičky o konopí... | Rady, jak být nejdéle zkouřený... | Hulíte tak často, že už nepoznáte jestli jste zkouření? | Razítka na omluvenku...
Jste rádi, že žijete v zemi, kde je nejvíce kuřáků marihuany? | Meteo TV - Počasí online 24 hodin denně...
BIBLE Pěstitelů konopí = Pojďte pokecat
Ať svítí...

Old Post 09-03-2006 v 18:58 PM
Zelda.cz je offline   Profil uživatele Zelda.cz   Find more posts by Zelda.cz   Foto galerie člena Zelda.cz   Click here to Send Zelda.cz a Private Message   Add Zelda.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

udelal bych 2 podlaží po 2metrech na kazdy patro 600w

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 09-03-2006 v 19:47 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Co? :Pokud to nebyl jeden z žertů.......jak by si k nim lezl?

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 09-03-2006 v 20:37 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oomega
Stálý Člen

Karma uživatele Oomega - 91% PěstitelskáKarma uživatele Oomega - 91% PěstitelskáKarma uživatele Oomega - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

vubec....regulerne jednu kytku,nejakou hezkou sativu a zen ji do vejsky a hlavne do sirky.a at mas v metru a pul uz uplne zarostlou plochu a ukaz fotky....takova triapul metrova kytka muze bejt fakt mazec

Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané

G I B 400 W bio

Salvia Divinorum User's Guide - Šalvěj Divotvorná a vše (?) o ni

Jak na smrad ve skrini

Old Post 09-03-2006 v 21:05 PM
Oomega je offline   Profil uživatele Oomega   Find more posts by Oomega   Foto galerie člena Oomega   Click here to Send Oomega a Private Message   Add Oomega to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Idealni prostor pro pestovani vzhuru kořenama.Dal bych tam 600w,kytky shora a zaroven zespoda.Bylo by to minipolíčko 150 cm keříčků he he

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 09-03-2006 v 21:06 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
egocana
Nový Člen

Karma uživatele egocana - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Co? - dík za radu, ale psala jsem, že se do pater nechci pouštět... je to můj první indoor, tak se chci řídit pravidlem "v jednoduchosti je síla"

Jahudka - je to zajímavý pokus, ale jak popisuješ, je s tím spousta práce - mně jde v první řadě o přirozenou jednoduchost... ale díky za tip.

Oomega, Zelda.cz - sativa mi přijde jako ideální využití prostoru, ale já mám chuť na indiku :-)) a nevím, jestli se mi jí podaří vytáhnout na cca 2 metry ???

Prostě moc ráda hulim.... :-)

Old Post 10-03-2006 v 08:09 AM
egocana je offline   Profil uživatele egocana   Find more posts by egocana   Foto galerie člena egocana   Click here to Send egocana a Private Message   Add egocana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

egocana - Kytku vytahnes jak budes chtit.Zalezi hlavne na dobe rustu a velikosti kvetinacu a samozrejme vykonu lampy.V zasade pokavad budes svitit 18/6 mela by kytka rust porad.Myslim,ze 3metry vejsky zvladne v pohode i indica.Kde jsou skutecny hranice tezko rict,ale nekde jsem videl kytku cca 5 metru.Dokonce tady na groweru..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 10-03-2006 v 08:31 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelda.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Moje : Tolik financí na jednu kytí ?

Písňičky o konopí... | Rady, jak být nejdéle zkouřený... | Hulíte tak často, že už nepoznáte jestli jste zkouření? | Razítka na omluvenku...
Jste rádi, že žijete v zemi, kde je nejvíce kuřáků marihuany? | Meteo TV - Počasí online 24 hodin denně...
Ať svítí...

Old Post 10-03-2006 v 08:51 AM
Zelda.cz je offline   Profil uživatele Zelda.cz   Find more posts by Zelda.cz   Foto galerie člena Zelda.cz   Click here to Send Zelda.cz a Private Message   Add Zelda.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelda.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Moje : Jak bys chtěl zasadit v místnosti 1,5x1,5m 5 kytí ?
Si upad nebo co ?

Ať svítí...

Old Post 10-03-2006 v 09:09 AM
Zelda.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Moje : max. 3,4 pořádné kýtí...

Ať svítí...

Old Post 10-03-2006 v 09:25 AM
ganja*dwarf
Stálý Člen

Karma uživatele ganja*dwarf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

2egocana: myslim si,že ti i indika ty 3 metry dá...jak psal Jahudka,záleží na tom, jak dlouhou to bude mít vegetační dobu,ale jestli z toho chceš mit 3metrovou mrchu,rozhodně bych ji osvěcoval i ze stran...jestli si ten sodík(1000W) ještě nekoupila,přemýšlel bych o koupi více menších světelných zdojů...nahoře samozřejmě nejsilnější........

Old Post 10-03-2006 v 09:56 AM
ganja*dwarf je offline   Profil uživatele ganja*dwarf   Find more posts by ganja*dwarf   Foto galerie člena ganja*dwarf   Click here to Send ganja*dwarf a Private Message   Add ganja*dwarf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid
Stálý Člen

Karma uživatele trifid - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

napada me: co nejvetsi nadobu na koreny -objem co mas pod zemi ti vyroste i nad zem a tahat ji za svetlem, hodne foukat aby byla silna...muj nazor...a skoda OG tam by treba neco bylo

Old Post 10-03-2006 v 10:14 AM
trifid je offline   Profil uživatele trifid   Find more posts by trifid   Foto galerie člena trifid   Click here to Send trifid a Private Message   Add trifid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

mno muzes zkusit treba i toto https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22074
ale jak to vidim, tak tu vysku proste neuzijes, ale treba by byl i zajimavej 400w vscrog (ilustrace: https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=22358 )

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 10-03-2006 v 11:14 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toos
Stálý Člen

Karma uživatele toos - 69% PěstitelskáKarma uživatele toos - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

to egocana: mno sakra

jako 4m do výšky......mno docela záhul, ale snad by to šlo.

jak říkáš, že to chceš mít co nejjednodužší.... mno nevím, z mýho pohledu to děláž docela těžké....
přecijenom na 4m obludu budeš těch světel potřebovat víc.
jak tu bylo zmíněno 250W na obě strany a tak 400 nahoru!
ty dvě 250tky ti prosvítí tak ten spodek kyti a na tu 400ku by zůstal ten zbytek...

ale vůbec mi není jasné kolik kyti, tak chceš na 1,5m dát?

máš tam prostor 1,5 x 1,5 do něj by se dalo za normálních podmínek dát i 20 kyti....každá by ale měla prostor 30cm2!!!
takže bych to viděl tak na 16 kyti!

Ale řeknu ti, že být tebou, tak je dám třebas všechny jen pod 1000W,
ale!!! netahám je zbytečně do výšky!!! nechal bych je dorůst při vegetaci tak do 30cm a po přepnutí na květ ti ty kyti vyrazí kosmickou rychlostí nahoru, ještě k tomu pod 1000w možná na 500 - 600% z oněch 30cm!!!
to sou skoro 2m! a tu výšku bych nepřekračoval....

jinak hodně štěstí.
sem zvědav na tvůj gigantický počin a jek se vůbec rozhodneš
PEACE

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

JÁ, DREXXY A STROMY- SKLIZENO

CRAZY GROW alias Thomsonka + Hermi

The true about the Cannabis
Příroda lidem aneb léčivo na běžné civilizační nemoci zdarma

Old Post 10-03-2006 v 12:32 PM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Tak tam naser těch 10-15durbanu...světlo ze začatku zvedni tak na metr a uvidis jaxe budou vytahovat..., pak pomalu snižuj světlo a koriguj si vejšku.... Myslim, že od toho dostaneš to co chceš...

23

Old Post 10-03-2006 v 13:10 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás